Instagram

Претражи овај блог

среда, 3. јун 2015.

Yves Rocher Jardins du Monde - Guatemala

Kolekcija Jardins du Monde inspirisana je egzotičnim krajevima i njihovim mirisima. Od kineskog cveta magnolije, preko meksičke limete, kalifornijskog badema, kafe iz Brazila, makadamije iz Guatemale, ova kolekcija je osmišljena da Vas  svojim jedinstvenim i  prijatnim mirisima tokom tuširanja i trenutaka opuštanja odvede u najudaljenija egzotična mesta. Danas putujemo u Guatemalu i upoznajemo se sa čarima oraha makadamije iz kojeg se dobija jedno od najdragocenijih ulja za negu. Ulje makadamije, nadaleko poznato po svojim hranljivim i negujućim dejstvima, a takođe je od najpopularnijih u kozmetici. Pored njega, u sastav ove divne kreme za tuširanje nalazi se i susamovo ulje.



Yves Rocher je francuski brend prirodne kozmetike čiji se proizvodi zasnivaju biljnoj- prirodnoj bazi. Inspiraciju za svoje proizvode pronalaze u prirodi, u biljkama vodeći se sloganom

Nikada ne smemo zaboraviti šta dugujemo prirodi!

Proizvodi se ne tesriraju na životinjama niti sadrže životinske sastojke.  Ne sadrže parabene i etoksilate. Imaju biorazgradivu formulu, a pakovanje se može 100% reciklirati.
Proizvod koji ću Vam danas predstaviti poznat Vam je iz aprilskih favorita i deo je fantastične trojke iz moje tuš kabine. Opčinjenost njime se prvi put javila kada sam na blogu Beautyfine print pročitala recenziju i po utiscima autorke sam znala da moram da ga imam i da će mi biti favorit.


Pakovanje je nežnog i lepog, skromnog dizajna,  zapremine 200 ml izrađeno je od srednje tvrde plastike i ima klik mehanizam.  Sve naznake su lepo istaknute, a nalaze se na poleđini proizvoda.




Prvo što primetim kod svakog prpoizvoda, nebitno koje namene je miris - ja sve prvo lepo omirišem pa onda probam da koristim :). Ova krema za tuširanje ima blag, orašast, miris. Skroz mi se čini prirodan, definitivno najdivniji i najprirodniji makadamija miris koji sam ikada osetila.  A tek kakva mu je struktura! Defnitivno najveće iznenađenje za mene.


Izuzetno je kremasta i svilenkasta i ovo je prvi put da se sa takvom strukturom susrećem. Nije ona Dove ili Avon Senses kremasta strukrura, ovo je nešto poput losiona za telo. Nanošenjem na kožu stvara kremastu penu. Jako lepo neguje, tako je blag, a pena se tako lepo ispire kao da po koži klize latice. I nemate pojma kako lepo neguje! Nakon korišćenja kožu ostavi nežnom i nahranjenom. Toliko je blag i prijatan za kožu da nakon njegovog korišćenja nemam potrebu za losionom za telo koji mi je inače uvek neophodan. Naravno, kako mi je koža tela suva, ovo ne znači da mogu da ga koristim i da više nikada ne nanesem neku mazalicu za telo - ovaj režim prolazi 2-3 puta što je zaista iznenađujuće za mene pa se onda hvatam losiona.






Ovaj kremasti gel je definitivno i zvanično proizvod za tuširanje koji sam najbrže potrošila. Uvek imam 3-4 koja koristim prema raspoloženju i traju mi po nekoliko meseci, pa mi i dosade i jedva čekam da ih se otarasim i uvedem neki novi. Ovaj mi je vrh, za svaku priliku, za svako raspoloženje. Od kad ga imam koristim samo njega i već je skoro potrošen. Iz favorita ide direktno u empties, sve faze gurkanja po policama preskače.

Ova krema za tuširanje košta od 350 do 370 dinara, u zavisnosti od trenutne ponude, a možete ga poručiti na facebook stranici - OVDE ili me kontaktirati u inbox stranice / obrasca za kontakt sa leve strane bloga.

Da li ste probali nešto od Yeves Rocher kozmetike i šta mi preporučujete? Koji Vam je omiljeni proizvod za kupanje? 

8 коментара :

  1. Ne mogu ti opisati koliko mi je drago sto su utisci ovakvi..
    Nadam se slicnoj prici i o uljanom gelu za tusiranje, mada ce te on, sigurno , potpuno drugacije inspirisati.
    Vreme je da probas parfeme iz Yves Rocher.. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj je fantastičan, a Hamam još nisam probala :). Još bih ja te mazalice za telo i pilinge, kupkice - uživam u njima :)!

      Избриши
  2. I ja sve prvo pomirišim :-D
    Nisam ništa probala,ali biće prilike. :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Neko vreme sam se bavila prodajom YR kozmetike tako da sam probala dosta njihovih proizvoda i svi su fantasticni ! Moji omiljeni su gel za umivanje i mleko za ciscenje lica od kamilice,zatim gel za tusiranje malina-kakao ili narandza-kakao,parfem Evidence,fenomenalni ruzevi,maskara itd...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uh, Nina, dali ste mi podužu listu proizvoda za isprobavanje .). Ja sam za sada jako zadovoljna, probala sam njihova 3-4 proizvoda i prezadovoljna sam odnosom cene i kvaliteta :). Hvala na preporuci <3

      Избриши
  4. NIsam probala, ali slike i recenzija kažu da su vredni pažnje!

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com