Instagram

Претражи овај блог

среда, 3. септембар 2014.

The ONE Colour Match senka za oči- Bronzed Brown

Zdravo <3!

Za vas sam danas pripremila recenziju Oriflame The ONE Colour Match senke za oči, u nijansi  Bronzed Brown. Senke sam već isprobala u All Nude Everything challenge-u, koji se nalazi ovde, pa možete videti kako izgleda na kapcima. The ONE kolekcija dostupna je, ako se ne varam, od aprila ove godine i sadrži dekorativne proizvode: The ONE Volume Blast maskaru u dve nijanse, The ONE 5u1 Colour Stylist ruž za usne koji je dostupan u 30 nijansi, The ONE  Power Shine ruž za usne- dostupan u 15 nijansi, The ONE Power Shine sjaj za usne- 8 nijansi, The ONE Illuskin tečni puder- 6 nijansi, The ONE Illuskin korektor- 3 nijanse, The ONE Stylo ajlajner-4 nijanse, The ONE Kohl olovka za oči- 4 nijanse, The ONE Colour Match dvobojna senka za oči- 8 nijansi, kao i proizvode za negu noktiju i lakove za nokte. Jedino što im nedostaje u okviru ove kolekcije jeste baza za senku za oči :).

Proizvod o kojem ću vam danas pisati sam poručila u prošlom katalogu, zajedno sa ružem iz iste kolekcije, koji su tada prvi put predstavljeni u katalogu. Nijansa za koju sam se odlučila je Bronzed Brown, nekako mi je ona najlakša za kombinovanje, a može poslužiti i za dnevni a i večernji makeup. Ovako izgledaju nijanse dostupne za poručivanje:

Printskrin: Oriflame.rs
A ovako izgledaju uživo:



Proizvod dolazi u čvrstoj kartonskoj kutijici ljubičaste boje, sa prljavo roze oznakama proizvoda na sebi: naziv proizvoda, informacije o proizvođaču i lista sastojaka koja se nalazi sa bočne strane i koju sam morala malo da potržim, jer sam je očekivala na nekom vidljivijem mestu.

Lista sastojaka:
Mica, Talc, Paraffinium Liquidium, Zinc Stearate, Magnesium Carbonate, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Nzlon-12, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Alumina, Silica, Methylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, +/-: CI 16035, CI 42090, CI 77007, CI 77288, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77891.

Sama senka dolazi u ljubičastom pakovanju od 2g. Izrađeno je od čvrste plastike, koje je već jednom testirano na pad i prezivelo :D. Kada se otvori senka, na gornjem poklopcu se nalazi ogledalo, što mi se jako dopalo. U pakovanju dolazi i aplikator. Iako se retko kada služim njime, mogu vam reći da je jako kvalitetan i čvrst. Jedna strana aplikatora je veća, a druga je poput vrhova onih aplikatora koji služe za postizanje smoki efekta. Evo slike:




Colour Match dvobojna senka, kao što sam naziv kaže, sadrži dve nijanse. Prva, svetlija nijansa ima svetlo braon-bronzanu boju, koja, kada se nanese ima odsjaj na ljubičasto i sadrži shimer. Druga, tamnija nijansa je nešto između braon i sive, takođe sadrži shimer, ali u jako maloj količini.

Što se piglemtacije tiče, svetlija nijansa je manje pigmentovana od tamnije, što se može videti na swatchevima. Proizvođač kaže da se ove senke mogu nanositi i vlažnim aplikatorom, kako bi se postigao dramatičniji efekat. Swatcheve sam uradila (s leva na desno):

1. Suv aplikator bez podloge     2. Suv aplikator sa podlogom      3.Vlažan aplikator bez podloge
 4. Vlažan aplikator sa podlogom

Dnevno svetlo, bez blica

U kući, sa blicem

Iskreno, nisam primetila neki veliku razliku u nanošenju između suvog i vlažnog aplikatora bez baze, ali velika je razlika u nanošenju senke sa bazom. Kada sam senku nanela na kapak bez baze, bila sam blago razočarana jer sama senka nije bila uopšte intenzivna i trajna, več se od svetlije nijanse video samo shimer, a od tamnije je bila blaga boja. Tako da, moj savet je, ukoliko želite intenzivniju i trajniju boju na kapcima, da ovu senku, kao i ostale, ne nanosite bez baze. Nanošenjem senke vlažnim aplikataorom na kapak sa bazom dobija se fin, metalik izgled.

Konačan sud: Dopada mi se pakovanje u kojem dolazi proizvod, lepo ozgleda, od čvrste je plastike i već je testirano na pad sa visine od oko 1,5m :D. Dopada mi se i aplikator, čvrst je. Sad senka ko senka mi je ok manje-više. Senku vam ne preporučujem da nanosite bez baze jer onda nećete ništa postići, osim blagog sjaja svetlije nijanse i neke bledunjave boje od tamnije. Malo bolje je stanje kada senku nanostite vlažnim aplikatorom. Sa bazom nema greške. Kada je nanosite sa bazom i vlažnim aplikatorom, dobijete lep metalik izgled na kapcima. Nijanse se jako lepo stapaju jedna sa drugom i lako se blenduju.



Koja je vaša omiljena nijansa senke za oči? Da li ste probale ovu ili neku drugu kombinaciju iz ove kolekcije?


Hvala načitanju <3!


2 коментара :

  1. Moja omiljena boja senke je braon i siva.
    Probala sam dosta senki iz Oriflejma,ali iz ove kolekcije nisam.
    Inace,ja sam prezadovoljna senkama iz Avona.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lep izbor boja, braon i siva mogu se ukombinovai za sve prilike, u svim varijantama :). Slažem se, i ja imam neke senkice iz Avona i jako sam zadovoljna :).

      Hvala na komentaru <3

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com