Instagram

Претражи овај блог

субота, 20. септембар 2014.

Oriflame Oxygen Boost dnevna krema za masnu kožu

Pre nekoliko dana sam ispod ovog posta New In pt.1- Moja kupovina Oriflame C12 naišla na komentar kako biste voleli da čitate o mojoj novoj kremi za lice. Ako se sećate ovog posta, u njemu sam detaljno oposala svoju svakodnevnu rutinu nege kože. Međutim, s promenom temperature, vremenskih prilika, godišnjeg doba, i potrebe moje kože su se promenile. Moja koža je od suve i osetljive postala mešovita/masna u predelu oko nosa, brade i čela. Kao i kosa, ali o tome u nekom sledećem postu. Da bih probala da rešiim taj problem, naručila sam testere dnevne i noćne kreme iz ove kolekcije. Testere sam koristila 3 dana (količina koja se nalazi u kesicama je dovoljna za 3 nanošenja, a možda i više). Kako se efekat koji su imali pokazao dobrim, odlučila sam da kupim kremu.

Ova krema dostupna je za kupovinu u okviru Oxygen Boost kolekcije u Oriflameu. Pored nje, u ovoj liniji za negu kože nalaze se  još sledeće kreme:

Izvor
Kao što možete videti, zelena kolekcija za masnu kožu sadrži još i noćnu kremu, kao i sredstvo za umivanje i tonik koji nisu prikazani na slici.

Krema dolazi upakovana u čvrstoj kartonskoj kutiji sa osnovnim obeležjima proizvoda. U kutiji se nalazi upustvo za upotrebu (da, dobro ste pročitali) i sama krema u staklenom pakovanju sa zelenim poklopcem. Ipod poklopca se nalazi zaštitna folija.

Izvor


Sama krema je svetlo zelene, skoro bele boje, sa blagim mirisom koji me podseća na miris trave.

Evo i liste sastojaka**:
AQUA, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DISTARCH PHOSPHATE, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM, METHYLPARABEN, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, FAEX EXTRACT, HYDROLYZED CRANBERRY FRUIT/LEAF EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, GLYCOGEN, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, ETHYLPARABEN, CI 77891, CI 15510, CI 42090.

Kao i kod ostalih krema iz ove kolekcije, ključni sastojci su:
*Aktivni kiseonik – Tehnologija koja djeluje kao magnet i “privlači” molekule kiseonika u dublje delove kože – poboljšava se disanje kože.
*LINGON50:50TM– Zaštitna antioksidantna tehnologija koja neutrališe negativne efekte uticaja iz okoline te omogućava pravilno funkcionisanje ćelija kože.
(** preuzeto sa zvaničnog sajta).

Evo šta još proizvođač kaže:

"Лагана крема за лице без прекомерног сјаја, садржи патентирану антиоксидантну технологију Lingon 50:50™ која штити кожу од штетних утицаја из спољне средине и активни кисеоник за свежији и здравији изглед коже. Прилагођено за масну кожу. Нанесите свако јутро на очишћену кожу лица." (izvor:http://rs.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25198)

Pridržavajući se upustva proizvođača, svakog dana je nanosim na očišćeno i tonirano lice. Pored kreme za lice, počela sam da koristim i novi tonik sa salicilnom kiselinom- iz Clear Skin kolekcije koja je namenjena mladoj, problematičnoj koži. Ono što je proizvođač obećao- lice bez prekomernog sjaja je... Pa delimično tačno. Ova krema bi trebala da matira kožu, što se kod mene nije dogodilo. Iako nemam preterano masnu kožu, ova krema mi je možda za samo nijansu poboljšala stanje kože. Predeo oko nosa se u toku dana umasti, kao i čelo, dok je sa bradom situacija nešto bolja. Iako, moram da ponovim, nemam masnu i problematičnu kožu (ovo stanje kože mi se javlja samo na jesen), ova krema nije uspela da mi u potpunosti reši problem. U odnosu na predhodnu kremu koju sam koristila, ova mi za nijansu više odgovara. Koža jeste da se manje masti, ali se i dalje masti i nije matirana. Tako da sam još uvek u potrazi za odgovarajućom kremom za masnu kožu. Imate li vi neki predlog?

Hvala na čitanju <3!


четвртак, 18. септембар 2014.

