Instagram

Претражи овај блог

субота, 6. јун 2015.

I LOVE IT: Maj 2015

Od kad sam počela da pišem postove o mesečnim favoritima,  nekako mi mesec mnogo brže prođe. Mesece sam počela da računam od favorita do favorita, nekako mi lepo zaokruže tu moju beauty rutinu i tačno vidim koji su mi proizvodi gde na skali. U nastavku možete videti od čega se sastoji moja majska beauty rutina i koji su se proizvodi našli na samom vrhu skale.  


Kao i uvek krećem od proizvoda za negu lica. Ova tri proizvoda za negu lica iz Estar laboratorije čine kućni tretman lica. Prvi put se susrećem sa ovakvim tipom nege i mogu Vam reći da mi izuzetno prija. Ta kutijica bez etikete je ekskluzivno predpremijerno pakovanje nove piling maske za lice koja mi jako prija, a ostala dva proizvoda - Facial Drops i 5 Steps Serum verovatno raspoznajete. Biće više reči o tretmanu, kao i o Facial Drops serumu zasebno jer je to proizvod za koji verujem da će prijati svima, bez izuzetka.


Ayna dnevnu kremu koristim poslednja 3 meseca, jako sam zadovoljna, kvalitet isti kao kod Supreme Booster Seruma. Favorit odavno, a recenziju sam odlagala sa razlogom koji ste juče saznali :). Multiactiv Revita Derm krema za negu okoloočnog područja mi jako prija i moram da podelim sa Vama jednu tajnu - 50 puta mi je bolja od Avonove Anew koja mi je bila favorit evo već skoro 2 godine. Recenziju pročitajte OVDE. Uriage termalna voda je prskalica koju poslednjih meseci odožavam. Koristim je da u hodu osvežim lice kao i za umirivanje kože, kada osetim blago zatezanje, nakon duge izloženosti suncu i sl.


Estar Pearly Dreams Body Butter nema potrebe da komentarišem preterano - pročitajte recenziju OVDE. Caudalie kremu za ruke imam od decembra. Toliko mi prija i toliko mi se dopada da je štedim, odlažem naš poslednji susret. Kako više ne postoje šanse za tim, vreme je da se oprostimo i da je proglasim mesečnim favoritom. Recenziju možete čitati OVDE.


Od dekorativnih proizvoda ovde su se našli Garnier BB krema u nijansi Light koja je deo projekta "Potroši 4 do 4. Jula". Ova krema mi izuzetno prija tokom letnjih meseci, iako se radi o svetloj nijansi meni kao bledokošcu je ova nijansa tamna za zimu. Kada mi koža upije malo sunca,  ona tako lepo legne i izgleda skroz prirodno. Oriflame Pure Color mono senka za oči u nijansi Champagne Pearl je verovatno jedina senka koju sam uspela da potrošim ovoliko. Razlog je po meni viljiv - lepa je kao baza za nanošenje drugih senki, super je za nude look, kada nanosim samo ajlajner prvo nju nanesem na kapak i onda to izgleda jako lepo jer u ima blagi shimer, odlična je za ublažavanje prelaza između senki i uklapa se uz sve druge nijanse.

Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Imamo li iste favorite?

Hvala na čitanju! <3

9 коментара :

  1. Анониман6. јун 2015. 22:43

    Upravo testiram estar, svašta nešto od njih, s tim da mi je serum stigao bez pumpice pa se ubih dok ga izvučem iz bočice, no dobro. Za sada mi se estar dopada, ali sve su to utisci na osnovu par korišćenja još uvek.
    Garnier BB krema mi je u početku bila super, sad mi malo masti kožu.
    Aynu želim toliko dugooo da probam, na vrhu liste želja mi je :)
    Kao i ovu multiactiv okoloočnu kremicu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je Estar super, koristim ih više od mesec dana i mogu da potvrdim i ozvaničim ljubav sa proizvodima koji su na ovoj listi :). I meni se koža u nekom trenutku zasiti BB kreme pa onda napravim pauzu i natavim sa korišćenjem tako da mi BB krema traje 2 letnje sezone :D Igraj se, igraj možda imaš sreće :)

      Избриши
  2. Garnier BB krema mi je dugo bila favorit dok se nije pojavio Bioten , Estar obožavam kao i Ayna cosmetics, Multiactiv, manje više sve nam zajedničko :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni od Biotena ništa ne odgovara osim krema za ruke i baš mi je krivo :( Imala sam losione, imala sam testere BB kreme, kao i kremu za lice i sredstvo za umivanje i ništa :( Jako mi se dopada njihova ponuda i baš mi je žao što ne mogu da pronađem nešto odgovarajuće :/

      Избриши
  3. Koristim Grnier bb kremu i odlicna je! Jos malo je u tubi ostalo pa cu i ja probati Bioten posto ga dosta hvale! Tijanina rodjendanska nagradna igra mi je omogucila da isprobam Ayna kremu za predeo oko ociju i jedva cekam da je probam :) <3 Estar body butter bi rado probala kao i ostalo od Estar proizvoda!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni nažalost ne odgovara Biotenova BB krema, nemam sreće sa tim brendom:/. Baš mi je drago što ćeš imati prilike da se mackaš Aynom, zaista je divna, uživaćeš :).

      Избриши
  4. Fotografije su ti divne :) Dugo sam se družila s Garnier BB kremom, ali onom za masnu kožu, a onda sam se prebacila na lakše pudere :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala tiii <3 Ja sam veliki fan BB krema, pudere skoro i da ne koristim ali što da ne neki lakši :)? Može preporuka? :)

      Избриши
  5. Garnier bb krema je def najbolja i mnogo vise volim da je koristim umesto tecnog pudera zato sto je lagana kada se nanese :) Definitivno cu probati facial drops :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com