Instagram

Претражи овај блог

субота, 27. јун 2015.

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick - Don't Pink of It!

Nakon pojave mat tečnih ruževa,  mnoge žene su svoje sjajne ljubimce zamenile njima. Garantovano uredno nanošenje, plišane usne, lipstick-free-feel... Da li je ovo meni dovoljno?  Pročitajte moje utiske o Bourjois Velvet mat tečnom ružu u nijansi 10.

"Novi ruž za usne od Bourjois sa smelim mat rezultatom i pojačanom bojom. Lagana tekstura i osećanje ’nenašminkanih usana’. Da ne pominjemo lako nanošenje, ekstremnu prijatnost i 24-časovnu postojanost... Pravo otkriće. "Rouge Edition Velvet" poseduje iznenađujuću teksturu koja prvobitno ostavlja utisak laka za usne. Međutim, kada se nanese, ruž evoluira i pretvara se u prelep mat rezultat, baršunast i vazdušast, glamurozan i seksi. Providna bočica i ukošen sunđerasti aplikator za novu sortu boje za usne, za lako i precizno nanošenje. Još jedno pravo otkriće! Jedinstven čulni kvalitet Meka, tečna tekstura glatko klizi na usne a zatim se pretvara u lagani, baršunasto mat preliv. Neverovatan čulni kvalitet Rouge Edition Velvet otkriva svu mekoću efekta "druge kože". Od svih mat efekata, baršunasti mat je, bez ikakve sumnje, najglamurozniji!" Izvor

U okviru ove linije dostupno je 12 nijansi,  a moja je u broju 10 i nosi naziv Don't Pink of It! Dolazi u kockastoj tubici-  pakovanju,  gde je sa jedne strane ugraviran naziv kozmetičke kuće,  a sa druge odštampan naziv proizvoda.  Ruž sam dobila u tester pakovanju,  tako da nisam upoznata sa ostalim detaljima proizvoda ali zasigurno znam da ima i zaštitnu traku.  Poklopac je u istoj nijansi kao i sam ruž.  Ono što je ostavilo najveći utisak kod ovog prouzvoda jeste miris.  Najpre sam mislila sa sam dobila proizvod kome je istekao rok trajanja, koji se pokvario ali se kasnije ispostavilo da je taj miris njima karakterističan.  Sad,  ne znam kako bih ga vama opisala ali mu verujte na reč da nije ništa strašno.  Miris nije prijatan i slatkast,  kao što sam navikla.  Miris je neuobičajen i na prvi udah oštar. Na svu sreću,  oseti se jedino prilikom nanošenja,  a vrlo brzo,  kako se suši isčezne. 


Aplikator ovog ruža je sunđerast i kos. Uz pomoć njega lepo nanesem ruž  Nijansu u broju 10 Don't Pink of It  bih opisala kao nijansu između boje mesa i roze. Na jakom dnevnom svetlu izleda kao hladna nude pink, dok na slabijem svetlu izgleda kao boja mesa Kada ga nanesem na usne, to kod mene izgleda ovako: 


Nanošenje ruža je glatko,  aplikator je baš mekan i prijatan. Osećaj koji sam imala prilikom nanošenja ruža je skroz novo iskustvo za mene -  kremasta struktura koju jako brzo zameni nižni pliš.  Ruž se brzo suši, a  miris je nestao a osećaj je skroz prijatan,  kao da ruža uopšte u nema.

Ovaj ruž zahteva izuzetno negovane usne jer je svaka neravnina i bora vidljiva.  Pre nanošenja preporučujem vam da odradite piling.  Sa njim nećete imati problem sa razlivanjem,  a neka olovka za usne u roze nude nijansi može poslužiti kao podoga. Ja najviše volim da ga nosim sa Essence olovkom u nijansi 12- Wish Me a Rose. Nijansa ruža i olovke u potpunosti odgovaraju jedna drugoj. 


Što se ovog tečnog ruža tiče - pa nije ostavio na mene neki utisak. Dopada mi se boja, uredno nanošenje i osećaj ne nošenja ruža, to što se ne sakuplja u boricama na usnama ali me nervira što ih naglašava. Kako zahteva izrazito negovane i glatke usne, a moje su sklone brzom isušivanju, nakon prvog nanošenja kod kuće nema svrhe nadograđivati ga i nanositi u pokretu, već nakon njega nanesem sjaj ili ruž u sličnoj nijansi. Što se trajnosti tiče, nisam neko ko je merodavan i ko vam može reći da traje ovoliko ili onoliko, jer ga već nakon 2 sata premažem nečim što će negovati i hidrirati moje usne. Zaista volim da vidim na ženi mat nijanse na usnama, ali apelujem da obrate pažnju na negu kako im usne ne bi ličile na harmoniku.


Da li više volite mat ili sjajnu završnicu na usnama?  Imate li neku preporuku?

