Instagram

Претражи овај блог

среда, 12. август 2015.

"Klovn" konturisanje lica

Prva asocijacija na rec „klovn“ je smešni čikica u šarenoj garderobi, cipelama od pola metra, smešnom šminkom i crvenim nosem. Izgleda tako zabavno i šarenoliko, zar ne?  A kako biste reagovali kada biste videli na licu jedne devojke?
PrintScreen- https://instagram.com/belladelune/

Verovatno biste pomislili da se radi o nekoj šali, ali zapravo – daleko ste od istine. Kim Kardašijan, tačnije njen šminker je osoba zbog koje je ceo svet odlepio za konturisanjem! Sigurno ste i vi same sedele pred ogledalom pokušavajući da „iscrtate“ savršeno lice, naglasite jagodice a suzite lice. Tome zapravo i služi konturisanje i hajlajting, to je zapravo stvaranje iluzije savršenog lica:  konturisanjem (korišćenjem tamnijih mat nijansi) da suzite / preoblikujete delove lica a hajlajtingom da naglasite delove lica, kao recimo čelo, brada, rub gornje usne, jagosice i sl. 

2 коментара :

  1. Ja sam veliki fan konturisanja, iako kazu da izlazi iz mode verujem da cu se jos dugo sluziti ovom tehnikom, mada ne saram se bas ovoliko. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne treba slepo pratiti trendove već se služiti onim što nam prija i što lepo izgleda na nama :) Uživaj u konturisanju, trendovi su prolazni i svakodnevno se rodi / umre po neki, ali stil, dobar ukus i smernost su nešto što nikada ne izlazi iz mode :).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com