Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 14. мај 2015.

Sweet Pinkies by Flormar

Kompanija Flormar nam uveliko plasira mnogo noviteta, a proizvod o  kojime ćete danas čitati je deo "stare garde" sa kojim ste se verovatno već susteli. Radi se o, slobodno mogu napisati,  slatkišu -  kako i samo ime kaže: Sweet Pinkies.



Flormar je nedavno napravio pravi bum što se plasiranja novih proizvoda i proširivanja asortimana tiče. Nekako su mi do pre oko godinu dana bili samo još jedna kompanija, još jedan prosečan štand u parfimeriji. Kada sam prvi put prišla tom "prosečnom štandu" predrasuda mi se razbila kao puder koji sam pre neki dan ispustila na pločice. I tada sam se odlučila za kupovinu ovog slatkiša.

Flormarove četvorobojne palete senki dolaze u skromnom pink pakovanju koje je izrađeno od tvrde i krute plastike. Sam kvalitet pakovanja ne govori ništa o proizvodu koji se nalazi unutra. 4 dobro pigmentovanih nijansi prevazišla su  moja očekivanja koja sam imala za oko 280 dinara.

Fotografisano na suncu
Fotografisano u hladu
















Bela- porcelan bela boja sa jako malo shimera. Nanosim je ispod obrva i u uglu oka. Prilikom korišćenja potrebno je biti obazriv jer ako se pretera izgleda poput bebi pudera.
Boja jorgovana - lila- Volim sve nijajse ljubičaste, ali smatram da ova boja meni ne stoji lepo. Radi se o hladnoj svetlo ljubičastoj boji, bez šimera koja je  praškasta.
Roze- Definitivno moj favorit. Obožavam da je koristim kada želim da postignem nežan, girly look. Ova senka ima u sebi najviše shimera ali je i dobro pigmentovana. 
Bordo ljubičasta- kada sam prvi put nanela ovu nijansu na ceo kapak i ne tako vešto, mama je pomislila da sam (ponovo) udarila u viseći deo, ali sada sa posledicama. Šalu na stranu, prilikom nanošenja ovakvih nijansi budite pažljive kako ne biste "dobile šljive". Ova senka je jako pigmentovana i u sebi sadrži malo shimera. Obično je nanosim u pregibu oka. 



Ono što još mogu da podelim sa vama jeste da se senke lepo blendaju ali da pritom malo izgube na intenzitetu i potrebno ih je nadograditi. Traju  možda neka 4h, sa bazom. Uz pomoć ove palete kreirala sam jedan look, pa se nadam da će vam se dopasti :).



























Da li ste probale Flormar kozmetiku? Imate li svog favorita?
Hvala na čitanju! <3

13 коментара :

  1. Ova bordo-ljubicasta nijansa je VRH! Morat cu pogledati ove paletice!!!! :DDDDD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, kada se pažljivo nanese izgleda božanstveno. Međutim, neopreznim nanošenjem izgleda kao šljiva :D

      Избриши
    2. Takođe, volim da je mešam i blendujem sa nekom braon nijansom - onda izgleda još lepše :)

      Избриши
  2. Lepe boje.Ja sam skoro prvi put kupila njihove lakove i odusevljena sam.Rang isti kao da onim skupim koje imam.Imam u planu jos da ih kupim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja još uvek nisam probala njihove lakove, oslanjam se na GR ali se svakako nalaze na listi za kupovinu. Senke takođe upoređuju sa senkama skupljih brendova - naročito paleticu iz iste kolekcije samo sa braon nijansama.

      Избриши
  3. Анониман16. мај 2015. 19:29

    Baš je lijepa, ali želim prvo nabaviti onu sa smeđim nijansama jer ju već dugo želim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja nju želim! Moj prvobitni plan je bila kupovina paletice sa braon nijansama, ali kako je nije bilo, reko ni ova neće da se baci :D

      Избриши
  4. Анониман16. мај 2015. 21:25

    Prelepe boje. Bravo za njih, odlično su napravili paleticu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман4. јун 2015. 11:54

      Fenomenalna a dosta pristupacna kozmetika,senke,ruzevi i lakovi su definitivno moj favorit sto se tice njihovih proizvoda...ostalo nisam probala :)

      Избриши
  5. I ja imam ovakvu paleticu, samo drugaciju kombinaciju boja (P41) i jako sam zadovoljna.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com