Instagram

Претражи овај блог

уторак, 30. јун 2015.

Matching Manicures - V Shape Manicure

Ovonedeljni Matching Manicures  zadatak jeste V Shape. Na prvi pogled delovalo mi je tako jednostavno, a onda su se i lak i nadlak urotili protiv mene. U šuštini, ovaj manikir nije težak za izvođenje, potrebna vam je samo lepljiva traka, ideja i strpljenje i lepa kombinacija boja. Ja sam svoju inspiraciju pronašla u trenutno aktuelnim Flash Gold tetovažama. Za one koji nisu upućeni. to su privremene tetovaže - ukrasi za telo u zlatnoj ili srebrnoj boji koji imaju efekat nakita. Jako dopadaju i bih baš volela da ponesem ovog leta. Moram da priznam da je u mojoj glavi manikir izgledao nešto drugačije, ali se nadam da će se vama dopasti i ovo izvođenje :).





Za ovaj manikir kao bazu sam koristila Eveline 8u1 tretman za jačanje noktiju. Zatim sam nanela Golden Rose Protein u nijansi 208. Da bi se postigla boja kao u bočici potrebno je nanošenje u 2 sloja. Zatim sam lepljivu traku isekla na tanke trakice i krenula sa oblepljivanjem noktiju. Zatim sam uz pomoć Golden Rose Color Expert - 61 bojila između trakica. Manikir sam završila bezbojnim Golden Rose lakom, mada mislim da bi ova zlatna bolje izgledala na mat podlozi. 



Obaveno pogledajte i manikire mojih kolgenica:


12 коментара :

  1. Dopada mi se izbor boja, kao i to što je malo drugačija i maštovitija :)

    ОдговориИзбриши
  2. Dobra kombinacija, probacu nesto slicno ovih dana.

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Slažem se, zaslužuje svojih 5 minuta slave. Jako povoljan i jako kvalitetan.

      Избриши
  4. Анониман2. јул 2015. 16:22

    Meni je ta zlatna predivna, mislim da bi super izgledala na mat crnoj podlozi ali uredu je i ovako :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, baš je lepa :) U obzir dolaze i druge boje kao podloga, i verujem da bi na svakoj izgledalo jako lepo ali ova mi je najviše išla uz Gold Flash Tattoos - jer su mi one bile inspiracija :)

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com