Giveaway #1- Nagradni konkurs

Ukoliko pratite moju fejsbuk stranicu, znate da je uveliko nagradni konkurs u kome je nagrada kozmetički paket iznenađenja. Nagradni konkurs sam osmislila kako bih i vas podstakla na pisanje, pa možda i u nekom od vama probudim uspavanog (beauty) blogera :D... Pravila nagradnog konkursa možete pronaći na stranici, ali nije na odmet da ponovim :).



Kako bi ste učestvovali u nagradnom konkursu, potrebno je da:

1. Budete fan moje fejsbuk stranice- BlogoMarija-ovde
2. U inbox stranice ili na email (blogomarija@gmail.com) pošaljete fotografiju svog omiljenog kozmetičkog proizvoda*, uz kratak- neophodno je navesti:
  • Naziv proizvoda i proizvođača,
  • Gde proizvod može da se nabavi, koliko ml, po kojoj ceni,
  • Neke osnovne karakteristike proizvoda,
  • Zašto je baš taj proizvod zaslužio titulu OMILJENOG.
*(poželjno je da fotografija koju šaljete za nagradni konkurs bude vaša, ali ukoliko niste u mogućnosti da slikate proizvod, možete koristiti fotografiju sa interneta, s tim što ćete naglasiti da je preuzeta sa interneta i napisati izvor fotografije).

3. Od trenutka kada fotografiju objavim posebnom albumu na stranici, nastavljate sa ispunjavanjem sledećih koraka. Najpre je potrebno da JAVNO podelite objavu o nagradnoj igri. Zatim, da na fotografiji koju ste poslali na konkurs označite 5 prijatelja i pozovete ih da lajkuku stranicu Blogomarija.


4. Na kraju nagradnog konkursa, pobednicu će odabrati žiri. Pobednica osvaja kozmetički poklon paket iznenađenja i njegova prijava, tj. Mini recenzija proizvoda biće objavljena na blogu BlogoMarija, uz naravno, njegovo ime- tj ime autora pobednika.

Žiri sačinjavaju:

Suzana sa bloga Beauty by S
Dana sa bloga Lover of Beauty
Emilija sa bloga Emina svastara
Raki sa bloga Made by Raki. i naravno, moja malenkost.






Nagrani konkurs važi SAMO ZA SRBIJU  i traje do 09/10/2014god do podne. 


Srećno svima <3







 

Avon Ultra Colour Bold ruž za usne

Zdravo :)

Za ovaj sunčani, vedri dan koji me podseća na buđenje proleća sam vam pripremila jedan post pun boja :)-  recenziju 3 ruža iz kolekcije Ultra Colour Bold iz Avona, kolekcije koja je prepuna intenzivnih i eksplozivnih boja. Nijanse o kojima ću vam pisati su Peony Pop, Extreme Mauve i Berry Bold. Ruževe sam kupila uz  vaučer po ceni od 299din/3.6g  po komadu. Cena bez vaučera (standardna cena) je oko 500din.


U okviru ove kolekcije dostupno je 15 divnih nijansi živih boja, počevši od roze pa do braon. Na žalost, u okviru ove kolekcije nije dostupna ni jedna nude nijansa, što je VELIKA šteta za nudoljubce, jer su boja, kremasta struktura i postojanost ovih ruževa 10/10.


Ruž dolazi u crno- pink kartonskoj kutijici. Sam ruž se nalazi u prepoznatljivom, crnom pakovanju od plastike. Poklopac na vrhu ima "prozorče" pa na lak način možete pronaći nijansu koju tražite. Dovoljno čvrst da se ruž nekom magijom ne otvori u neseseru ili torbi i napravi lom :D.

Fotografiju liste sastojaka nisam mogla da napravim sama jer moj aparat nije dovoljno dobar, pa sam je pozajmila od blogokolegenice sa bloga Dodjoška u svetu šminke. Evo liste sastojaka:

Izvor
A sad sama srž ovog posta: kako ruž izgleda uživo i moji utisci.
Evo kako ruž izgleda uživo u odnosu na nijanse koje su prikazane u katalogu i na meni.

Peony Pop

Nijansa Peony Pop koja je prikazana u katalogu skoro da izgleda kao što izgleda i uživo. U pitanju je roze nijansa. Na mojim usnama, u odnosu na boju koja je prikazana u katalogu, izgleda malo tamnije.

