Instagram

Претражи овај блог

понедељак, 27. јул 2015.

Avon Anew Reversalist Foaming Cream Cleanser – kremasto sredstvo za umivanje

Kako je moja koža lica u toku letnjih meseci na nekim mestima sklona isušivanju, a na nekim mašćenju, bilo mi je jako teško da pronađem savršen balans u srestvu za umivanje, sredstvo koje mi neće „izgrizti“ kožu dok ne nanesem kremu i koje će lepo očistiti područje oko nosa koje je upravo sklono  pojavi sebuma. Pročitajte kako se pokazalo ovo sredstvo za umivanje.

“Kremasto sredstvo sa bogatom penom za čišćenje lica sa Tri-Elastinex tehnologijom nežno čisti kožu čuvajući joj vlažnost. Uklanja nečistoće, ostatke šminke, višak masnoće a koža izgleda osveženo i obnovljeno. Pogodno za osetljivu kožu. Dermatoloski testirano.*”
Sa gelastim formulama nisam imala sreće,  a neka kremasta su mi bila “slaba”   u smislu uklanjanja nečistoća i sebuma.  Onda sam odlučila da isprobam nešto iz Avonove  napredne  linije za negu kože -  Anew kolekciju. Na ovo sredsvo za umivanje nikada isam obraćala pažnju  jer je to ipak kolekcija koja je namenjena 35+, međutim kako je sa ostalim sličnim čistilicama za lice bilo na sniženju i koštalo nešto manje od 400 dinara, odlučila sam se da ga kupim.

Avonova Anew Reversalist linija promovisana je kao kolekcija za put do mlađe i izglađenije kože. Kao prva linija iz Avona koja ciljanim delovanjem primetno podmlđuje kožu. Zahvaljujući Tri-Elastinex kompleksu deluje na tri načina: obnovu ćelija kože, obnovu dermalnih proteina i obnovu veza između ćelija kože. Uz sve to, podstiče čak 30% veće lučenje elastina. U okviru kolekcije dostupni su još dnevna i noćna krema, kompaktni puder, tretman za negu područja oko očiju i penasto sredstvo o kome ćete čitati u nastavku. Kolekcija je namenjena starostnoj grupi od 35+.

Izvor

Nakon gore navedenih činjenica, ova kolekcija zvuči bajno, zar ne? Kao što možda znate, ja sam deceniju ispod navedene ciljne grupe proizvođača i ne mogu da kažem da li išta od navedenog radi ili ne radi jer ništa osim ovog kremastog sredstva nisam probala i nemam potrebe.  Što se mog odabira kremastog sredstva tiče, mislim da trenutno kod mene nema neku presudnu ulogu u anti - age nezi i efekta uopšte osim nežnog čišćenja kože. Do sada, nakon prve potrošene tubie, nisam videla ( a i kako bih mogla ) neki  anti age efekat i bilo kakav efekat osim čišćenja kože uopšte. 


Anew sredstvo za čišćenje lica dolazi u jako mekoj beloj neprovidnoj plastičnoj tubici zapremine 125ml. Ima crven poklopac na klik koji zajedno sa natpisom iste boje čine dizajn lepim i urednim. Ono što mi se ne dopada kod ovog pakovanja je to što poklopac i sam proizvod nisu zaštićeni nekom folijom ili kutijom. Iako je poklopac dovoljno čvst i meni se to nikad nije desilo, mislim da bi folija oko poklopca prilikom dostave proizvoda bila garancija da ga niko pre vas nije otvarao. Poklopac je čvrst i sasvim dobro drži, tako da ga možete bez ikakvog straha od prosipanja nositi u torbi/neseseru.


