Instagram

Претражи овај блог

недеља, 21. јун 2015.

Ebelin Professional Massagepad

Preduslov dobre i kvalitetne nege lica počinje temeljnim čišćenjem. Ako ste kao ja zaluđenik, nikada vam čistilica nije previše već ste u slatnoj potrazi za nečim novim. Dans želim da podelim sa vama utiske o mom prvom beauty pomagalu, proizvodu koji je namenjen temeljnom čišćenju lica, pritom jako efikasan i cenovno pristupačan svima. Predstavljam vam Ebelin Profesional Massagepad.



Ovo malo čudo sam slučajno spazila kod jedne kolegenice na blogu, a instiktivno, bez razmišljanja stavila na listu za kupovinu. Na prvi pogled i prve utiske mi se činilo kao nešto što će mi prijati i koristiti - ako ne za umivanje onda samo za skidanje maske sa lica. Dolazi upkovano u plastičnu vrećicu i na prvi pogled sa svojim bodljicama podseća na malog roze ježića. Može se nabaviti u DM marketima po ceni od 185 dinara. Materijal od koga je izrađen je silikon (ako se ne varam- ako nisam u pravu molim Vas da me ispravite) koji je jako prijatan prema  koži. Svrha ovog jastučića jeste piling i masaža lica. Kako proizvođač navodi, namenjen je inenzivnom a nežnom tretiranju kože lica. Mikro fine dlačice za piling uklanjaju izumrle slojeve kože, dok zaobljena opna omogućava prijatnu masažu lica i podstiče cirkulaciju.

Pre prve upotrebe, jastiče sam temeljno oprala bebi šamponom i četkicom za pranje zuba - nežnim i pažljivim pokretima. Prilikom otvaranja osetila sam neki miris platiske, gume, silikona ili čega već koji mi nije bio baš prijatan. Već nakon tretmana bebi šmponom, miris je iščezao a jastuče bilo spremno za upotrebu. Iskreno, nisam imala previše očekivanja jer su bodljice jako mekane i nežne i mislila sam da će sam prijanjanjem na lice izgubiti oblik i biti kao da lice trljam gumom, međutim...


Lice sam najpre, kao i uvek očistila miceralnom vodom, nakvasila i kako kad nanosim puder, u "tačkama" nanela svoje kremasto sredstvo za umivanje. Onda sam se dohvatila ovog čuda. Kružnim pokretima sam uz pomoć sunđerčića utrljavala sredstvo za umivanje, gde se tokom tog procesa stvarala lepa pena. Osećaj koji sam imala na koži prilikom korišćenja ovog sunderčića jeste kao da koristim najnežniju četku za čišćenje lica. Jako brzo celo lice je pokriveno penom, a osećaj nakon ispiranja kože je neprocenljiv, super čist. Prosto sam se zapirala kako sam do sada bez njega  - ili bilo kog proizvoda slične namene - umivala lice. Samo utrljavanje proizvoda u kožu lica sam i pre smatrala nedovoljnim za temeljno čišćenje pora, a svakodnevno korišćenje pilinga bi samo izazvalo isušivanje kože i izazvalo iritacije. Dakle, ovaj beauty ježić je moja najtoplija preporuka za sve cure - čak i onim sa najosetljivijom kožom. Ovaj sunđerčić je vam najnežnije a najtemeljnije očistiti kožu od bilo kog sredstva za umivanje. Svojim finim mikro dlačicama očističće temeljno i najmanju poru.


Testirala sam ga nasledeći način: Na vlažno lice sa koga nisam skidala šminku nikakvim sredstvima nanela sam sredstvo za čišćenje koje inače koristim. Na desnoj strani lica sam uz pomoć sunđerčića utrljavala sredstvo za umivanje, dok sam na levoj polovini sredstvo utrljavala samo prstima. Zatim sam lice umila vodom. Na prvi pogled razlike nije bilo, a onda sam nakvasila 2 tufera miceralnom  i  prešla polovine lica. Na tuferu koji sam koristila za desnu stranu lica i za koji sam za umivanje koristila sunđerčić nije ostalo ništa. Na tuferu koji sam koristila za levu stranu lica u koju sam samo utrljavala sredstvo za umivanje, bili su vidljivi tragovi pudera. Naravno, ništa drastično ali ih je bilo. I, mislim da vam ovo govori sve. *šminka koju sam imala na licu: Garnier BB krema + Biodroga Soft Focus puder + kameni puder.


Što se načina održavanja tiče, proizvođač preporučuje povremeno temeljno čišćenje blagim šamponom kako bi mu se produžio vek trajanja. Ja sam ga čistila bebi šamponom i starom četkicom za zube, nežnim i kratkim pokretima što se pokazalo delotvorinm. Nakon svakodnevnog korišćenja samo ga ispiram vodom, otresem i ostavim da se osuši.

Dakle, drage moje, ukoliko ste u mogućnosti, obavezno nabavite ovaj sunđerčić jer je savršen za čišćenje lica. Takođe, prilikom korišćenja istog sam zahvaljujući peni koju stvara primetila da mi je potrabno manje sredstva za umivanje. E sad, što se tiče onog dela za masažu - sa njim se nisam najbolje snašla ali meni je samo korišćenje sunđerčića za umivanje dovoljno.


Koji vam je omiljeni način čišćenja lica? Da li koristite ovaj / sličan proizvod?

