Portfolio

уторак, 21. април 2015.

Malo slatko zadovoljstvo by Plant Plus

Sam naslov posta verovatno izgleda kao recept za kolače, međutim, danas se držim podalje od kuhinje, ali vam pišem o jednom slatkom kolačiću. Radi se o...

Uriage Gommage integral/ Uriage piling za lice i telo

Rođena u srcu Alpa, na 422m nadmorske visine i izvorne temperature od 28 stepeni celzijusovih, bogata oligo-elementima i mineralima, svojim sastavom predstavlja najstabilniju termalnu vodu. Jedinstven mineralni sastav štiti vašu kožu, stvarajući prirodnu barijeru. Oligo elementi i minerali koji se nalaze u sastavu hidriraju, umiruju i štite vašu kožu. U odnosu na druge termalne vode, pruža najbolju hidrataciju vašoj koži. (izvor)

 Izvor

недеља, 12. април 2015.

AYNA Anti-Age Supreme Booster serum

Pravo sa najvećeg sajma kozmetike u svetu- Cosmeeting and Creative Beauty koji je održan u Parizu, stuže nam jedan od TOP 5 pobedničkih proizvoda- Ayna Anti-Agde Supreme Booster serum koji je ni manje ni više autorsko delo novosadske firme "AYNA" čija je - sada slobodno mogu reći specijalnost, proizvodnja luksuznih kozmetilčih proizvoda, kako za žene, tako i za muškarce.



уторак, 7. април 2015.

I LOVE IT: Mart 2015

Pogledajte najčešće i najradije korišćene proizvode tokom marta.

понедељак, 6. април 2015.

New In (februar - mart): Ayna, Avon, GlamBox, Subrina...

Nakon 2 meseca, rođendana, Dana žena, kupovine, želim da podelim sa vama šta je to novo u mom kupatilu/neseseru.


среда, 1. април 2015.

GlamBox- Mart 2015

"GLAMBOX je kutija koja se sastoji od 5 - 6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakog meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direktno do vrata Vašeg doma, otkiće Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vašeg doma, sami ili sa društvom. GLAMBOX kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GLAMBOX najveći hit u svetu kozmetike." (glamblox.rs)