Nijansa Peony Pop


Extreme Mauve

Nijansa Extreme Mauve je u katalogu prikazana kao boja između ljubičaste i boje mesa, dok je na ovoj fotografiji gde sam prikazivala sličnosti, ruž uživo svetliji ima i neku ciklama nijansu. U odnosu na boju u koja je prikazana u katalogu, na mojim usnama boja je življa, nijansa između ljubičaste i pink.

Nijansa Extreme Mauve


Berry Bold

Nijansa Berry Bold i u katalogu i uživo ima crvenkast odsjaj. Na fotografiji ispod se može videti da su nijanse prikazane u katalogu i ruža uživo skoro identične. Na mojim usnama izgleda kao da je u pitanju rubin crvena boja.

Nijansa Berry Bold





Evo i swatcheva na ruci. Prva fotografija je urađena na sunčevoj svetlosti, sledeća u hladu i poslednja je sa blicem. Nijanse idu sledećim redosledom, s leva na desno: Peony Pop, Extreme Mauve i Berry Bold.

Mirisa nema, struktura je kremasta. Pigmentacija je jako dobra. Jako lako se nanose, dovoljno je da jednom pređete preko usana i dobićete intenzivnu boju. Po mojoj proceni, potrebno je da prođu nekih 3h da bi ruž počeo da se skida, ali skidanje je ravnomerno i ostaje blaga, mat boja. Ukoliko jedete ili pijete u međuvremenu, naravno da je posle toga potrebno popraviti ruž, ali se ne skida sa prvim zalogajem, već i nakon toga ima traga boji. Sve u svemu, jako kvalitetan ruž, dobro pigmentovan i trajan, po povoljnoj ceni. Moja ocena je 10/10.


Da li ste probale neki ruž iz Avona? Da li ste probale ovaj ruž? Koja je vaša omiljena nijansa?

Hvala na čitanju <3!

понедељак, 15. септембар 2014.

Candy Pink Pin Up Look

Divno sunčano prepodne namamilo me je na jedan malo drugačiji look, čisto da malo zaplašim jesen i ohrabrim leto :). Inspirisana vašim pozitivnim komentarima, na moj odgovor na Pin Up Look Challenge, odulučila sam da uradim još jedan sličan. Sada je u pitanju ne klasičan, već moderan Pin Up, koji sam nazvala Candy Pink.









Lista proizvoda koje sam koristila:

LICE:
Oriflame Giordani Gold podloga za šminku
Avon Luxe tečni puder, nijansa Natural Glamour
Oriflame set korektora-recenzija ovde-klik
Oriflame StudioArtist Loose powder
Avon kuglice za blistavten
Oriflame Very me Cherry My Cheeks rumenilo- Sweet Coral

OČI:
Avon baza za senku
Avon četvorobojna paleta senki, nijansa Femme Fatale- korišćena samo bela,
Avon dvobojna senka Classic Netural (nije dostupna u katalogu duže vreme)
Oriflame Pure Colour jednobojna senka za oči- Champagne Pearl
Classics ajlajner- black
Super Shock maskara- black
Golden Rose Silky Touch Matte senka za oči- 205

OBRVE:
Crna senka za oči- ime brenda ne mogu da pročitam

USNE:
Oriflame Tender Care univerzalni balzam- recenzija ovde-klik
Don Juan sjaj za usne- TR73


Da li vam se dopada ovaj look ili ste više za klasični Pin Up? 

Hvala na čitanju <3!


петак, 12. септембар 2014.

This or That Beauty TAG

Zdravo :)!

Na svojoj fejsbuk stranici sam najavila This or That Beauty TAG, za koji me je izabrala draga blogokolegenica Dana sa bloga Lover Of Beauty. Ovde-klik, možete pročitati njene odgovore, a ukoliko vas zanima kako sam se ja "snašla" u ovom izazovu nastavite da čitate :)...


MAKEUP:




Blush or Bronzer – Ni jedno ni drugo :D Trenutno su mi omiljene kuglice za blistav ten iz Avona
Lip gloss or Lipstick – Lip gloss, neka nežna, neupadljiva nijansa
Eye liner or Mascara – Maskara :).
Foundation or Concealer – Puder
Neutral or Color eye shadow – Neutral :)
Pressed or Loose eye shadows - Pressed
Brushes or Sponges – I jedno i drugo :). Za puder isključivo sunđer, za ostalo četke.

