Instagram

Претражи овај блог

петак, 21. август 2015.

New In / Jun, Jul 2015 + prvi utisci

Kako je jedna od novogodišnjih odluka racionalno trošenje novca, što podrazumeva osmišljenu kupovinu po listi, tako postove o novitetima možete da očekujete svakog drugog meseca. Nisam kupovala puno, ali mislim da sam kupovala pametno. Takođe, po prvi put sam se odvažila da kozmetiku naručim sa sajta Moje krpice, pa ću i o tome napisati nekoliko rečenica. Dakle, moji noviteti, moje krpice haul i prvi utisci.



Napokon sam sa svoje rođendanske liste želja skinula Freeman masku za lice sa asai bobicama i antiokstidantima. Ovo je maska za koju mislim da vredi svaki dinar, trenutno je na sniženju i košta oko 490 dina a dobija je 150 ml proizvoda - što mi se čini da će baš potrajati. O ovoj masci ste već mogli da čitate ovde- Freeman maske za lice- grupna recenzija, a ukratko ću vam reći da odgovara mojoj mešovitoj koži. Već ste videli kako je koristim u postu Šta je to MULTIMASKING? a nanosim je i na celo lice. Iako imam mešovitu kožu i suve regije, nakon korišćenja na celom licu nema zatezanja. Pored nje tu je i noćna maska o kojoj sam pisala ovde -  Beauty sleep: Freeman noćna maska za lice O Collagen Eye Zone masci -  jastučićima za okoloočno područje nisam pisala  do sada, a svakako je proizvod koji zaslužuje recenziju. Kada sam ih kupila prvi put, bili su na sniženju i koštali su samo 100 dinara, dok je sada njihova cena oko 290 din. Sve ove proizvode možete poručiti na sajtu kozmetike Teatar Freeman ili u inbox na njihovoj facebook stranici.


U Liliju sam pre jedno nedelju dana kupila ovaj Mixa tonik - losion za lice protiv nesavršenosti. Tačnije, tražila sam Ziaja tonik za lice - jer sam dobila preporuku i informaciju da ne sadrži alkohol, ali kako je ponuda tih proizvoda kod nas jako skromna, Ziaju nisam našla i odlučila sam se za Mixu. Kao što sam već navela, ovaj proizvod ne sadrži alkohol, nakon nekih nedelju dana mogu reći da prija mojoj mešovitoj koži i da sužava pore - ooo da :)!


Ovog meseca, proizovdi za negu tela su u manjini, ali će vas iznenaditi količina dekorative :). Nakon što sam od Trade Expressa dobila na testiranje Eveline Argan Oil 3 u 1 hranljivi losion za negu tela pod tusem i oduševila se, morala sam da kupim još jedan. Na akciji u Liliju pakovanje od 350 ml košta 325 dinara. U lokalnom marketu sam kupila kremasti gel za tuširanje - Fa Grčki jogurt - badem po ceni od oko 250 din za 400 ml. Ima prijatan, nenapadan miris, dopada mi se ali nije kremast kao recimo Yves Rocher ( makadamija ) ili Dove.


Pre nego što krenem sa dekorativom, želim da podelim sa vama svoje iskustvo sa kupovinom sa sajta MojeKrpice.rs. Jako sam sumnjičava i nikada do nisam kupovala kozmetiku ( osim Avona i Oriflamea ) na slepo, naročito sada kada se na internetu pojavilo mnogo prevaranata i kopija proizvoda. Nakon što sam sa nekoliko kolegenica razmenila mišljenja, odlučila sam se da kod Andrijane88 obavim svoju prvu kupovinu. Da priču ne bih dužila, samo ću vam reći da je Andrijana88 divna devojka, da je super za saradnju i da se s njom možete oko svega dogovoriti. Malo je reći da sam oduševljena, prezadovoljna sam odnosom prodavac - kupac, profesionalno i na nivou. A sad noviteti.


Essence Brit-Tea Illuminating base - Make Tea Not War lagana sjajna baza koja koži daje prirodan sjaj reflektujući svetlost. Može se koristiti samostalno ili kao podloga za šminku. Ne znam da li je ova baza mogla da se kupi kod nas jer je iz limitirane rođendanske kolekcije i koliko je koštala, a ja sam je na sajtu platila 250 dinara. Utisak će izostati jer je do sada ( da li je moguće ) nisam isprobala.

NYX HD Concealer - 01 ako se ne varam - najsvetlija nijansa. Kupila sam ga pre jedno mesec dana kada sam bila u Leskovcu i platila ga oko 600 dinara. Koristila sma ga nekoliko puta do sada i zadovoljna sam kako izgleda kada ga nanesem, kako prikriva nedostatke i što se trajnosti tiče.

