Instagram

Претражи овај блог

уторак, 7. октобар 2014.

Moja kupovina: Avon C13

Zdravooo :)!

Kao što sam danas na svojoj fejsbuk stranici najavila, pisaću vam o proizvodima koje sam u toku kampanje 13 kupila u Avonu. Nema mnogo proizvoda- od dekorative se samo jedan našao u kutiji, ali su zato mazalice i tušalice neizostavne :)!  Ukoliko vas zanima kojim proizvodima to nisam mogla da odolim, nastavite da čitate :)!


Ono u šta sam bila sigurna kada sam prvi put prelistala katalog bilo je da će novi proizvodi iz Skin so Soft kolekcije biti moji :). Krema za tuširanje i kremasti losion za telo sa uljem makadamije dolaze u pakovanjima od po 250ml. Kupljeni su u setu za 599din.


Iz Senses kolekcije poručila sam Mystique kremasti gel za tuširanje (250ml-oko 150din) i sprej za telo Citrus Zing (100ml oko 150din). Od kada su uveli nove kremaste formule ovih gelova, nisam imala priliku da ih isprobam, tako da sada dolazi na red za testiranje. Što se tiče spreja, na blogu neke kolegenice, pročitala sam da sprejevi za telo iz ove kolekcije nisu obični, bezbojni sprejevi koji samo osvežavaju, već su u formi mleka i da neguju. Radoznalost i citrus su više nego dovoljni razlozi za kupovinu :).

Colour Trend tonirani balzam za usne do sada nisam isprobala. Koristila ga je moja drugarica i bila je jako zadovoljna i negom i bojim. Meni su usne jako suve pa ćemo videti kako će se pokazati. Odabrala sam nijansu Fuchsia Flash. Cena 249din/4g.

MagiX Face perfector sam nekada davno imala, ali u onom malom pakovanju, od 5ml, ako se ne varam. Tada se pokazao odlično, lepo ujednačen ten i nežna koža. Cena za 30ml je oko 700rsd.

Sada smo stigli do mog najdražeg proizvoda :). A zašto- zato što je poklon od moje jače polovine :). Little Pink Dres parfem je u prošlom katalogu bio na akciji i mogao je da se nabavi za oko 800-900din/50ml. Divan miris!


Ovaj SPA set je takođe vrsta poklona za lojalnost koji Avon daje svojim članovima za 20din uz ispunjenje određenih uslova. Set sadrži sprej za posteljinu i balzam od lavande i kamilice. Lepo mirišu, ali je po meni to malo jak miris za prostoriju u kojoj neko spava. Nije mi baš jasna namena balzama i kako se koristi, ali dobro :D.

A ovako je izgledalo sve skupa :)----------->


Koje ste proizvode vi odabrali za sebe? Imamo li neki zajednički? O kojem proizvodu biste voleli da pročitate nešto više?


Hvala na čitanju <3!

13 коментара :

  1. Volela bih da citam o sss mleku i kupki, sjajno mirisu :-) zanima me i magix baza, ja sam koristia puder :-)
    Mystiqe kupka.nekako intezivno mirise ali volim nove avon kremaste kupke :-)
    taj little pink dress mi se ne dopada, previse je sladunjav zamoj ukus... meni je favorit little gold dres. A iz te kolekcije imala sam samo red dress :-)
    planet spa balzam moze da se nanosi na slepoocnice za opustanje, imala sam ga davno i mackala sam i na usnekao balzam ;-)
    Taj sprej prsni jednom najvise dva puta u prostoriji ili na posteljinu, nikako vise.. jeste intezivan ali kad je malo i kad nije neposredno pre spavanja sjajno opusta i uspavljuje :-)ja zaboravilanu c13 da porucim taj planet spa set pa ce u ovom c14 stici zajedno sa posteljinom:-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mleko i kremasta kupka iz SSS kolekcije su super! Imam suvu kožu i savršeno mi odgovaraju. Oko kupkice iz Senses kolekcije se slažem s tobom, malo mi je miris jak ali može da prođe :). Little Pink Dress me je oduševio koliko je trajan, naprskala sam ga juče, popodne i još uvek mogu da namirišem njegove note :D. Sprej sam inače tako počela da koristim, super je kada miris malo izvetri.
      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  2. Одговори
    1. Dogovoreno :)! Čim ugrabim priliku jer već dugujem recenziju jedne maske za kosu :).
      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  3. I mene zanima nesto vise o Skin So soft mlijeko za tijelo i kupki, cini mi se da su jako probali, moram da ih kupim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su skroz super. I sledećeg dana nakon tuširanja koža je sjajna i hidrirana. Pisaću recenziju :).
      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  4. *Marija,jako mi se dopada ova tvoja kupovina!
    Imam Avon Senses Mistique gel za tuširanje i prelepog je mirisa.
    Zamerka je što nije gušći,čini mi se da su to ranije bili.
    Jako me interesuje ovaj sprej za posteljinu i balzam za slepoočnice,žao mi je što nisam konsultant,pa da ga nabavim po jeftinijoj ceni.
    Zanima me i sprej za negovanje tela,o kome sam takođe čitala na Aninom Avon kutku.
    A ono što me najviše interesuje je parfem Today Tomorrow Always Amour,ako ga nekada budeš koristila!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti <3. Sprej za posteljinu sam već koristila i super je, lepo osveži prostoriju, ali ga ne preporučujem neposredno pre spavanja, već nekoliko sati pre, malo mi je jak. Kako mi ni sama namena balzama nije bila jasna, hvala vam na objašnjenjima :). TTA Amour koristim i divan mi je, predivan, cvetni miris. I jako trajan. Napisaću recenziju <3

      Избриши
    2. *Odlično Marija!Ja sam morala da pogledam katalog, jer je moj omiljeni parfem sa srebrnim ornamentima na bočici.A postoji i zlatni Together!Uvek ih pomešam!

      Избриши
  5. Balzam iz SPA kolekcije se nanosi na pulsne tacke pre spavanja :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. *Hvala Andrijana,nisam znala!
      Na sajtu Moje krpice,distributeri ga prodaju kao balzam za slepoočnice i kažu da uslovljava miran san!

      Избриши
  6. Zanima me koji je miris taj sprej za posteljina,na sta mirisi?

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com