Instagram

Претражи овај блог

субота, 9. мај 2015.

Multiactiv Revita Derm miceralna voda

Ne verujem da postoji ženska osoba koja do sada nije čula za miceralnu vodu i koja ne zna čemu ona služi. Ovi proizvodi su preko noći osvojili svet baš zbog svoje višestruke namene prilagođene i najosetljivijoj koži. Danas vam donosim svoje utiske o prvoj domaćoj miceralnoj vodi koju sam probala a reč je o Multiactiv iz nove Revita Derm kolekcije koja je obogaćena hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 i formulisana bez parabena.



"Multiactiv Revita Derm kolekcija sada ima dvostruko veću količinu hijaluronske kiseline, kao i hidrirajući kompleks koji obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju kože, povećava njenu elastičnost i vitalnost, dajući joj svež i zdrav izgled. Takođe, kolekcija je obogaćena i koenzimom Q10 koji ima važnu ulogu u proizvodnji ćelijske energije. Njegovim prisustvom ublažavaju se postojeća i sprečavaju nova oštećenja dubljih slojeva kože.Prirodna ulja soje, baroga, avokada, semene grožđa, jojobe; ekstrakti centele, kamilice, žen-šena, morske trave; ši buter; čine ovu kolekciju bogatijom i dodatno efikasnijom u borbi protiv bora i nesavršenosti na koži."

Miceralna voda dolazi u pakovaju od 200 ml koje je izrađeno od providne srednje tvrde plastike. Ono što ovu miceralnu vodu razlikuje od nekih koje sam probala jeste zatvarač koji je po meni dosta praktičniji od onih klik mehanizama sa kojima sam uvek u strahu da se ne izlome ili procure. Ispod roze poklopca nalazi se beli "dozer" uz pomoć koga je lako i kontrolisano sipanje proizvoda. Što se samog pakovanja tiče, jedina zamerka koju imam jeste to što su naznake proizvoda ispisane svetlo sivim slovima koja se bukvalno stapaju sa pakovanjem i nisu mnogo uočljiva. S druge strane, dopada mi se suptilan način naznačavanja, ali svakako smatram da slova treba da budu malo tamnija, ili možda srebrna kako bi naznake bile uočljivije i kako bi proizvod na policama drogerija dobio pažnju  potencijalnih kupaca.



Prilikom korišćenja ove miceralne vode, prvo što se oseti jeste prijatan miris bebi kozmetike koji se ne zadržava dugo na koži ali u svakom slučaju prija a zatim i osvežavajući efekat koji vodica ima na kožu. Koristila sam je za svakodnevno čišćenje lica, kao i za uklanjanje šminke. 

Kod svakodnevnog čišćenja lica, jako je prijatna za kožu i čak kada mislim da mi je lice čisto, uvek izvuče tamo nešto što je negde zapelo :D. Prilikom čišćenja okoloočne zone nisam primetila nikakvu reakciju niti peckanje. Iako posle miceralne vode umivanje nije neophodno, ja kao neko ko je opsednut čišćenjem, obavezno obavim i taj korak. Prilikom umivanja samo vodom, osećaj koji ostaje na koži, bar u mom slučaju je škripav što znači da je ova vodica savršeno očistila lice od sebuma i drugih nečistoća koje su se nakupljale tokom dana/noći. Nakon umivanja nema zatezanja kože i osećaj je jako prijatan. Kada nakon miceralne vode koristim i jedno divno kremasto sredstvo za umivanje o kome ćete uskoro čitati, takođe nema nikakve reakcije niti zatezanja.

Prilikom uklanjanja šminke sa lica nemam problema: vodica savršeno skine rumenilo, bronzer, puder, bb kremu... Međutim, kada je upitanju skidanje šminke sa očiju imam mali problem. Senku nanešenu sa bazom skine iz prvog poteza, ajlajer iz drugog, a maskaru ne skida baš najbolje. Verovatno najveći "problem" miceralnih voda je upravo maskara. Nakon nekoliko prelaženja natopljenim tuferom, maskara je većim delom odstranjena ali se desilo upravo ono što nebi trebalo- osetljivo okoloočno područje je počelo da me pecka. To nije nešto što je izazvalo suzenje oka ili neku preteranu reakciju, samo blago peckanje. Kako maskaru nisam mogla da skinem vodicom, umila sam lice samo vodom što je proizrokovalo da mala količina zaostale maskare završi ispod oka. Kada sam postupak ponovila sredstvom za umivanje, bez imalo truda i bez trljanja- traga od maskare i maskare na trepavicma nije bilo.
Lista sastojaka:




Ova miceralna voda se u mom slučaju pokazala kao idealno sredstvo za svakodnevno čišćenje kože lica- bez ikakvih reakcija na koži i okoloočno područje otklanja tragove sebuma i najmanje nečistoće. Međutim, kada je legendarno skidanje maskare miceralnom vodom u pitanju, tu je obavila samo pola posla i izazvala blago peckanje. Ocena: 4/5

Koja je vaš omiljeni proizvod za čišćenje lica / miceralna voda?

Hvala na čitanju! <3

*PR proizvod



7 коментара :

  1. Koristim Garnierovu micelarnu i odlicna je, bas mi odgovara. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam i ja Garnierovu, i imam isti problem. Možda je moj način skidanja maskare pogrešan...?

      Избриши
  2. Trenutno se druzim sa 2 micelarne, Garnijer koja super skida sminku, cak se dobro bori i sa vodootpornom maskarom, ali me izludjuje lepljivi osecaj na licu :\ Eucerin micelarna mi neverovatno prija, ali nije sjajna kada je skidanje sminke u pitanju, dok je uobicajno ciscenje lica fantasticno! Spremmam se da probam Mixu jer hvale njen odnos cene i kvaliteta :), i porede je sa Bioderminom koja je za moj budzet paprena :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja imam Garnierovu, u početku sam bila zadovoljna ali sam kasnije primetila da joj nešto promakne, naročito kada je skidanje maskare u pitanju :D.... Takođe i s njom imam problem sa peckanjem :/...

      Избриши
  3. Ja koristim Yves Rocher micelarnu vodu koja sadrzi ekstrakt organskog zelenog, belog i madagaskarskog caja, i ima detoksikacijski efekat, a i revitalizirajuci. Sadrzi i vodicu organske kamilice i muskatne ruzice..
    Takodje, povremeno ubacim i cvetni tonik od organske kamilice, naravno Yves Rocher!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja jedva čekam da je probam :)! Već se polako ali sigurno "navlačim" na YR :D...

      Избриши
    2. I tako ces, jednog dana, samo o YR pisati ... :)

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com