Instagram

Претражи овај блог

субота, 18. јул 2015.

Matching Manicures - Metal (ic) Manicure



Povezano sa zlatom kao plemenitim metalom svaka zlatna boja vezuje se s bogatstvom, uspehom, luksuzom, tijumfom, prosperitetom. Kraljevska boja, simbol bogastva i bogova - u glavnoj ulozi.







Ovonedeljni MMS izazov odnosi se na metal (ic) manikir a ja sam kao odgovor odabrala jednostavan zlatni manikir koji sam izvela uz pomoć Golden Rose Color Expert lakića u nijansi 61.

Lak prelepe pigmentacije i strukture, neodoljivo podseća na tečno zlato. Nanosi se lako, sasvim pristojne pigmentacije iz jednog sloja ukoliko ste u žurbi, a na fotografijama koje vidite se nalaze dva. Neizostavan je za svakodnevne manikire i volim da ga kombinujem sa drugim bojama, uvek svakom manikiru da potpuno nov izgled, kao što je to slučaj OVDE.  Zlatna - sama po sebi dovoljna a drugim bojama neizostavna.







Pogledajte kako su moje kolegenice odgovorile na ovonedeljni zadatak:


4 коментара :

  1. Od kad tražim ovakav lak i nisam ni znala da ga Golden Rose ima. Super post, moraću da potražim ovu nijansu i cena im je pristupačna koliko sam čula. Odlično urađeno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, Maja. Uvek mi je drago kada neko sazna nesto novo kod mene, a jos draze kada mu se dopadne i kada pomognem :)

      Избриши
  2. Bas je lep, obozavam da nosim zlatne lakove, narocito leti. Pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se, Svetlana :). I meni se jako dopada, a leti su mi takodje zlatni noktici nesto pod obavezno :)

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com