Hvala na čitanju! <3

32 коментара :

  1. A merkala sam ovog "jeza" i nisam ga kupila! Ubedila si me da se vratim po njega! Imam problem sa masnom kozom i treba joj dobro ciscenje posle sminke, a ovaj "jezasti jastucic", izgleda da radi svoj posao!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ovim ježićem prezadovoljna! Ne košta puno, a radi mnogo :D. Baš bih volela da mi se javiš sa utiscima ;). Najtoplije ti ga preporučujem i nadam se da ćeš biti oduševljena kao i ja :). Naravno, ovde dosta posla radi i samo sredstvo za umivanje, a ovo je bonus :)!

      Избриши
    2. Kupila sam "jeza" ! Da sam znala da ce mi ovako prijati, ne bih ga zaobilazila ovako dugo! Posle pranja lica sa njim, koza mi "dise" , bar takav utisak imam! Koristim Baleine i Biotenove "cistilice za lice" , i Neutrogenin piling;Sada sa svojim novim "roze drugarom", extra rade svoj posao! Hvala na preporuci!

      Избриши
    3. Mnogo mi je drago što sam ti pomogla oko odabira <3 Srce mi je puno i zaista mi imponuje kada neko posluša "moj savet" ( u ovom slučaju - recenziju) i kupi dobar proizvod po mojoj preporuci. Jako mi je drago što si svoje utiske podelila sa mnom a još draže što su nam utisci isti i što i tebi kao i meni ovaj proizvod prija <3

      Избриши
  2. Veoma zanimljivo. Pre svega preslatko izgleda i verujem da lepo cisti lice. Probacu ga pre nego sto kupim clarisonic ^^ :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aaa, super, ti ćeš znači četku :)! Javi utiske i za jedno i za drugo :).

      Избриши
  3. baš sam ga neki dan odmjeravala u dm-u a mogao bi ubrzo i da se nađe u košarici :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam ovim čudom oduševljena, pa ako se nađe i u tvojoj korpi - volela bih da znam da li imamo iste emocije prema njemu :D

      Избриши
  4. Interesantno,posteno nisam ni znala za ovo,a deluje privlacno,potrudicu se da probam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je ovo prvi proizvod ovog tipa. Imala sam neke sunđere za lice iz Oriflamea ali su mi služili samo za skidanje maske - za umivanje su mi bili pregrubi. Moja topla preporuka <3

      Избриши
  5. Nakon ovog sto sam procitala definitivno ce se ovakav proizvod naci u mojoj korpi uskoro :

    ОдговориИзбриши
  6. Одговори
    1. Baš mi je drago što se i tebi dopada <3 Ako imaš još neki sličan proizvod za preporučiti - piši :).

      Избриши
  7. Bas slatko izgleda, nisam ga probala, ali nakon citanja tvojih utiska mi deluje bas primamljivo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. MIslim da nisam jedina koja je oduševljena, ovo malo čudo vredi svaki dinar. Dobije se mnogo veća vrednost od cene koja se za njega plati :). Obavezno probaj i nadam se da ćeš biti zadovoljna kao i ja :)!

      Избриши
  8. Анониман22. јун 2015. 15:32

    Okej, moram ovo da kupim definitivno.
    Ježim se kada očistim lice svim i svačim, od pene za umivanje do micelarne, i kada dodje red na tonik na tuferu opet bude ostataka šminke, pa se mislim dokle više... Ovo definitivno treba nabaviti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah, ista sam i ja, patim kada vidim da je ostalo još nešto, mislim kako je moguće posle svega???? Obavezno probaj, ovo je meni puno pomoglo :*

      Избриши
  9. Kada sam prvi put ovo videla pomislila sam da je za čišćenje četkica,da li si ga testirala u te svrhe?
    Interesantno mi deluje,ali sve se pitam da li to meni treba? I onda pročitam tvoj kom.za piling ,da meni je piling grub,a retko ga koristim.
    I tako,ubedila si me :)
    A cena je smešna.
    :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, ja sam mislila da košta bar duplo više :D Epa baš mi je drago što sam i tebe uspela da ubedim i nadam se da će ti se dopasti bar pola kao što se dopada meni jer sam ja oduševljena! Za pranje četkica ga nisam koristila, ali mi je jedna cura u komentaru na fbu napiasla da jeste i da joj se i u tu svrhu lepo pokazao. I mene je ovo čudo najpre podsetilo na Sigmino jastuče za pranje četkica dok nisam kroz post razaznala o čemu se radi. Pa, šta da ti kažem, očekujem utiske :)! :*

      Избриши
  10. Ovo definitivno ide na listu želja i kupujem ga prvom prilikom. Uopšte nisam ni obratila pažnju na njega, ne znam kako. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je definitivno moja preporuka i nemoj da dugo čeka na listi za kupovinu jer ćeš se kao i ja, kada ga budeš isprobala, upitati šta si ti do sada radila bez njega i kako si do sada funkcionisala :D

      Избриши
  11. Ovo je moje otkriće godine. Fenomenalan proizvod. :)

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман25. јун 2015. 14:03

    jako si me zainteresirala za ovaj proizvod, jer sam kao i ti stalno u potrazi za pomagalima za čišćenje lica :D super post :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno <3 Ja sam u potrazi za čistilicama za lice koje će mi lice prerfektno očistiti da ne kažem sterilisati ( a da pritom ne isuše moju suvu kožu) pa je upotreba ovakvih džidža midža je normalan sled događaja :D Imaš li neku povoljniju preporuku?

      Избриши
  13. Ovo je odlična stvar za lice, a da znaš da je idealan za čišćenje četkica! U svega 2-3 poteza skida preostalu šminku sa njih ;)

    ОдговориИзбриши
  14. Dugo ga koristim, i obožavam ga, kombinujem ga sa Bioten gelom za umivanje :)

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com