Instagram

Претражи овај блог

среда, 19. август 2015.

1 za 5 - Golden Rose Protein 208

Nude nijanse na noktima su uvek dobar izbor za sve, bilo da se radi o poslovnom outfitu ili nekom večernjem izlasku. Možete ih začiniti mrvicom drugih boja a to će izgledati sasvim pristojno. Današnju glavnu ulogu prepustila sam Golden Rose Pretein laku za nokte u nijansi 208, iz kolekcije sa kojom ste se verujem svi susreli do sada.



Golden Rose Protein lakovi su bili moji prvi lakovi za nokte. Uživala sam sakupljajući ih a jedna od omiljenih nijansi je bila upravo ova. Od mog prvog GR laka pa do sada, Golden Rose je izbacio dosta novih linija ali neke stvari prirastu srcu i ne mogu se zameniti. Moram priznati da se radije hvatam Color Expert linije ali ova nijansa iz Protein linije nema zamenu. Pakovanje u kome dolazi je na oko svima dobro poznato i ima 12,5 ml. Možete ga kupiti na pijaci ili u parfimeriji a cena varija od 80 do 100 dinara. Četkica ove kolekcije je tanka pa mi je čudno kada recimo od CE pređem na Preotein lakove jer sam navikla na one veće s kojima je i samo nanošenje jednostavnije. Ni sa ovom četkicom nanošenje nije komplikovano, sve je stvar navike.




Ovaj lak sam najpre koristila za francuski manikir kojim sam bila zaluđena tokom srednjoškolskih dana jer je lepa, prozirna podloga za bele vrhove, tako da ga u te svrhe preporučujem i vama. Ukoliko želite da ga koristite samostalno, da bi ste dobili dobru prekrivenost morate naneti dva sloja. Lepo se nanosi, a ukoliko vam ne smeta nešto tanja četkica jedina mana bi mi bila to što se sporo suši. 



U nastavku slede još 4 načina na koje možete nositi ovaj lak. 

2. Matte touch





Ovaj manikir je najjednostavniji za izvođenje, a sve što vam je potrebno jeste mat nadlak koji ćete namazati na domalom i srednjem prstu, ili bilo kom drugom, po vašoj želji.

2. Nude Jeans




Inspiraciju za ovaj manikir sam našla u svojoj trenutnoj odevnoj kombinaciji, a čemu se radi govori vam upravo naziv manikira :). Najpre sam na sve nokte osim na nokat domalog prsta namazala GR 208. Nokat srednjeg prsta sam matirala, a na noktima prsta pokazača i malog prsta sam uradila gradient. Nokat na palcu je ostao nepromenjen.



3. Flowers
     





 Za ovaj manikir sam koristila tanju četkicu za crtanje ( ne za nail art već za tempere :D ). Najpre sam nanela bazni GR Protein 208, a zatim sam četkicom nanosila lak u boji. Na karton sam sipala malo laka i uz pomoć četke ga nanosila najpre u tačkama na svim noktima. Kada sam završila sa "tačkanjem" onda sam četkicu malo očistila acetonom i "izvlačila" lak na spolja te sam na taj način formirala latice. Nakon toga sam uz pomoć ukosice nanosila žuti lak i na kraju premazala sjajnim nadlakom.

4. Matte Gold


Ovaj manikir može biti prilično lak ukoliko imate trakice za francuski manikir. Najpre sam nanela 2 sloja baznog - GR 208 laka, sačekala da se prosuši i nanela mat nadlak. Ukoliko imate trakice za manikir, obratite pažnju da lak bude potpuno suv, sačekajte ako je potrebno  3 - 4 h da ga nebi trakice ostetile. Ukoliko kao ja radite to bez trakica, ne morate mnogo da čekate. Istom četkicom koju sam upotrebila za Flowers manikir sam nanosila i lak na vrhove. Upotrebila sam GR Color Expert u nijansi 61. Pravo, tečno zlato.


Ovaj lak sam takođe korističa kada sam radila V Shape Manicure u okviru MMS izazova. Evo jedne fotografije, a ostale možete pogledati u postu - OVDE.



Koja vam je omiljena nude nijansa? Koji manikir vam se najviše dopada?

Hvala na čitanju! <3

18 коментара :

  1. Vrlo sam jednostavna po pitanju noktiju i lakiranju istih, obicno je to neki nude lak, pastelno rozi i jedan ciklama za svecane prilike :) Moja preporuka je da probas lakove "Malena", nemam pojma ciji je to brend, ima da se kupe u liliju i cena im je oko 100 dinara. Imaju fantasticne nijanse, lepo se mazu i brzo suse :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepota je u jednostavnosti :) Dopada mi se tvoj odabir, i hvala puno za preporuku. Videla sam ih kod nas u Liliju ali se nisam usudila dok mi eto, nisi preporučila :)

      Избриши
  2. Poslednji manikir mi se najvise svidja. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Super su mi ovi postovi gde pokazuješ razne načine za kombinovanje jednog laka! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala <3 Rublika 1 za 5 je zamišljena da prikazuje nošenje jedne stvari na 5 načina, ne samo lakića već i senki, ruževa, olovaka, nekih odevnih komada i slično :) Čim budem nabavila bolji aparat, rublika će biti još bogatija :). Mnogo ti hvala još jednom na lepom komentaru <3

      Избриши
  4. Lijepa nijansa. I meni su GR protein prvi lakovi koje sam počela koristiti. Sve su manikure lijepe :)

    ОдговориИзбриши
  5. Jao GR protein lakovi. :)
    Ne koristim ih odavno, ali sam ih nekada imala...neki bude užasan, a bilo je i nekih stvarno dobrog kvaliteta. Ukoliko isprobaš neki iz RC kolekcije, zaboravićeš potpuno na ove, veruj mi. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, vratiše te u prošlost :D Probala sam Color Expert i imam jedan iz RC kolekcije ali mi je ovaj nekako prirastao srcu. Slažem se oko kvaliteta, jednom kada sam kupila bio je potpuni fail, sledećeg puta super.

      Избриши
  6. Matte gold i V manicure su oodlični! I ono prstenje s prve fotografije također :)

    ОдговориИзбриши
  7. Svi su mi prelepi, prosto ne znam koji bih izdvojila...mozda ovaj sa cveticima. :) Mada mi se i ta kombinacija sa zlatnim mnogo svidja. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Svi su lepi, ali matte gold manikir mi je najlepsi, dala si mi ideju da i ja probam tako nesto. :) Svima uvek preporucujem Golden Rose Rich Color 05. Obozavam ga, to mi je omiljeni lak, sa zlatnim i sljokicastim lakovima se kombinuje fantasticno.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com