Bidroga Puran BB krema mi je pre 2 - 3 nedelje stigla na testiranje. Već ste nekoliko rečenica o njoj mogli da pročitate u okviru mini recenzije koju sam objavila na insagramu, to su ujedno bili i moji prvi utisci. Od ostalih se odlikuje po tome što ima veću prekrivnu moć i skroz je lagana, ne sadrži ulja i ne zapušava pore. Očekujte recenziju :).


Dvojac, od Andrijane88 - Manhattan Trio Effect Blush Rouge & Highllighter mi se činio kao jako praktičan proizvod, 3 u 1, sve što mi je potrebno za šminkanje u hodu. Dopadaju mi se nijanse, pigmentacija ali trenutno nemam odgovarajuću četku kojom bih nanosila proizvode bez međusobnog mešanja. Cena je 300 din.

Catrice Multicolour Highlighter je proizvod koji mi se jako, jako dopada! Sadrži 4 nijanse koje međusobnim kombinovanjem daju baš lep i suptilan sjaj. Cena je oko 300 din.


Manhattan Matte Lipstick - Meat Me At The District je prelepa ružičasta nijansa. Ja nisam uspela da kamerom telefona uhvatim njenu lepotu ali vam mogu reći da je ovo najlepša nijansa ruža koju posedujem. 

Eveline MegaSize maskaru sam dobila u paketiću od Trade Expressa. Jako mi se dopada oblik četkice, to što ima i kraće i duže iglice na češljiću pa uspem da sve izvučem lepo.

Farmasi Soft Touch četvorobojna senka je tema posta koji u draftovima čami dobre 2 nedelje i čeka svoj red. Jako se odužilo, znam, ali želim da budem temeljna. Cena ove senke je oko 370 dinara.


Consance Carroll je skidač laka koji kupujem prvi put. Ok je, lepo skida lak, ne ostavalja onaj masnjikav trag kao Dalijin i košta oko 140 din.

I ovi beauty alati:


Preslatke Top Choice turpijice za nokte, četka za tečni puder i pufna za kameni / puder u prahu su takođe deo paketa koji sam dobila od Trade Expressa. Najviše pažnje su vam na instagramu privukle ove slatke turpije i mogu vam reći da su ok. Četku i pufnu nisam probala do sada niti planiram jer već imam jednu sličnu četku za tečni puder, dok kameni nanosim četkom tako da ove dve stvari čuvam za vas i neko predstojeće nagrađivanje :) Ono što mogu da kažem je da su četka i pufna jako mekane i prijatne na koži, a ostalo će mi reći neka od vas kada dođe vreme :)

Šta vam se najviše dopada od mojih noviteta? Da li volite da kupujete kozmetiku online?

Hvala na čitanju! <3

13 коментара :

  1. Super je sve, kozmetiku online mogu da naručim samo ako je proverena pre toga i ona i sajt ja ne verujem nikom :). Najviše mi se dopada Mixa jer nju dugo merkam a sve ostalo je super isto, Fa sam probala i bio mi je ok :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno je razumljiva nepoverljivost sa tvoje strane, previše je kopija i nekvalitetne šminke. Kupila sam još jedan Mixa proizvod i biće recenzije za oba :)

      Избриши
  2. Sve mi se svidja! :) Mozda taj Catrice Multicolour Highlighter nekako najvise. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, on je predivan! Mislim da može još da se kupi kod Andrijane, trk po svoj primerak :)

      Избриши
  3. Za clanicu sa krpica od koje si kupovala znam i ja, super je i ima stvarno dosta proizvoda koji se ne mogu naci kod nas. Vec znas za moj slucaj sa Catrice kozmetikom, tako da bih razmislila jos sta bih uzela online. Ovaj Mixa proizvod i ja imam u planu da uzmem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. O, da i jako mi je krivo zbog toga. Ali kada bi sve odgovaralo i valjalo, ne bi bilo potrebe da se nešto drugo kupuje :) Mixin tonik mi je za sada ok, ne mogu da iznosim previše utisaka jer ga imam od skoro, samo ću napomenuti da mi pomaže kod sužavanja pora :)

      Избриши
  4. Imam ovaj Mixin tonik, stvarno radi dobro svoj posao :). Farmasi cetvorobojne senke takodje imam, u ljubicastim nijansama, dobre su. A kozmetiku ne narucujem online, samo uzivo i na licu mesta :D. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Epa baš mi ej drago što i tebi prija Mixa. Ja sam sada uzela i onu bebi vodicu za čišćenje lica, a u planu mi je i miceralna jer mi se oba proizvoda jako dopadaju i mislim da i sa trećim neće biti greške :).

      Избриши
  5. Kupih si ovu ljubičastu freeman masku ali ju tek jednom probah tako da nemam "puno" mišljenje, ali na prvu mi se svidjela, fino pročisti kožu a nije ni zatezala ni pravila nered :D

    ОдговориИзбриши
  6. Super si se ponovila :) pisi obavezno recenziju za Mixin tonik :*

    ОдговориИзбриши
  7. Definitivno kupujem mixa tonik ,ipak mi takav proizvod treba.:)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com