Instagram

Претражи овај блог

петак, 2. јануар 2015.

La Roche-Posay Hydreane BB krema

“Voda je osnovni, sastavni element kože i budući da stepen hidratacije kože nije uvek postojan, važno je koži pružiti dnevnu dozu vode. Linija Hydreane predstavlja svakodnevnu hidratantnu negu prilagođenu osetljivoj koži. U srcu formule nalazi se izvorna termalna voda La Roche-Posay koja hidrira i umiruje kožu. HYDREANE BB KREMA u samo jednom koraku hidrira, ujednačava ten i umiruje i štiti kožu od UV zraka. BB mineralni pigmenti upijaju se u kožu za trenutno uravnotežen i svež ten. Njena  glatka i nemasna tekstura čini kožu mekšom i gipkom. Proizvod je dermatološki ispitan, ne sadrži paraben, nekomedogen je i hipoalergen.”*** Ovim rečima proizvođač opisuje proizvod kojim će biti rešeni svi vaši problemi, ukoliko imate suvu, dehidriranu kožu. U nastavku teksta pročitajte moje utiske.


Već ste u okviru LPR akcije koja je organizovana na blogu kod Marije- Mrs Fox Beauty Box  mogli da pročitate moje utiske o LRP Hydrene BB kremi. U okviru ove akcije učestvovalo je 20 devojaka, uključujući i mene.  Svi koji su propustili taj post, mogu ga pročitati na njenom blogu- ovde, a u nastavku slede moja dateljnija zapažanja o ovom proizvodu.


Najpre, sama ambalaža se u potpunosti uklapa u LRP asortiman proizvoda: Klasična bela tubica sa plavim naznakama o proizvodu izrađena od mekane plastike, gde je čep čvršći i omogućva lako doziranje. Dolazi u kartonskoj kutijici na kojoj se nalazi više detalja o samom proizvodu. Sadrži 40ml, a cenu vam ostajem dužna :).

Ovu kremu proizvođač preporučuje za suvu i osetljivu kožu, obećavajući da će ona korišćenjem ovog proizvoda biti hidrana i umirena- sa čime bih se u potpunosti složila. S obzirom na stalne promene temperature toplo- hladno,  suva i osetljiva koža je izložena još većem stresu nego inače- peckanje, pucanje, crvenilo. Osećaj koji ova BB krema ostavlja na suvoj koži koja zateže je jako prijatan, opuštajući i lagan. Krema se jako lako nanosi i mala količina je dovoljna za celo lice zbog njene bogate strukture. S obzirom da imam svetao ten (a svi svetlokožci znaju kako je teško pronaći odgovarajuću BB kremu/puder- a da pritom ne izgledaju kao duh), ova krema u nijansi Light je pravi pogodak! Ne mogu vam opisati kako mi je laknulo I kako me je obradovalo što krema na mom licu izgleda skroz prirodno, skoro pa neprimetno- što s jedne strane možda I nije tako dobro. Ukoliko od ove BB kreme očekujete da ima određenu  moć prekrivanja- možda ćete se i razočarati jer je prekrivanje jako slabo, ali nega i hidratacija koju pruža vašoj koži je fantastična. Ne začepljuje pore. Lice je nakon nanošenja mekano i nežno na dodir. I što je takođe jako bitno, zaštićeno je SPF 20. Drage dame, nikako ne zaboravljajte da zaštitite kožu od štetnih UV zraka i zimi! 

Pošto sam inače navikla na proizvode koji imaju nešto veću moć prekrivanja, uz ovu BB kremu sam koristila i puder u prahu koji joj je bio savršena dopuna. Tako sam dobila: laganu negu i super hidrataciju, srednje prekrivanje i mat efekat- 4u1 :). Takođe, ovu BB kremu sam koristila i kao podlogu za šminku. I kao podloga se super pokazala jer se puder super blenda, a nakon njenog uklanjanja koža izgleda sveže.

Sve u svemu, ovom kremom sam zadovoljna. Ocena koju bih joj dala je:

Pakovanje: 10 / Nega: 10 /Prekrivanje: 9

 Listu sastojaka možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu- OVDE.

Da li koristite BB kreme i koja je vaša omiljena?

