Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 30. јул 2015.

Eveline Argan Oil 3 u 1 hranljivi losion za negu tela pod tusem

Verujem da osobe sa suvom kožom tela, kao što sam ja, ne mogu da zamisle propuštanje nege nakon tuširanja. Naročito sada, kada su temperature visoke, kada znojenjem brže gubimo vodu iz organizma, kada smo izloženiji sunčevim zracima, pored svega navedenog i dehidrataciji. Iako obožavam kreme, losione, butere za telo, u poslednje vreme, zbog velikih vrućina mi jako smeta taj efekat koji ostaje nakon njih, nekako sve imam "lepljiv" osećaj. Jeste da se kreme upiju, ali imam osećaj da se brže znojim.  Iako sam se tek istuširala i izašla iz kupatila, nakon neke mazalice osetim kao da nisam uradila ništa - I to uglavnom važi za sve koje sam pokušala da mackam u poslednjih 2 meseca. O InShower proizvodima nisam ni razmišljala jer posle iskustva sa Niveom nisam želela da bacam novac niti sam imala želju da isprobavam nove jer su mi njihovi InShower losioni bili potpuni fail. I onda, na moje iznenađenje, ispostavilo se da je baš jedan takav proizvod rešenje za negu kože tokom ovih paklenih dana.


уторак, 28. јул 2015.

Lagani letnji obrok: Slane palačinke od tikvice

Tikvice mi nikada nisu bile omiljeno povrće, daleko od toga. Ni grašak, ni boranija. Međutim, vremenom sam shvatila da nije stvar u njima, već u načinu pripreme. Za sebe mogu da kažem da imam dobar radni staž u kuhinji ( deceniju tačnije - nije da se hvalim :D ) pa sam dosta eksperimentisala i dosta stvari koje nisam mogla da smislim u tanjiru su mi postale prava poslastica. Kao recimo...

понедељак, 27. јул 2015.

Avon Anew Reversalist Foaming Cream Cleanser – kremasto sredstvo za umivanje

Kako je moja koža lica u toku letnjih meseci na nekim mestima sklona isušivanju, a na nekim mašćenju, bilo mi je jako teško da pronađem savršen balans u srestvu za umivanje, sredstvo koje mi neće „izgrizti“ kožu dok ne nanesem kremu i koje će lepo očistiti područje oko nosa koje je upravo sklono  pojavi sebuma. Pročitajte kako se pokazalo ovo sredstvo za umivanje.

“Kremasto sredstvo sa bogatom penom za čišćenje lica sa Tri-Elastinex tehnologijom nežno čisti kožu čuvajući joj vlažnost. Uklanja nečistoće, ostatke šminke, višak masnoće a koža izgleda osveženo i obnovljeno. Pogodno za osetljivu kožu. Dermatoloski testirano.*”

четвртак, 23. јул 2015.

Uriage Eau Thermale / Uriage termalna voda

Termalne vode nisu proizvodi koji su me preterano privlačili i za kojima sam bila luda.  Jednostavo -  lice bih mogla da osvežim i običnom vodom koji sam sipala u rasprašivač.  Mogla bih da poprskam lice i zelenim čajem -  kao što sam to radila prošlog leta.  Ali ništa od toga osim trenutnog osveženja mom licu nije pružalo više.  Šta je sa negom nakon izloženosti suncu i umanjenju iritacija?  Pročitajte u nastavku.



субота, 18. јул 2015.

Matching Manicures - Metal (ic) Manicure



Povezano sa zlatom kao plemenitim metalom svaka zlatna boja vezuje se s bogatstvom, uspehom, luksuzom, tijumfom, prosperitetom. Kraljevska boja, simbol bogastva i bogova - u glavnoj ulozi.






среда, 15. јул 2015.

Sleek i - Divine Oh So Special! Swatchevi + Look

Verujem da se većina vas seća koliko sam samo bila uzbuđena oko kupovine ove divne palete. Isčekivanje da ponovo bude na stanju dodatno je podgrevalo i palilo moju radoznalost i nestrpljivost da se konačno nađe u mojim rukama. Nakon nešto više od nedelju dana, napokon se našla kod mene. Koliko sam samo bila nestrpljiva - toliko sam bila i oduševljena njenom pojavom.


среда, 1. јул 2015.

Marrakesh Whip Skin Butter

Nakon dobro poznatih i kvalitetnih proizvoda za negu kose, Marrakesh nam iz svoje široke palete proizvoda nudi i proizvode za negu tela. Ako je i vama prva asocijacija na reč "butter" teža, masnija struktura koje se većinom tokom letnjih dana svi užasavaju, nastavite da čitate, bićete prijatno iznenađeni :)...


popstrap.com