NAILS:


OPI or China Glaze – Ne znam, nisam probala ni jedan od ta dva :D.
Long or Short – Ne volim duge nokte, a ni kratke, znači nešto između :D.
Acrylic or Natural – Natural.
Brights or Darks - Brights.
Flower or No Flower – Bez detalja, jednobojni.


BODY:
 

Parfume or Body Splash - Parfem.
Lotion or Body Butter – Obožavam butere za telo :).
Body Wash or Soap - Body Wash.
Lush or Other Bath Company – Oriflame, Avon, Nivea.


 FASHION:



Jeans or Sweat Pants – Nekada su farmerke bile br. 1, sada dele prve mesto sa trenerkama
Long Sleeve or Short - Short.
Dresses or Skirts -  Haljine, ne razmišljam šta ću gore :).
Stripes or  Plaid – Volim jednostavne stvari koje povremeno ukombinujem sa nekim cvetnim dezenom. Ako kupujem nešto skuplje, to obično bude jednobojno, klasično, pa mu uz neki neobičan dodatak dodam šarm :)
Flip Flops or Sandals - ravne sandale.
Scarves or Hats – Šalovi, ešarpe- zimi toplo i zanimljivo :)
Studs or Dangly Earrings – Obično nosim neke jednostavne, neupadljive, ali volim da ponekad začinim kombinaciju upadljivim parom minđuša.
Necklaces or Bracelets – Slabije.
Heels or Flats - Flats.
Cowboy boots or Riding boots – Ne volim čizme.
Jacket or Hoodie – Jakne.
Forever 21 or Charlotte Russe - Forever 21
Abercrombie or Hollister - Abercrombie.

HAIR:




Curly or Straight- Imam prirodno kovrdžavo-talasastu kosu, nikad ne može da bude prava. Obožavam je :)
Bun or Ponytail – Punđica, samo je neuredno smotam :)
Bobby pins or Butterfly Clips – Najpraktičnije, ukosnice.
Hair Spray  or Gel – Ne koristim proizvode za oblikovanje kose.
Long or Short – Obožavam dugu kosu <3
Light or Dark – Dark :)
Side Sweep Bangs or Full Bangs – Imala sam ih nekad, više ne nosim.
Up or Down – Dole! Sloboda kosi :)!

RANDOM:


 Rain or Shine – Shine <3
Summer or Winter – Ne mogu da odlučim :D
Fall or Spring – Proleće, definitivno.
Chocolate or Vanilla- Crna, bela, mlečna, ma samo da je čokoladaaa :D
East coast or West Coast – Nemam pojma :D


Kako pravila nalažu, sada bih ja trebala da nominujem neke blogokolegenice :). Evo čije bih ja odgovore volela da pročitam:


Cure, nadam se da me nećete odbiti :). Očekujem vaše odgovore :).

 *Sve fotografije su preuzete sa interneta

Hvala na čitanju <3!

четвртак, 11. септембар 2014.

Makeup Challenge #2- Pin Up Look- Balkan BBloggers

Zdravooo :)!

Da li se sećate prvog Make Up Challenge- All Nude Everything? Kao što možete naslutiti sledi nastavak  :). Izazov koji smo odabrale za prvu polovinu ovog  meseca jeste Pin Up Look. Crveni ruž, crni ajlajner i Dita Von Tesse su prve asocijacije na to, kao i Aida Đapo (evo njene oficijalne fejsbuk stranice-klik), bosanska blogerka koja je prošle godine proglašena najlepšom ženom sveta i koja ima besprekoran stil. Inspirisana damama, evo mog odgovora na izazov :).

среда, 10. септембар 2014.

New In pt.2 Moja kupovina: Avon C12/2014

Zdravo!

Posle prvog dela New In posta o kupovinu u Oriflameu (ukoliko ste ga propustili možete ga pročitati ovde-klik), tokom proteklog meseca pazarila sam i u Avonu. Uvek volim da iskoristim sniženja i akcije, što ćete videti i u nastavku.



Penušave kupke 500ml- Pink Magnolia i Violet su se našle u mojoj korpi, svaka po ceni od 99din. U pitanju je bio jedan uslov za kupovinu iz kataloga. Moja majka i brat su poručili šta je trebalo, a ja sam naravno, u dogovoru sa njima iskoristila povoljnost :D.


