Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 27. новембар 2014.

New In

Posle javnog obećanja od pre nekoliko meseci, koje sam dala na svojoj fejsbuk stranici, a koje se tiče (ne) kupovine proizovda dok se ne potroše zalihe koje su pravljene mesecima, došlo je vreme da se pohvalim nekim novitetima. I nemate pojma koliko sam dugo i nestrpljivo ovo čekala :D. Ne znam da li je tako kod svih ili samo kod mene, ja prosto jedva čekam da vidim dno nekom proizvodu kako bih kupila/probala drugi. Ali, neeee, ne trošim bahato i neracionalno, ipak sam Piroćanka :D. Da ne dužim, noviteti slede u nastavku.




петак, 21. новембар 2014.

Sabi Handmade proizvodi- grupna recenzija

Ako pratite moju facebook stranicu, upared znate o čemu ćete čitati sledeće :). Kao što sam obećala, sledi grupna recenzija Sabi Handmade proizvoda, koje sam pre jedno 2 nedelje dobila na testiranje. Sabi Handmade proizvodi su osvarenje dve kozmetičarke- sestre, koje su u prirodni videle rešenje za sve dileme vezane za negu kože. Svi njihovi proizvodi su 100% prirodni, izrađeni od neprerađenog bilja i nerafinisanih, hladno ceđenih biljnih ulja.


недеља, 16. новембар 2014.

Proglašenje dobitnika Sapunska radionica Terazije+IZNENAĐENJE :)

Dragi moji, u nagradnoj igri Sapunske radionice Terazije i BlogoMarija učestvovalo je vas 38. Ovog puta, najviše sreće imali su:

Molim srećne dobitnice da se jave u inbox facebook stranice Sapunske radionice Terazije. Ukoliko se ne jave u roku od 24h, gube pravo na nagradu i bira se nov dobitnik.

MEĐUTIM, TO NIJE SVE!!!

Dragan, osnivač Sapunske radionice Terazije i tvorac ovih divnih sapunčića je spremio jedno iznenađenje za sve vas! Svako ko DIREKTNO sa sajta Sapunska radionica Terazije u narednih 33h poruči bilo koji proizvod iz asortimana ostvaruje popust od 33%. Iskoristite specijalan popust i priliku da kupite potpuno prirodan, ručno rađeni sapun sa 33% popusta, za samo 134din!

Zahvaljujem se svima na učešću, a srećnim dobitnicama četitam <3

P.S. Uskoro vas očekuje nova nagradna igra :). <3

Bloggers Made Ms Do It!

Zdravo drage moje :) <3

Napokon sam stigla da odgovorim kolegenici sa bloga Dođoška u svetu (šminke) na tag- Bloggers made me do it :). Evo na kakva su "zla" nju navele kolegenice- pročitajte OVDE, a u nastavku slede moji glavni krivci :).

Posledji proizvod koji sam kupila pod uticajem jedne od kolegenica jeste predivno Avon Ideal Luminous rumenilo, a glavni odgovorni jeste Merima sa bloga Make up & Me :). To je proizvod u koji sam se zaljubila prvim čitanjem- ovde možete pogledati Merimin post, a ovde- pošto je to zaista divan proizvod koji zaslužuje da se istakne iz mase možete pročitati i moju recenziju :).



Posle pretrage svih postova iz domaće blogosfere, NAPOKON (!!!) sam pronašla post u kome sam po prvi put pročitala utiske o Essence I Love Stage bazi za senke za oči- post možete pročitati ovde, a nalazi se na blogu Ljubilica By StašaM.



Za Freeman kozmetiku saznala sam od Pixie sa bloga Pixie Padlock. Ona je pisala o Freeman Anti-stress masci za lice, pa me je kroz taj post zainteresovala za sam brend i onda sam se odlučila za kupovinu :). Ja, zbog nekih maski koje privodim kraju i koje su vam poznate iz posta- TAG: Potroši sve do Božića, nisam uspela da isprobam ove, ali se nadam da ću u uskoro uživati u njima :).



O Avonovom Cocoa Butteru iz Avon Care kolekcije čitala sam kod Ane na blogu Anin Avon Kutak. Kako obožam mazalice za telo, a naručito one sa mirisom čokolade i nisam mogla da ostanem ravnosušna. Već nakon nekoliko dana sam se odlučila na kupovinu i naravno bila oduševljena :). Miriše divno :).



Trenutno ne mogu da se setim još proizvoda koje sam kupila pod uticajem kolegenica, ali sam sigura da ih ima :). Volela bih da priočitam šta su na isti način i "loš" uticaj kupile :)- Marija Mrs Fox Beauty Box, Suzana Beauty By S., Martina- Dear Skin, Mika- Iz ugla jedne žene, kao i kolegenice koje se nalaze u ovom postu i koje su me navele na kupovinu :).

Da li vi kupujete pod uticajem drugih? I šta ste poslednje kupile tuđom krivicom :D?

Hvala na čitanju <3!

