Instagram

Претражи овај блог

среда, 12. новембар 2014.

Avon Ideal Luminous rumenilo- Antique Rose

Ja sam osoba koja ne voli rumenila (a trebalo bi da smo bff). S obzirom da imam svetao ten, svako rumenilo mi  daje SnowWhite look. Blago rečeno, kao da sam sišla sa Tibeta. Adekvatno rešenje sam našla u jednom od svojih top 5 proizvoda- moj izbor možete pogledati OVDE, a radi se o Avon kuglicama za nijansiranje koje daju sjaj i jako blagu boju. Ali, kako stalno volim da isprobavam nove proizvode, pod uticajem kolegenice, odlučila sam se za kupovinu Avon Ideal Luminous rumenila.



Ovaj proizvod je dostupan za kupovinu u okviru Avon kataloške prodaje po ceni od oko 600din/5g- varira od kampanje do kampanje. U katalogu je trenutno za kupovinu dostupna samo jedna nijansa, o kojoj upravo čitate- Antique rose, a na stranim sajtovima sam videla još 2 ili 3 pa se nadam de će moći da se kupe i kod nas. Dolazi kartonskoj kutiji prikazanoj iznad, a samo rumenilo u prelepom, crnom pakovanju od plastike sa zlatnim detaljima. Sa unutrašnje strane poklopca nalazi se ogledalo. Samo pakovanje sadrži i četkicu koju možete videti na slici, a kojom ja ne umem da baratam. Fotografija ispod je pozajmljena od kolegenice Merime sa bloga MakeUp and Me, koja je ujedno i krivac za moju kupovinu :).

Izvor
Proizvod ima svilenkastu strukturu. Boja je nešto između prljavo roze i bronzane. Pigmentacija je dobra i sadrži lep shimer. Ono što me je oduševilo jeste dobra, ali ne za moj svetao ten, prejaka boja. Potrebna je jako mala količina ovog proizvoda za postizanje zdravog sjaja na obrazima, tako da će mi verovatno potrajati, a i nadam se da ću ga potrošiti u roku od 24 meseca, koliko je naznačen rok trajanja od datuma otvaranja proizvoda. Na fotografiji ispod možte videti kako izgleda na mojoj svetloj koži, ali ovde sam, zbog standarda koje mi postavlja aparat, nanela 3-4 sloja kako bi boja došla do izražaja.


Lista sastojaka: TALC, MICA, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, CALCIUM SILICATE, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, NYLON-12, PTFE, ISOSTEARYL, HYDROXYSTEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, LAUROYL LYSINE, BHT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, (+/-CI77163, CI77491, CI 77492, CI77499, CI77891, CI77007, CI15850).

Da li ste probale ovo rumenilo? Koje trenutno koristite?

Hvala na čitanju <3!

18 коментара :

  1. Baš mi je drago što je ovo rumenilo i na tebe ostavilo pozitivan dojam. :D Meni je postalo jedno od omiljenih. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni! Nisam do sada probala takvo rumenilo, da daje blagu boju i blag sjaj, kao 2u1 proizvod- rumenilo i blag shimer :D

      Избриши
  2. I ja imam isti problem sa rumenilima,bas kao sto si napisala. :D I iz istog razloga sam se zaljubila u kuglice,ali sam resila da dam rumenilima jos jednu sansu pa sam kupila pink :D

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam sigurna da li mi je rumenilo promaklo ili mi nijansa u katalogu nije delovala zanimljivo, ali ruževi iz isto kolekcije su divni. Kupila sam sva tri i sve tri nijanse mi odlično stoje, što se stvarno ne dešava često :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Rumenilo je dostupno od pre možda 2 kampanje pa ga možda nisi zato uočila :). Divno je, obavezno ga probaj :).

      Избриши
  4. Kako je lepo *.* činilo mi se kao baš narandžasto u katalogu, ali vidim da uživo i ima nešto od "rose" u nazivu... želiim ga! :D

    ОдговориИзбриши
  5. Ljubav prema rumenilima dolazi sa godinama :D Ovo ti kažem iz ličnog i iskustva mnogih mladih devojaka u mom okruženju. Kada si mlad izgled sa rumenilom ti deluje a, la 80' disco era, bljak. Kada omatoriš nisi više tako svež i jedar, barem ja moju "snažana" pojavu više ne doživljavam potpunom bez rumenila. Imam nekoliko komada i vrtim ih spram potrebe, ali najviše volim kajsijasta :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se Maro u potpunosti :D. Ja do pre godinu dana takoreći nisam ni znala šta je to :D... Ali godine čine svoje, heheh :D. Ovo je fantastično, mislim da će se možda u tebi dopasti :).

      Избриши
  6. i ja ne volim rumenila, ne koristim ih vec duze vrijeme... ali vec par dana razmisljam da kupim neko njezno, svjetlije, da pokusam naci nijansu koja ce mi lijepo stojati i ovo mi se bas cini fino i njezno, nije upadljivo... evo zapisala sam sebi da ga pogledam u katalogu :) i drago mi je sto si ti nasla da tebi odgovara :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super su i one kuglice za nijansiranje, za blistav sjaj kože. One su kao blago rumenilo, licu daju više svežine nego boje, ako ti nešto što nežnije treba :).

      Избриши
  7. Već dugo imam Avon svjetlucave perle i ne koristim ih često više zbog toga jer nisam stekla naviku korištenja rumenila, isto sam jako svijetle puti. Potražit ću ovo rumenilo u katalogu, razmišljam o ozbiljnijem uključivanju rumenila u svoju make up rutinu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obožavam te svetlucave kiglice za lice, našle su se među mojih top 5. Epa ovo rumenilo je slično perlama, tj daje više boje ali je onako shimerasto i izgleda prirodno.

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com