Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 18. септембар 2014.

Giveaway #1- Nagradni konkurs

Ukoliko pratite moju fejsbuk stranicu, znate da je uveliko nagradni konkurs u kome je nagrada kozmetički paket iznenađenja. Nagradni konkurs sam osmislila kako bih i vas podstakla na pisanje, pa možda i u nekom od vama probudim uspavanog (beauty) blogera :D... Pravila nagradnog konkursa možete pronaći na stranici, ali nije na odmet da ponovim :).



Kako bi ste učestvovali u nagradnom konkursu, potrebno je da:

1. Budete fan moje fejsbuk stranice- BlogoMarija-ovde
2. U inbox stranice ili na email (blogomarija@gmail.com) pošaljete fotografiju svog omiljenog kozmetičkog proizvoda*, uz kratak- neophodno je navesti:
  • Naziv proizvoda i proizvođača,
  • Gde proizvod može da se nabavi, koliko ml, po kojoj ceni,
  • Neke osnovne karakteristike proizvoda,
  • Zašto je baš taj proizvod zaslužio titulu OMILJENOG.
*(poželjno je da fotografija koju šaljete za nagradni konkurs bude vaša, ali ukoliko niste u mogućnosti da slikate proizvod, možete koristiti fotografiju sa interneta, s tim što ćete naglasiti da je preuzeta sa interneta i napisati izvor fotografije).

3. Od trenutka kada fotografiju objavim posebnom albumu na stranici, nastavljate sa ispunjavanjem sledećih koraka. Najpre je potrebno da JAVNO podelite objavu o nagradnoj igri. Zatim, da na fotografiji koju ste poslali na konkurs označite 5 prijatelja i pozovete ih da lajkuku stranicu Blogomarija.


4. Na kraju nagradnog konkursa, pobednicu će odabrati žiri. Pobednica osvaja kozmetički poklon paket iznenađenja i njegova prijava, tj. Mini recenzija proizvoda biće objavljena na blogu BlogoMarija, uz naravno, njegovo ime- tj ime autora pobednika.

Žiri sačinjavaju:

Suzana sa bloga Beauty by S
Dana sa bloga Lover of Beauty
Emilija sa bloga Emina svastara
Raki sa bloga Made by Raki. i naravno, moja malenkost.






Nagrani konkurs važi SAMO ZA SRBIJU  i traje do 09/10/2014god do podne. 


Srećno svima <3







 

Нема коментара :

Постави коментар

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com