Miris proizvoda je lep, onako nežan sa mrvicom citrusa koja je skoro neprimetna. Struktura je gusta i kremasta. Podseća me na srukturu nekod body suflea, kremasto penasta. Prilikom utrljavanja u kožu prstima skoro da ne stvara penu. Kada sam pre nešto više od 2 meseca otkrila Ebelim jastuče za čišćenje lica, čišćenje mi je dosta olakšano. Sa ovim jastučićem, potrebno mi je manje sredstva za umivanje i zahvaljujući njemu napravi se baš onako nežna i kremasta ( ali i dalje okudna)  pena koja lepo očisti lice. Prilikom utrljavanja sredstva i prstima i jastučetom, učinak je skoro isti: sredstvo lepo uklanja ostatke šminke i sebuma, pa čak i kompletnu letnju šminku ( bb krema + puder u prahu i mascara / ajlajner). Naravno, nije neophodno posebodanje nekog masažera / četke da bi se dokazala delotvornost proizvoda, ali od kad imam Ebelin jastiče, uživam u čišćenju i čini mi se da temeljnije čisti kožu zbog tog finog piling efekta. Čak i bez njega, ovo sredstvo lepo uklanja ostatke šminke. Kada sam umorna i nisam raspoložna da skidam šminku sredstvom te namene pa onda umivam lice, ovo sredstvo mi sa očiju skine i maskaru i ajlajner u potpunosti. Izuzetak je kada imam večernju šminku i nekoliko slojeva maskare - i dalje radi i sasvim pristojno ukloni šminku ali ostanu tragovi maskare ispod očiju.



Nakon umivanja nema nikakvog posebnog efekta, osim što je koža čista, škripi pod prstima  Suvi delovi mi nisu isušeni a osetno je pod prstima da nema tragova sebuma. Podjednako dobro očisti i suve i masnjikave delove kože lica. Ovim sredstvom za umivnje sam jako zadovoljna. Dopada mi se sve, od pakovanja ( mada bi neka folija oko poklopca dobro došla – samo zbog sigurnosti ) preko nege do odnosa cene i kvaliteta. Za cenu od oko 400 dinara dobijate 125ml sredstva za umivanje solidnog kvaliteta, koje je zadovoljilo potrebe moje mešovote kože. 

Listu sastojaka možete pogledati OVDE - INCI 

Koje sredstvo za umivanje vi koristite?

Hvala na čitanju! <3

6 коментара :

  1. Nikad nisam nešto posebno volela Avon proizvode za negu lica osim Planet Spa linije, ne znam zašto. Nekako me nikad ne oduševe dovoljno a cene su slične mnogim drogerijskim brendovima :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne volim ih preterano ni ja, vecinu onih koje sam probala nisu mi prijali, osim Spa maskica i evo ovog sredstva za umivanje koje na zalost povlace :( ...

      Избриши
  2. Ovo je moj najdrazi proizvod iz Avona,, ja imam suhu kozu i divno mi skida svi sminku... ma sve! : ) jedino to,sto ga sada povlace iz prodaje... kupila sam sebi tri da imam u zalihama jer sam probala ovaj novi kojeg uvode umjesto ovog i svih ostalioh cistaca za sve linije ( sada imaju samo dva jedan kremasti jedan gelasti i micelarnu ).. i nije isti ... I hate when they do that!!!! slican ovom je balein u ljubicastoj tubi al mu je parfem previse jak ugusim se dok se umijem.... :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je ovaj predobar, skoro nisam probala neku umivalicu koja mi tako prija... A velika je steta sto ga povlace, ja sam to tek nesto kasnije skontala i nisam stigla da napravim zalihe :( Blago tebiii :)... Ali dobro, nadam se da ce izbaciti nesto sto ce nam prijati. Ja nemam DM, ali cu kada vec budem pri kraju sa ovim zaduziti nekoga da mi donese taj Balein, bas da probam. Mirisi mi ne smetaju preterano, osim ako nisu prejaki. Hvala na preporuci, ako probas jos neki slucan ptoizvod - molim te da me obavestis <3 Hvala <3

      Избриши
  3. Nisam koristila ovu kremu, verovatno zato sto me nikada nije privukla u katalogu, mada posle tvoje recenzije mi deluje bas interesantno. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam je nedavno otkrila i vec je povlace iz prodaje :( Velika steta, jako je dobra a povoljna. Koje sredstvo za umivanje ti koristis?

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com