Instagram

Претражи овај блог

недеља, 31. мај 2015.

Multiactiv Revita Derm okoloočna krema

Najosetljivija i verovatno najzapostavljenija regija, što se nege lica tiče jeste upravo okoloočna regija, gde nastaju i gde se javljaju prvi znaci starenja. A za njom slede vrat i dekolte, o čemu ćemo drugom prilikom. Razmislite, koliko ste samo puta ostale noću do kasno, a ujutru bi se to najviše odrazilo u vidu podočnjaka, tamnih kolutova, kesica, nadutosti? To nam ustvari govori koliko je koža oko očiju osetljivija u odnosu na ostale delove lica i koliko je potrebno obratiti pažnju na nju.  Zašto je to tako? Radi se o tome da je koža u okoloočnoj regiji dosta tanja i ima jako malo lojnih žlezda što za posledicu ima brže isušivanje. Zatim, koža u predelu oka ima mnogo manje krvnih sudova - što u slučaju umora dovodi do slabije cirkulacije krvi i limfe pa za posledicu ima gubitak sjaja, otečenost, tamne kolutove i slične nedostatke.

Izvor fotografije: Multiactiv Edit: BlogoMarija

среда, 27. мај 2015.

Svakodnevna nega lica / maj 2015

U inboks facebook stranice mi je stiglo dosta pohvala na račun izgleda moje kože lica i pitanja kako je negujem. Drage dame, hvala Vam puno na lepim rečima <3 U ovom postu ću se potruditi da Vam dam odgovor na vaša pitanja. Ukoliko imate još nešto da me pitate možete me kontaktirati na fejsbuk stranici, profilu ili preko obrazca za kontakt koji se nalazi sa leve strane posta. 


недеља, 24. мај 2015.

Pearly Dreams Body Butter by Estar

Vođeni Home Spa konceptom, misija Estar kozmetike jeste da svojim korisnicima omogući vrhunske Spa tretmane u udobnosti njihovog doma. Home Spa koncept se sastoji u brzoj i intenzivnoj nezi tela za koju su dovoljni uobičajeno vreme i prostor koji imamo za sebe u svom domu*. Preparati koji se nalaze u njihovom asortimanu obiluju velikom količinom aktivnih prirodnih sastojaka,  koji pružaju brižnu i intenzivnu negu - što jeste i suština samog koncepta. Danas vam obavijena nežnom i mirišljavom negom donosim utiske o svom prvom Home Spa iskustvu, a u glavnoj ulozi - Estar Body Butter Pearly Dreams. 


среда, 20. мај 2015.

Čokolada koja ne goji

Kao što je poznato, plod drveta kakaovca daje osnovnu sirovinu u proizvodnji čokolade - a to je kakao. To znači da se radi o biljci. A kako se radi o biljci, čokolada se može smatrati salatom. Kraj priče. Ljubitelji čokolade, ovo je pravi proizvod za vas!


субота, 16. мај 2015.

I LOVE IT: April 2015

Tokom proteklih meseci sam se susrela sa mnogo novih, zanimljivih i kvalitetnih proizvoda. Bilo je jako teško napraviti izbor i listu svesti samo na one koje ćete videti u nastavku. Nadam se da će vam se moj izbor dopasti <3.


четвртак, 14. мај 2015.

Sweet Pinkies by Flormar

Kompanija Flormar nam uveliko plasira mnogo noviteta, a proizvod o  kojime ćete danas čitati je deo "stare garde" sa kojim ste se verovatno već susteli. Radi se o, slobodno mogu napisati,  slatkišu -  kako i samo ime kaže: Sweet Pinkies.



среда, 13. мај 2015.

New In (april)- Estar, Yves Rocher, Avon, Multiactiv...

Volim da čitam postove o novitetima, a tako sam lenja da sve to isfotkam... Da li ste primetili da se to poslednjih par meseci promenilo? :D Pogledajte moje prošlomesečne novitete :).


субота, 9. мај 2015.

Multiactiv Revita Derm miceralna voda

Ne verujem da postoji ženska osoba koja do sada nije čula za miceralnu vodu i koja ne zna čemu ona služi. Ovi proizvodi su preko noći osvojili svet baš zbog svoje višestruke namene prilagođene i najosetljivijoj koži. Danas vam donosim svoje utiske o prvoj domaćoj miceralnoj vodi koju sam probala a reč je o Multiactiv iz nove Revita Derm kolekcije koja je obogaćena hijaluronskom kiselinom i koenzimom Q10 i formulisana bez parabena.


четвртак, 7. мај 2015.

TAG: Potroši 4 do 4. Jula

Uživam u čitanju i pisanju ovakvih postova i uvek se obradujem kada padne neki novi TAG. Nekako su mi ti postovi laganiji za kuckanje, opuštajući ali su mi i  inspirišuće štivo za trošenje proizvoda, kojih, hvala Bogu ima i više nego dovoljno. Ana sa bloga Anin Avon kutak i Beleške jedne Ane je poželela da trošimo zajedno, pa u nastavku možete videti koje proizvode sam odabrala.

понедељак, 4. мај 2015.

Subrina Professional Repair & Volume shampoo

Subrina Professional proizvodi za negu i stilizovanje kose krase police mnogih frizerskih salona. Kako se radi o profesionalnoj nezi, ja Vam (kao amater) prenosim utiske upotrebe profesionalnih preparata u kućnim uslovima.   U nastavku teksta pročitaćete moje utiske o dva Subrina Professional šampona, iz Volume i Repair linije. 




субота, 2. мај 2015.

Anti(glavo)bol krema

Kada sam prvi put u glavi stvorila sliku o sopstvenom blogu, znala sam da će se na njemu naći mnogo različitih tema, počevši od lepote i nege, preko DIY projekata, saveta, pa do, eto, stigoh i do zdravlja. Danas želim da podelim sa Vama nešto što mi je pomoglo, a što se nadam da će pomoći i vama.

popstrap.com