Hvala na čitanju! <3 

***PR Objava
*PR proizvod

19 коментара :

  1. I ja sam dobio ovu kremu u okviru nagradne igre. Kako imam mjestimično crvenilo na licu, koristim ovu kremu u tankom sloj i super mi prekrije crvenilo tako da sam zadovoljan. Ten mi je ujednačen i raspoređen te se uopće ne kuži kako je i na licu. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se crvenilo javlja zbog stalne promene temperature, sva se upalim kada idem iz tople u hladnu prostoriju, tako da je ova krema i meni pomogla oko toga. Svakodnevnim kotiscenjem sam primetila da mi je ta pojava ublazena.

      Избриши
  2. Trenutno koristim Loreal Skin Perfection BB kremu, a onda na isprobavanje dolazi Garnierova BB krema koja strpljivo čeka u ladici :)!! Nisam probala ni jedan LRP proizvod, mada imam masnu/mješovitu kožu i čitala sam da imaju jako dobru kremu baš za taj tip kože..Morat će pričekati dok ne potrošim zalihe :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obožavam Garnierovu BB kremu. Pošto mi je ten jako svetao, i leti tek za nijansu ili dve potamni, nijansa light mi je super. I bolje prikriva od ove :).

      Избриши
  3. Ova BB krema zvuči odlično, mislim da bi odgovarala mojoj suhoj i osjetljivoj koži. Da li je više rozog ili žutog podtona? Inače koristim Yves Rocher bb kremu ili Pixi toniranu kremu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Veujem da bi. Na njihovom zvaničnom sajtu imaš više o samoj kolekciji. Ukratko, namenjena je baš tipu kože koji ti imaš. Podton je roze, ali mislim da to nije toliko bitna činjenica, jer kao što sam napisala, prekrivanje je jako slabo, sigurno će ti biti dobra zaštita i lepo će ti negovati kožu, ali ukoliko ti je potrebno i srednje prekrivanje, puder u prahu će ti sigurno u kombinaciji sa ovom kremom pomoći ;).

      Избриши
  4. Ovih dana sam iskoristila dva uzorka ove kreme i jako mi se svidio učinak - super hidratacija i lagano pokrivanje. Baš bih voljela imati svoj primjerak :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, krema je divna :). Ja uz nju i dodam malo pudera u prahu, a to i dalje izgleda skroz prirodno :).

      Избриши
  5. Ja trenutno koristim biotenovu CC kermu ali ona mi polako nestaje pa bi mogla da počnem da razmišljam o nabavci nove :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam do sada probala Biotenove proizvode, pa ni njihovu BB kremu, iako sam dosta pozitivnih utisaka pročitala o njoj. Da li ti je ten svetao ili taman? Koju nijansu Biotenove BB kreme koristiš?

      Избриши
  6. Meni je krema odlična u sve svrhe osim za prekrivanje ali zato je kao podloga i više nego savršena,poseban plus ima kod mene jer mi štiti lice od zime i vetra i ono se ne peruta i ne puca :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažemo se oko toga :). Čim mi je potrebno srednje prekrivanje, dohvatim malo pudera u pravu i bude baš po meri :).

      Избриши
  7. Meni je posebno drago da ti krema odgovara i da ti se dopada. Ova krema je bila moj favorit tokom leta 2013-te i mislim da je nezamenjiva tokom letnjeg perioda, berem meni. Ne mogu da trpim puder na velikim vrućinama nikako, a ispod još i dnevnu kremu, pa imam osećaj da se načisto topim. Tu mi je LRP BB krema spas i zakon! :)

    ОдговориИзбриши
  8. Draga Marija, volim tvoje postove, a vidim i da smo obe Avon loversi :) Pored La Roche manije o kojoj ću i ja više u narednim postovima..
    Volela bih ukoliko bi posetila moj kanal. Prvi post je napisan pre nekoliko minuta, Avon proizvodi su zapravo glavne zvezde, i bila bih ti jako zahvalna ukoliko bi ušla na isti i ostavila svoj komentar/sugestiju!

    Dugo sam se lomila i konačno se pridružujem ženskoj komuni! :)
    Pozdrav za tebe i lepo provedi praznike.

    http://glamgerouss.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Nemam dobrih iskustava za podijeliti sa LRP dosad, ali ova kremica zvuči baš dobro! Samo me zanima kakva bi bila na mješovitoj koži?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mila, meni koža upravo od dehidrirane i suve kakva je zimi, sa dolaskom proleća i toplijih dana pređe u mešovitu. Napisaću ti ovde kako mi se koža ponaša nakon nekoliko korišćenja ili me zaprati na fbu pa možemo da komuniciramo tamo <3

      Избриши
  10. Bas razmisljam da je kupim postto mi koza postaje sve vise osetljiva :/ tvoj post mi je dosao kao porucen :*

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com