Hvala na čitanju!  <3


19 коментара :

  1. Nijansa je baš lijepa! I lijepo ti stoji... Šteta što suši usne i što naglašava bore, već sam čitala da su to njegove osobine... Obožavam i mat i sjajne usne, ali u zadnje vrijeme sjajne definitivno! Usne mi izgledaju punije i više blistaju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, i meni je to baš zasmetalo. Super je onaj osećaj nakon nanošenja i boja, ali nemam usne da ga nosim :D. Ja u poslednje vreme nosim i ruževe sa sjajnom završnicom i sjajeve, ali je svakako za nanošenje u hodu sjaj bolji izbor :).

      Избриши
  2. Prelijepo ti stoji, sada zelim i ovu nijansu!!!! :DDDDD

    ОдговориИзбриши
  3. Ni meni miris nije strašan, ali svakako ne osjetim kad je na usnama, tako da ga mogu u potpunosti zanemariti. Imam dvije nijanse koje jako volim, ali primijetila sam da mogu isušiti usne. Posebno ako baš svaki dan koristim :D No, moje usne nisu mnogo zahtjevne, tako da uživam u ovim ruževima :)
    I da, tvoja nijansa je jako lijepa i lijepo ti stoji :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno. Mislim da se ovde radi o nijansi koja bi svima lepo stajala :). Zavidim ti da znaš, baš bih volela da mogu da je i ja nosim tako bezbrižno :).

      Избриши
  4. Nijansa ti prelepo stoji! Imam Aurine tecne mat karmine i obozavam ih <3 Ne isusuju usne u toj meri, ali zahtevaju negovane usne da bi dobro izgledali. Topla preporuka da probas ako do sada nisi :) I definitivno sam za mat usne jer duze traju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Joko <3 Aurini ruževi su mi na listi i već duže vreme želim da ih kupim ali nikako ne stižem, uvek je nešto drugo preče. Što se tiče trajnosti i nanošenja svakako su praktičniji, ali ne znam kako bi i ti Aurini izgledali kod mene :/ Ništa dok ne probam :D

      Избриши
  5. Lepo izgledaš i ova nijansa ti pristaje. Dopada mi se :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno <3 Mislim da je ova nijansa "univerzalna" i da bi lepo stajala svima :)

      Избриши
  6. Ova nijansa mi je predivna i već dugo ju želim kupiti :D Imam jedan ruž i iz te linije i to u nijansi Peach Club i prije nego što ga nenesem obavezno stavim balzam u obilnijem sloju jer će mi inače isušiti usnice. Volim ma t ruževe i žao mi je što ovi dosta isušuju :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni se jako dopada kada na nekome vidim, ali na žalost, nemam usne da ih nosim. Nijansa je stvarno mnogo lepa, a i nosiva, mislim da bi svima dobro stajala.

      Избриши
  7. Ja više volim sjajne karmine i sjajeve i sve jer mat ističe moje uvek ispucale usne :). Jako je lepa boja, divno ti stoji, nežno, samo da je malo pinkastiji bio bi savršen po mom ukusu naravno :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam više za polusjajne / sjajne završnice, ali ovo na tuđim usnama uvek izgleda taaako lepo! Imamo siti problem, koliko god mackala usne svim i svačim - uvek nisu dovoljno dobre da iznesu jedan tako zahtevan ruž.

      Избриши
  8. boja je predivna i odlično ti pristaje. ovaj ruz ne posjedujem ponajviše zbog njegove cijene :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Tina. slažem se da mu je cena visoka, ja sam ovaj dobila u nagradnoj igri na jednom blogu a kako se radi o tester pakovanju mogao je i da se kupi za samo 500 din, po 3 puta nižoj ceni.

      Избриши
  9. Анониман29. јун 2015. 09:12

    Nijansa je božanstvena, neverovatno lepo ti stoji. Mat ruževi su odlični, prelepo stoje, ali traže vrhunsku negu i potpuno glatke usne što je dosta često nemoguće postići. Verujem da im je to dosta veliki minus.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno <3 prelepi, ali jako zahtevni. Usne mackam non stop, radim piling ali su sklone isušivanju i onda kao i da nema svrhe.

      Избриши
  10. Lepa Marija, nijansa ti stoji predivno, pridružiću se drugim curama kad su komplimenti upitanju, jer stvarno, boja ti je baš "legla" tako djeluje prirodno. Imala sam priliku prbati karmin iz ove kolekcije, ali moram priznati da mi miris i tekstura nisu prijali, te nisam ni kupila. Možda kada bih ga imala pa češće mackala, možda bih se i navikla.
    Ako su ti usne sklone isušivanju, kada ih malo iznjeguješ, probaj jedan period da ne stavljaš ništa od proizvoda na njih, samo da ih mackaš medom koji je prirodni antiseptik i koji usne njeguje. Ja sam se tako spasila!

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com