Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 30. јул 2015.

Eveline Argan Oil 3 u 1 hranljivi losion za negu tela pod tusem

Verujem da osobe sa suvom kožom tela, kao što sam ja, ne mogu da zamisle propuštanje nege nakon tuširanja. Naročito sada, kada su temperature visoke, kada znojenjem brže gubimo vodu iz organizma, kada smo izloženiji sunčevim zracima, pored svega navedenog i dehidrataciji. Iako obožavam kreme, losione, butere za telo, u poslednje vreme, zbog velikih vrućina mi jako smeta taj efekat koji ostaje nakon njih, nekako sve imam "lepljiv" osećaj. Jeste da se kreme upiju, ali imam osećaj da se brže znojim.  Iako sam se tek istuširala i izašla iz kupatila, nakon neke mazalice osetim kao da nisam uradila ništa - I to uglavnom važi za sve koje sam pokušala da mackam u poslednjih 2 meseca. O InShower proizvodima nisam ni razmišljala jer posle iskustva sa Niveom nisam želela da bacam novac niti sam imala želju da isprobavam nove jer su mi njihovi InShower losioni bili potpuni fail. I onda, na moje iznenađenje, ispostavilo se da je baš jedan takav proizvod rešenje za negu kože tokom ovih paklenih dana.




Kada sam od Trade Express tima dobila paketić u kome se, pored Top Choise i Farmone našao Eveline i ovaj proizvod, moram da priznam da me je on najmanje oduševio. Daleko od toga da me paketić i svi proizvodi nisu obradovali, ali uvek postoji nešto što se dopada manje i nešto što se dopada više, zar ne? I, šta kažu o ovom proizvodu:

"Hranljivi losion za negu tela pod tušem je namenjen za svakodnevnu negu osetljive i suve kože . Arganovo ulje – ” eliksir mladosti” regeneriše , vidno podmlađuje i poboljšava stanje kože. Biljne matične ćelije – PhitoCellTec ™ stimulišu matične ćelije kože na intenzivno samoobnavljanje, utiču na čvrstinu i elastičnost epiderma . Kompleks vitamina A, E , F i ograničava proces starenja i štiti ćelije kože od štetnog delovanja slobodnih radikala. Prijatan, nežan miris obezbeđuje izuzetan osećaj svežine i udobnosti." Izvor 

3 efekta u jednom proizvodu:
Dubinski hrani kožu, Odlično regeneriše, Intenzivno hidrira.
 Izvor  
Način primene je kao i kod ostalih ovakvih proizvoda: Nakon ispiranja sredstva za tuširanje, utrljava se vlažnu kožu kružnim pokretima a zatim se ispire.

Bela bočica od neprovidne i srednje tvrde plastike sa pumpicom ( obožavam ih ) sadrži 350ml proizvoda za koji sam mislila da nikad, odnosno, prilično dugo neću potrošiti. Ipak, situacija je skroz drugačija. 

Meni lično, vlasnici suve i zahtevne kože, to nikad nije bilo dovoljno. Uvek neki blagi gelovi, bogate kreme i losioni... Sa dozom nepoverenja i predrasuda sam krenula na tuširanje. Nakon ispiranja gela za tuširanje, nanela sam ovo sredstvo. Struktura mu je jako kremasta, bele je boje i ima jako lep, intenzivan miris. Fino se utrljava u kožu, a pod rukama je osećaj svilenkast. Nakon prvog korišćenja i ispiranja nisam osetila nikakav poseban efekat, osim prijatnog mirisa. I taj osećaj koji sam imala na koži - smatrala sam da je to možda više zbog kreme koju sam predhodog dana nanela. 


I tako iz tuširanja u tuširanje, i već skoro potrošenog InShower proizvoda mogu da kažem sledeće: Nešto fenomenalno. Nakon skoro mesec dana svakodnevnog korišćenja, odgovorno tvrdim da je ovaj proizvod vredan svakog dinara. Obožavam ga. Nakon korišćenja uopšte nemam potrebu da mažem kremu ili losion, koža mi je mirišljava, meka i hidrirana, a najkritičniji deo - potkolenice ne svrbe. Kako tokom ovih velikih vrućina  ne podnosim ništa na koži, čak i kremu za lice ne namažem ako ne izlazim iz kuće, ovaj losion je došao ko poručen. InShower proizvodi su definitivno must have  u ovom periodu. Nega bez tragova i kompromisa. Koliko sam postala zavisna i koliko volim ovaj proizvod govori činjenica da ga bahato koristim i utrljavam velike količine u kožu, bez griže savesti, totalni hedonizam.


Ovo je proizvod od koga sam imala najmanja očekivanja, a dobila možda najviše. Toplo ga preporučujem osobama sa suvom, a i osetljivom kožom. Ukoliko vam je potrebna na osećaj lagana a lepa nega kože tokom leta, ovo je pravi proizvod za vas. Bez lepljivih tragova i vremena za upijanje. Svakako ne smatram da se radi o najboljem proizvodu za negu kože tela pod tušem, ali je svakako najbolji koji sam ja probala. Evo i liste sastojaka:


Eveline Cosmetics proizvode možete pronaći na sajtu zvaničnog uvoznika Trade Express, kao i u najbložoj Lilly drogeriji / lokalnoj parfimeriji. Na zvaničnoj facebook Trade Express stranici imate informacije o najnovijim akcijskim ponudama i popustima, dok na Eveline Cosmetics Srbija možete pratiti objave koje se tiču isključivo ovog brenda. 

*PR proizvod - Iako sam proizvod dobila na testiranje, to nije uticalo na moje mišljenje.


Da li vi koristite InShower proizvode? Imate li  favorita?

Hvala na čitanju! <3

7 коментара :

  1. Анониман30. јул 2015. 17:42

    Nisam do sada koristila nijedan jer ja uživam u mackanju nakon tuširanja :) Mada ću definitvno probati neke od inshower proizvoda, možda Balein ili čak ovaj :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Balein nisam probala a ovaj mi je super i preporucujem ti ga :). Uzivam i ja u mackanju, kremicama i buterima ali mi bas ne prijaju po ovim vrucinama :/

      Избриши
  2. Fino izgleda. Volim ovakve proizvode da koristim leti. Kada su velike vrućine ne mogu da koristim ništa ,,jače". :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista je super, imas moju preporuku :). Trenutno sam sve mazalice zamenila ovim proizvodom, izuzetan je :)

      Избриши
  3. nisam koristila,ali moracu nesto ovakvo da nabavim,naime koza,a pogotovu na nogama mi je previse suva,skoro nista ne pomaze,bukvalno skripi pod prstima,lepo si ovo napisala,bas si me zainteresovala.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com