Instagram

Претражи овај блог

недеља, 24. мај 2015.

Pearly Dreams Body Butter by Estar

Vođeni Home Spa konceptom, misija Estar kozmetike jeste da svojim korisnicima omogući vrhunske Spa tretmane u udobnosti njihovog doma. Home Spa koncept se sastoji u brzoj i intenzivnoj nezi tela za koju su dovoljni uobičajeno vreme i prostor koji imamo za sebe u svom domu*. Preparati koji se nalaze u njihovom asortimanu obiluju velikom količinom aktivnih prirodnih sastojaka,  koji pružaju brižnu i intenzivnu negu - što jeste i suština samog koncepta. Danas vam obavijena nežnom i mirišljavom negom donosim utiske o svom prvom Home Spa iskustvu, a u glavnoj ulozi - Estar Body Butter Pearly Dreams. 


Igru sunčeve svetlosti po površini vode ometaju kapi kiše koje, poput pokidanog niza perli, jedna za drugom padaju i razbijaju se o glatku površinu vode. Jedna za drugom, tako u nedogled.. Lotosovi cvetovi koji plove po površini okitili su se perlama i tako, svi ponosni, blistaju i odišu čarobnim, dreamly mirisom. Latice lotusa, mirišljave i nežne maze moju kožu, pružajući joj čaroban miris i negu.


Proizvod ovako originalnog i inspirišućeg naziva dolazi nam iz Estar laboratorije koja se nalazi u Novom Sadu. Ne mogu da sakrijem oduševljenje, zadovoljstvo, ponos uvek kada isprobam proizvod nekog našeg, domaćeg proizvođača koji me obori s nogu. Estar, svaka čast.

Ovo malo, luksuzno Home Spa iskustvo dolazi u plastičnoj kutijici koja je izrađena od bele, sjajne čvrste plastike. Zapremine je 200 ml a rok za upotrebu proizvoda nakon otvaranja je 6 meseci. Na plastičnom pakovanju, krajnje jednostavno i uredno, navedena su osnovna obeležja proizvoda. Ispod poklopca nalazi se zaštitna folija koja čuva proizvod. To je ono što mi se jako dopada jer nešto što me užasava jeste kad mi deo kreme završi na unutrašnjoj strani poklopca, pa moram da je sakupljam kako se nebi razmazala i stalnim otvaranjem - zatvaranjem završila u rubovima poklopca pa izvan njega.

Kako proizvođač navodi, ovde se radi o hranljivoj kremi za telo sa visokim sadržajem aktivnih koponenti. Namenjena je nezi suve kože, za negu nakon sunčanja i u svim situacijama kada je koži potrebna dodatna hidratacija i povećanje elastičnosti. Kao aktivne komponente, navedeni su karite buter, kakao biter, vitamin E, maslinovo i bademovo ulje i antioksidanti. (izvor)

Ono što na prvu loptu odlikuje ovu body butter kremu od nekih koje sam do sada koristila jeste predivan miris. Ok, i druge kreme su lepo mirisale ali ova mi je nešto posebno :)! Nisam neko ko je stručan i dobar poznavalac mirisa, ali miris ove kreme me asocira na miris nekog skupog, luksuznog parfema. Struktura samog proizvoda je isto takva - kremasta, luksuzna i izdašna. S obzirom na listu sastojaka - butteri i ulja, očekivala sam da će pored bogate i hranljive nege ostaviti masnjikav trag i da će biti potredno vreme da se upije. Takođe, kako mu je struktura kremasta i gusta, mislila sam da će se malo teže mazati i upijati. I ovde su uspeli da me prijatno iznenade - iako se radi o čvršćoj kremastoju strukturi, sam kontakt proizvoda sa temperaturom tela za posledicu ima da se buter doslovno topi, lako razmazuje i  brzo upija. Nanošenje na kožu predstavlja pravo zadovoljstvo - jako lepo se nanosi, razmazuje i brzo se upija. I na koži ne ostavlja ništa osim prelepog mirisa i mekanog, svilenkastog osećaja. Kao da ste uronili u najmekši svileni dušek.


Ovu kremu obično nanosim nakon tuširanja ili pre spavanja. U oba slučaja garderoba / pidžama upiju miris koji se oseti i narednog dana. Kada sam kremu pre nekoliko večeri nanela na kožu i izašla da se vidim sa drugaricama, miris im se toliko dopao da su mislile da se radi o nekom parfemu / parfemisanoj kremi :). Ono što sam takođe primetila korišćenjem ove kreme, evo sada već 4 nedelje - jeste da mi je koža tela postala nekako lepša, nežnija, mekša, kao saten. To je nešto što sam primetila već nakon 15ak dana korišćenja, ali kako su moje kolegenice Lidija sa bloga Good Morning, Gorgeous i Tijana sa bloga Sreća je zdravlje telepatski, istog dana objavile recenzije ove kreme (možete ih pročitati OVDE i OVDE) - a to sam tada planirala da uradim i ja, rešila sam da je još malo istestiram i da nešto kasnije podelim svoje utiske. Ako virnete kod njih, primetićete koliko su nam utisci slični :)! 

Kao što rekoh, nemogu sakriti osećaj zadovoljstva i ponosa kada isprobam neki novi fantastičan proizvod domaćeg proizvođača. Estar laboratirija nam je omogućila da u udobnosti svog doma uživamo u vrhunskim proizvodima kako za negu tela, tako i za negu kože lica - o kojima će uskoro biti više reči na blogu. Ukoliko imate suvu kožu ili joj je potrebna dodatna, hranljiva nega moja topla preporuka je ova krema buter krema. Celokupnu ponudu Estar proizvoda možete pogledati na njhovom zvaničnom sajtu ili facebook stranici.  Takođe, na Estar blogu možete pronaći puno koristnih saveta i trikova za negu vaše kože.

Koji vam je omiljena mazalica za negu tela?

Hvala na čitanju! <3

12 коментара :

  1. Identični su nam utisci što znači samo jedno: Estar je obavio odličan posao! :D L.

    ОдговориИзбриши
  2. Tačno sam naslutila tvoje oduševljenje ovim proizvodom , kao i kod Lidije tako da definitivno kao što Lili kaže majstori su svog zanata i još moji Novosađani, gde ćeš bolje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Opasni ste vi Novosađani, majstori svog zanata - u svakom pogledu :)! Kada se radi, radi se sa merakom i kako treba :). Svaka čast :).

      Избриши
  3. Zbog mirisa omiljena mi je Alverde Q10, zbog efekta Estar :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Od Alverde proizvoda nisam probala ništa do sada :D. Kakav je miris te kreme? Da li si pisala o njoj? Estar ima fantastičan efekat, zaista sam oduševljena :). I miris mi je super, kao parfem :D

      Избриши
  4. Iako ih nema kod nas, ja citam recenzije da spremim gradivo!! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Samo još da ti kažem da su im i ostali proizvodi divni i da treba da savladaš još gradiva :D Uskoro ću pisati i o njima :) <3

      Избриши
  5. I ja obozavam ovu mazalicu. Takodje, uzasava me kada se proizvod razlije na poklopac :D Predivan puderasti miris koji ostaje do ujutru na telu.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com