среда, 12. новембар 2014.

Avon Ideal Luminous rumenilo- Antique Rose

Ja sam osoba koja ne voli rumenila (a trebalo bi da smo bff). S obzirom da imam svetao ten, svako rumenilo mi  daje SnowWhite look. Blago rečeno, kao da sam sišla sa Tibeta. Adekvatno rešenje sam našla u jednom od svojih top 5 proizvoda- moj izbor možete pogledati OVDE, a radi se o Avon kuglicama za nijansiranje koje daju sjaj i jako blagu boju. Ali, kako stalno volim da isprobavam nove proizvode, pod uticajem kolegenice, odlučila sam se za kupovinu Avon Ideal Luminous rumenila.



Ovaj proizvod je dostupan za kupovinu u okviru Avon kataloške prodaje po ceni od oko 600din/5g- varira od kampanje do kampanje. U katalogu je trenutno za kupovinu dostupna samo jedna nijansa, o kojoj upravo čitate- Antique rose, a na stranim sajtovima sam videla još 2 ili 3 pa se nadam de će moći da se kupe i kod nas. Dolazi kartonskoj kutiji prikazanoj iznad, a samo rumenilo u prelepom, crnom pakovanju od plastike sa zlatnim detaljima. Sa unutrašnje strane poklopca nalazi se ogledalo. Samo pakovanje sadrži i četkicu koju možete videti na slici, a kojom ja ne umem da baratam. Fotografija ispod je pozajmljena od kolegenice Merime sa bloga MakeUp and Me, koja je ujedno i krivac za moju kupovinu :).

Izvor
Proizvod ima svilenkastu strukturu. Boja je nešto između prljavo roze i bronzane. Pigmentacija je dobra i sadrži lep shimer. Ono što me je oduševilo jeste dobra, ali ne za moj svetao ten, prejaka boja. Potrebna je jako mala količina ovog proizvoda za postizanje zdravog sjaja na obrazima, tako da će mi verovatno potrajati, a i nadam se da ću ga potrošiti u roku od 24 meseca, koliko je naznačen rok trajanja od datuma otvaranja proizvoda. Na fotografiji ispod možte videti kako izgleda na mojoj svetloj koži, ali ovde sam, zbog standarda koje mi postavlja aparat, nanela 3-4 sloja kako bi boja došla do izražaja.


Lista sastojaka: TALC, MICA, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, CALCIUM SILICATE, CAPRYLYL GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, NYLON-12, PTFE, ISOSTEARYL, HYDROXYSTEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, LAUROYL LYSINE, BHT, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, MANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER, (+/-CI77163, CI77491, CI 77492, CI77499, CI77891, CI77007, CI15850).

Da li ste probale ovo rumenilo? Koje trenutno koristite?

Hvala na čitanju <3!

недеља, 9. новембар 2014.

Top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih ne mogu!

Prošle nedelje me je draga kolegenica Suzana- Beauty by S oznčila u jednom postu kao osobu čije bi odgovore volela da pročita. Radi se o top 5 kozmetičkih proizvoda bez kojih je nemoguće zamisliti svoju svakodnevnu rutinu i koje koje ni malo nije bilo lako odabrati. Ovde možete pročitati njene odgovore, a u nastavku slede moji :).


четвртак, 6. новембар 2014.

Prirodni sapuni- Sapunska radionica Terazije+ poklon!

Pre jedno mesec dana sam u nagradnoj igri osvojila sapun iz Sapunske Radionice Terazije. Imala sam mogućnost da odaberem bilo koji iz njihovog asortimana, i u dogovoru sa fanovima na svojoj facebook stranici, odabrala sam da za njih testiram kokos, pored koga sam kupila i aktivni ugalj i još jedan- kakao i kurkurma dobila na poklon. Do sada nisam imala prilike da probam ni jedan ručno rađeni sapun, uopšte proizvod, tako da je ovo moj prvi kontakt sa proizvodima ove vrste.

Izvor

понедељак, 3. новембар 2014.

Avon Magix Skin Perfector

Pre nekoliko godina sam imala priliku da prvi put isprobam Avonovu Casmire podlogu za lice/Skin perfector u malom pakovanju od 15ml. Tada sam se, blago rečeno, na prvo korišćenje zaljubila u proizvod, koji bih sada mogla nazvati predakom današnjih BB krema. Ujednačen ten je sve ono što mi je pre tih-nekih-nekoliko godina bilo potrebno (hvala Bogu nisam imala nikakvih problema sa kožom u tim "nezgodnim godinama"). Kada sam se konačno, listajući katalog, setila te moje prve ljubavi, odlučila sam da je ponovo nabavim. Međutim, kako nije bila dostupna, odlučila sam se za alternativu- proizvod koji je po sastavi i opisu efekata koje proizvođač navodi, jako sličan onom koji sam koristila. Izbor je pao na Magix Skin Perfector koji me je iznenadio- a u nastavku kako i zašto...?!


popstrap.com