Instagram

Претражи овај блог

среда, 10. септембар 2014.

New In pt.2 Moja kupovina: Avon C12/2014

Zdravo!

Posle prvog dela New In posta o kupovinu u Oriflameu (ukoliko ste ga propustili možete ga pročitati ovde-klik), tokom proteklog meseca pazarila sam i u Avonu. Uvek volim da iskoristim sniženja i akcije, što ćete videti i u nastavku.



Penušave kupke 500ml- Pink Magnolia i Violet su se našle u mojoj korpi, svaka po ceni od 99din. U pitanju je bio jedan uslov za kupovinu iz kataloga. Moja majka i brat su poručili šta je trebalo, a ja sam naravno, u dogovoru sa njima iskoristila povoljnost :D.


Avon Care Cocoa Butter- Većinu mazalica za telo imam upravo iz avona, iz SPA kolekcije. Avon Care losioni mi nisu nešto odgovarali. Ovaj proizvod sam kupila pod uticajem blogokolegenice Ane, sa bloga Avon kutak. Dopada mi se miris, a što se tiče nege, o tome ćemo kasnije :). Cena: 200ml/199din

Today, Tomorow, Always in Bloom- ovaj parfem merkam možda već 4-5god, od kad se je prvi put pojavio u katalogu. I sama se pitam zašto mi je trebalo tako dugo da ga kupim, ali uvek bude nešto preče... Divan je! 30ml/1300din

Luxe tečni puder u nijansi Natural Glamour- o ovom puderu sam pročitala dosta pozitivnih iskustava, i kako se našao na sniženju, odlučila sam se da ga kupim. E sad koliko sam pogodila nijansu, videćemo. Bitno je da me je pakovanje oduševilo :D. 30ml/699din.


Ko je u ovom katalogu odoleo maniji lakova za nokte- svaka mu čast. Ponuda koja se nalazila bila je više nego dobra- bilo koja 2 laka za nokte za samo 459din. Ja sam se odlučila za ove dve nijanse- Gel Finish- Perfectlu Plum i Speed Dry- Twilight Blue. Moram vam reći da sam razočarana swatchevima koje sam našla na interentu, jer je boja lakova uživo dosta tamnija od one koja je prikazana na njima. Nijanse za koje sam se ja odlučila jesu lepe, ali sam očekivala da budu malo svetlije.


Da li ste i vi ovog meseca kupovili nešto u Avonu? Koji su vaši omiljeni proizvodi iz Avona? 
Follow my blog with Bloglovin


Hvala na čitanju <3!

12 коментара :

  1. Avon kupke su mi odlične. :D
    Nijanse lakova izgledaju veoma lijepo. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam kako je moguće, ali ja kupkice do sada nisam probala :D... Bile su na super akciji, pa je to bila prava prilika za mene :). Još uvek nisu isprobane, čekaju svoj red :D. A što se nijansi lakova tiče, zanimljive su :). Nekako nisam bila oduševljena kada su stigle jer su na swatchevima izgledale potpuno drugačije, tj svetlije, bila sam iznenađena onim što je došlo u kutijicama:D. A sada sam se već posle nekoliko mazanja "privikla" i super su mi bojice :D.

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  2. Ja robu ocekujem ovih dana,obozavam Avon,narocito ruzeve i krejone,odlicni su! Izmedju ostalog,narucila sam i tester Luxe pudera i to bas u nijansi Natural Glamour,ma brdo testera sam narucila:). A kupke sam manje-vise sve probala,jer,jel,volim penusave kupke:D. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam jako nestrpljiva dok čekam paket, oduži mi se dan :D. Ma kao dete sam ispod Božićne jelke kada stigne paketić :D. jedva čekam da otvorim, sve ispipam, isprobam :D. I obožavam testere :D- imam ih najmanje 200kom :D- ruževi, parfemi, kreme, puderi,šamponi :D, i svi su iz avona i oriflamea, većinu sam kupila, tu i tamo dobila neki na pokon,možda ukupno 10ak. Nijansa pudera mi odgovara, isprobala sam ga danas, pa možeš videti kakav ten imam u nekom od postova i proceniti da li će odgovarati i tebi :). Kako je izgledala tvoja kupovina u Avonu? Javi da li ti odgovara puder :).

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
    2. Dok cekam nove stvarcice,evo da javim da mi Luxe puder bas odgovara,uopste nije tezak kao sto sam citala po blogovima,divno se blenda,ne masti i trajan je. Kristina

      Избриши
    3. Probala sam Luxe puder i meni je ok, za sada :D. Baš mi se dopada prekrivna moć.

      Избриши
  3. Luxe puderi su meni najbolji puderi iz Avona. Nadam se da ćeš biti zadovoljna. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam ga i jako mi se dopada. Prvo što me je pakovanje oduševilo- to je ljubav naprvi pogled, a zatim tekstura i efekat- forever in love :)! Dopada mi se što je mala kiličina dovoljna za nanošenje, prekrivna moć je dobra, kao i onaj efekat svilenkaste kože nakon nanošenja :). Koji bi mi još proizvod preporučila iz Luxe kolekcije?

      Избриши
    2. Tek sad vidim pitanje :D
      Sjajeve obavezno, takođe najbolji Avon sjajevi :)
      I maskara, ja imam onu u ljubičastom pakovanju, caviar black. Ima i ona u zlatnom i za nju kažu da je dobra, ja nisam probala. :)

      Избриши
  4. Magnolia kupka je PREDIVNA! Meni je majka skoro uzela i nisam mogla da verujem koliko je dobra :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja volim miris magnolie, imala sam parfem sa tom mirisnom notom :). Sad jedva čekam da je isprobam :).

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  5. Ja sam naručila nekih 5 komata za 750 din čekam da mi stigne :D

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com