Instagram

Претражи овај блог

среда, 30. септембар 2015.

1 za 5 - NYX Jambo Pencil - Milk 604

O (verujem) najpopularnijoj NYXovoj debeljuci ste do sada pročitale dosta recenzija pa sam i sama odlučila da svoje utiske podelim sa vama. Obožavam multifunkcionalne proizvode, a kako sam gledajuću youtubere shvatila da je ona jedna od njih - morala sam da je imam. Pročitajte zašto morate imati ovu olovku i načine na koje je možete upotrebiti.



NYX Jumbo olovka u nijansi Milk deo je trideset dvodelne palete, među kojima je zbog svojih karakteristika najpopularnija. Može se pronaći u prodajnim objektima Alexandar Cosmetics-a ili se poručiti putem njihovog online shopa po ceni nešto višoj od 300 dinara. Pakovanje sadrži 5g proizvoda i na njemu su naglašene sve karakteristike, među kojima je i sastav što mi se posebno dopada. Olovka ima providan poklopac koji se nije pokazao preterano čvrstim i meni je naprsao već nakon nekoliko upotreba. Unutar olovke se nalazi dosta proizvoda tako da možete koristiti rezače za deblje olovke kako biste naoštrili vrh i iskoritili je do maximuma.


Naziv nijanse "Milk" u ovom slučaju i karakteriše sam proizvod koji je bele boje. Olovka je jako kremasta, lako se nanosi i razmazuje. Dobro je pigmentisana i ima mat završnicu.


Pogledajte na koje načine sam je ja upotrebljavala:

1. Podloga za senku - idealna je za brzinsko šminkanje. Nanesem je na kapak, razmažem prstom i nanosim senku. Sasvim solidno radi svoj posao samostalno. Nije nešto što će držati ceo dan ali nekih 4-5h hoće, što je meni dovoljno. Evo kako to izgleda:

Boje su za nijansu intenzivnije za šta ne znam da li se na slici vidi zbog (ne) kvaliteta moje kamere.

2. Inteziviranje i naglašavnje boje - U svakoj paleti postoji neka nijansa koja se ne može pohvaliti pogmentacijom. Obično su baze za senke koje posedujem slične boji kože i to ne doprinosi intenziviranju boje. Takođe, kada radim večernju šminku, obično na centralni deo kapka nanesem neku sjajnu svetlu nijajnsu. Da bi ona došla do izražaja, najpre na kapak nanesem bazu za senku koju inače koristim a zatim na željeno područje i ovu olovku, malo razmažem i to je to :). Senka je odmah upadljivija i primetna je njena pigmentovanost. Na fotografiji ispod sam najpre nanela Essence bazu po celoj površini podlaktice a zatim sam na donjem delu ( koji se na fotografiji nalazi levo ) nanela NYX Jumbo - Milk. Nijanse koje sam vam prikazala dolaze iz Sleekove Oh, So Special palete a radi se o ( sleva na desno ) Pamper i Ribbon. Više o ovoj paleti sam pisala OVDE.


3. Sređivanje obrva - Nakon što popunim obrve, završni korak, kako bi one izgledale urednije jeste nanošenje ove olovke ispod i iznad samog luka. Tako postižem uredniji izgled i uklanjam nedostatke. 

Izvor
4. Vizuelno "otvaranje" oka - Olovku nanosim na watherline kao i na unutrašnji deo oka, samostalno ili kao bazu za neku shimerastu svetlu nijansu.

Izvor


5. Hajlajter - ovu olovku sam nanosila prilikom šminkanja umesto hajlajtera iznad gornje usne, ispod spoljašnjeg dela obrva, na čelo i bradu. Ispod očiju sam nanosila korektor. Dobro radi svoj posao i idealna je za nas svetlokožce, kojima je i najsvetlija nijansa korektora skoro pa svetla :)

Izvor
Da li posedujete ovu olovku i na koji način je najčešće koristite? Koja vam je omiljena olovka za oči?

Hvala na čitanju! <3

12 коментара :

  1. Deluje kao savrsen proizvod, mora da ga kupim definitivno. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Multifunkcionalan je, praktičan, ekonomičan, može da se smesti u svaku torbicu, čak i džep - to kod mene odmah znači KUPLJENO :D Nadam se da će se i tebi dopasti kao i meni :).

      Избриши
  2. Odlična je, ja je koristim na "vodenoj" liniji oka i nekada kao hajlajter ispod obrva. Kao baza za senku mi ne odgovara jer imam masne kapke. Fotke su ti super! <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja je koristim na isti način, a kao bazu po potrebi, nekad i ne na ceo kapak već samo po sredini i u unutrašnjem delu. Hvala ti <3

      Избриши
  3. Obožavam NYX proizvode. Imam istu ovu olovku i savršena je, najčešće je koristim na vodenoj liniji oka :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam NYX tek skoro počela da isprobavam i koristim :) Koje proizvode bi mi preporučila? :)

      Избриши
  4. Kada sam videla sliku gde je vizuelno povecano oko - gotovo, kupljena :-)) !

    ОдговориИзбриши
  5. Znam za nju već dugo vremena, a nikako da ju nabavim...odlican proizvod :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moraš da je imaš :)! Zaista je proizvod koji se isplati i koji se može koristiti na mnogo načina.

      Избриши
  6. Baš sam je tražila pre neki dan kod mene u Alexandru ali je nisu imali. Stići će valjda od nedelje. Već duže vreme želim da je probam. Sigurna sam da ću biti zadovoljna pošto je svi hvale :)
    http://marinamarry.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam našla rezalo odgovarajuce širine kako bih mogla da je zarežem. Može li pomoc?

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com