Instagram

Претражи овај блог

субота, 10. октобар 2015.

I Love It: Avugust / Septembar 2015

Kako prošlog meseca nisam bila u mogućnosti da podelim sa vama avgustovske favorite, odlučila sam da prvi deo posta posvetim proizvodima koje sam najčešće i sa uživanjem koristila tokom meseca avgusta, dok će drugi deo biti posvećen favoritima meseca septembra. 

Avon Naturals balzam od vanile mi nije omiljen balzam, međutim, od kad sam počela da nosim mat ruževe bez ovog pakovanja ne idem nigde. Prema mojim kriterijuma nega nije baš onakva kakvu očekujem ali što se nekih drugih karakteristika tiče - zadovoljava sve potrebe. Uskoro ćete čitati zašto je ovaj balzam must have ;). Čisto da vam zagolicam maštu :)


O ovoj BB kremi ste već imali prilike da čitate, a ukoliko ste propustili taj post možete ga pročiati klikom na ---->  Biodroga Puran BB krema.


U kategoriji proizvoda za negu tela nalazi se samo jedan ( ali vredan ) a reč je o Eveline Argan Oil 3 u 1 hranljivi losion za negu tela pod tusem. Avgusta, kao i predhodnih meseci zbog velikih vrućina nisam mogla da koristim ni jednu mazalicu za telo pa ih je ovaj InShower proizvod zamenio. Iako su mi InShower proizvodi bili mrski i čisto bacanje para, ovaj primerak me je naterao da promenim mišljenje.


Nega kose mi je od uvek padala nekako u drugi plan i ništa osim šampona i maske / regeneratora nisam koristila u te svrhe. Ulja su mi bila strana reč, a kako sam želela da zaštitim svoju kosu od sunca i odložim posetu frizeru kupovina Yves Rocher regenerativnog ulja je bila "posledica" moje odluke. Recenziju pročitajte klikom na Yves Rocher Repair Oil - Regenerativno ulje za kosu.


Veći deo septembra provela sam u skitnji pa su upravo proizvodi koji su mi pravili društvo favoriti.

Dexe balzam za usne - mint sam dobila od Tijane  sa bloga Sreća je zdravlje i kompanije Tv Shop. Nosila sam ga svuda sa sobom jer mi je pakovanje  jako praktično (za sada) a za kasnije ćemo videti. Fino neguje i pruža blagi osećaj hlađenja.


Eveline Fresh and Soft kremu za lice sam kupila iz nužde a sada se ne odvajam od nje. Krema za lice koju mora da proba svako ko ima normalnu / mešovitu kožu. Jako je povoljna - košta oko 350 din a efekat koji ima na moju kožu je fenomenalan.



Početak jeseni i septembar kod mene znači divljanje kože lica i tela. Lice se pojačano masti i pojavljuju se bubuljice a koža tela se nenormalno isušuje. Ovu Freeman masku sam koristila početkom godine a tada sam imala malo pakovanje od 15 ml. Kada sam videla da je u pitanju dobra investicija odlučila sam se za kupovinu ovog koje je mnogo isplatljivije. Masku volim jer sužava pore, čisti a ne isušuje lice.


Što se nege tela tiče - nedostajale su mi moje mazalice i prvo sam se dohvatila Marrakesh Whip Skin butera koji ima predivan miris karamele sa trunčicom gorčine. Lagan, brzo se upija, lepo neguje, miris se zadržava a što je najbitnije - radi se o prirodnom proizvodu koji nije testiran na životinjama.


Eveline Mega size maskara ima zakrivljenu četkicu pa sam mislila da nikad neću savladati nanošenje jer su mi sve četkice koje nisu "prave" ili "valjkaste"  alati s kojima imam love - hate odnos. E ova četkica je drugačija i ima sitne iglice koje lepo razdvajaju trepavice a sam oblik je fenomenalan i omogućava da se trepavice podignu bukvalno iz korena. Prvo nanošenje je išlo nešto teže a svako sledeće je približavalo tituli favorita.


I poslenja stvar, sa ove liste mogu slobodno reći favorit nad favoritima je Maybelline Color Drama olovka. Praktična, kremasta, super pigmentovana i neguje. Ne može se pohvaliti trajnošću ali pored svih pozitivnih karakteristika mi je to zanemarljivo :).


Koji proizvod od navedenih bi mogao da bude vaš favorit? 

Hvala na čitanju! <3

17 коментара :

  1. Divni favoriti. :) I ja sam kupila Eveline Body lotion and peeling in shower, ali argan i vanila. Prelepo mirise, ali ga jos uvek nisam koristila. Hvala na preporuci za butter. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti <3 Eveline je prava zaraza, čim probaš jedan proizvod želiš da probaš ( a i poseduješ ) ostale :D

      Избриши
  2. Imala sam Avon Naturals balzam i bio mi je sasvim okej, ja sam ga cesto nanosila pre karmina koji bi mi isusivali usne. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Upravo ga i ja tako nanosim, ali meni je za usne potrebna jača nega. Kada ga nanosim sa mat ruževima, ima drugu funkciju :)

      Избриши
  3. Gde si uspela da nadjes Eveline fresh and soft kremu? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam odakle si, ali u Pirotu je imaš na glavnoj ulici - kućna hemija pored S marketa a u Leskovcu u ABC centar shopu :)

      Избриши
    2. Iz Beograda, mada ako je ima tamo, trebalo bi i ovde negde da ima. Hvala u svakom slucaju :)

      Избриши
  4. Vidim da svi hvale ovu Freemenovu masku za lice pa bih mogla da je isprobam :) Koristim i ja colordrama karmin u olovci, jako sam zadovoljna mada ono sto me nervira je to sto je ne mogu koristiti kada su mi usta malo suvlja jer ih dodatno isusi :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam primetila da Maybelline olovka isušije i to me lično raduje ali mi je žao što iz tog razloga ne odgovara tebi :(... Freemanove maske su fantastične, moraš da ih probaš :)

      Избриши
  5. Marrakesh, karamela, ufff, moraću da probam!

    ОдговориИзбриши
  6. Maybelline debeljucu ću vala kupiti!!! :D Odlicni favoriti!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam tom debeljucom prezadovoljna :) Ali odmah uz nju gledaj i neku klasičnu olovku za usne jer debeljuca nije baš precijzna :)

      Избриши
  7. Evelinov In Shower imam,i redovno ga koristm ,sjajan proizvod...A sto se tice koji od navedenih proizvoda bi mogli meni da budu favoriti,to su Yves Rosher ulje,Marrakesh buter,i Maybelline olovka. <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago što nam je Eveline InShower zajednički favorit, inače je za mene pravo iznenađenje jer su mi do sada svi takvi slični proizvodi bili bzv, nisu radili ništa :D

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com