Avon Care Cocoa Butter- Većinu mazalica za telo imam upravo iz avona, iz SPA kolekcije. Avon Care losioni mi nisu nešto odgovarali. Ovaj proizvod sam kupila pod uticajem blogokolegenice Ane, sa bloga Avon kutak. Dopada mi se miris, a što se tiče nege, o tome ćemo kasnije :). Cena: 200ml/199din

Today, Tomorow, Always in Bloom- ovaj parfem merkam možda već 4-5god, od kad se je prvi put pojavio u katalogu. I sama se pitam zašto mi je trebalo tako dugo da ga kupim, ali uvek bude nešto preče... Divan je! 30ml/1300din

Luxe tečni puder u nijansi Natural Glamour- o ovom puderu sam pročitala dosta pozitivnih iskustava, i kako se našao na sniženju, odlučila sam se da ga kupim. E sad koliko sam pogodila nijansu, videćemo. Bitno je da me je pakovanje oduševilo :D. 30ml/699din.


Ko je u ovom katalogu odoleo maniji lakova za nokte- svaka mu čast. Ponuda koja se nalazila bila je više nego dobra- bilo koja 2 laka za nokte za samo 459din. Ja sam se odlučila za ove dve nijanse- Gel Finish- Perfectlu Plum i Speed Dry- Twilight Blue. Moram vam reći da sam razočarana swatchevima koje sam našla na interentu, jer je boja lakova uživo dosta tamnija od one koja je prikazana na njima. Nijanse za koje sam se ja odlučila jesu lepe, ali sam očekivala da budu malo svetlije.


Da li ste i vi ovog meseca kupovili nešto u Avonu? Koji su vaši omiljeni proizvodi iz Avona? 
Follow my blog with Bloglovin


Hvala na čitanju <3!

понедељак, 8. септембар 2014.

New In pt.1- Moja kupovina: Oriflame C12

Follow my blog with Bloglovin
Zdravo!

Ako me pratite na fejsbuku, verovatno već znate o čemu ćete čitati sledeće :). Moj današnji post je, posvećen mojoj kupovini u Oriflameu, u kampanji C12. Primetićete da pojedine proizvode niste videli u katalogu, ali sve ću vam objasniti, jedno po jedno :).


Nature Secrets sapuni i kreme za ruke- Fantastične voćne kombinacije sapuna- nar i vanila, breskva i bosiljak i malina i menta ovog puta su se našle u mojoj porudžbibini. Obožavam voćne mirise, podsećaju me na leto <3. Zaštitna krema od nara i vanile i za nežnu negu osetljive kože jojoba i mango, divne! Cena pojedinačne kreme je 199din, a ukoliko kupite dve dobijate ih za 359din. (75ml svaka).  Cena sapuna:75g/89din (kataloška)

Oriflame Discover Parisian Delight pripada posebnoj kolekciji za negu tela u okviru koje su dostupni i gel za tuširanje i piling za telo. Miris u katalogu me je podsetio na neki parfem. Onda je sasvim logično zašto ova kolekcija nosi naziv Parisian Delight :). Cena: 90g/89din. Na žalost, proizvod je tokom fotografisanja nestao u akciji, tako da gamožete videti jedino na grupnoj fotografiji :D.

Hand Care 2u1 Hand & Nail zaštitna krema za ruke i nokte kupljena je na rasprodaji, 150ml/179din.



Activelle anti-perspirant dezadorans sa zelenim čajem takođe je kupljen na rasprodaji za samo 229din (kataloška cena) za 150ml. I još dodatnih 23% na to kao konsultantu, ma više nego isplativo :). Jako se lepo pokazala ta kolekcija i uvek imam neki dezadorans iz nje.


The ONE Power Shine sjaj za usne u nijansi Rose Glacier je baš ono što volim- nežna boja sa ne mnogo sjaja, idealna za dan. Cena: 5ml/429din

Nail Art Dotting Tool je novi proizvod u katalogu kojem nisam mogla da odolim posle Polka dot izazova mojih blogokolegenica :). Sa jedne strane se nalazi veća, a sa druge strane manja tačkalica :D. Cena je 179din.


Oxygen Boost dnevna krema za kombinovanu/masnu kožu- Posle nečeg što nazivaju leto, moja koža je u totalnom haosu- od suve i osetljive, za noć je postala koža koja se masti u predelu oko nosa, čela i brade. Potpuno neverovatno za mene, osobu koja je uvek imala problem sa pucanjem i zatezanjem kože. Imala sam tester ove kremice i koristila ga jedno 2-3dana. Koža se "smirila" i pročistila, tako da sam se odlučila za kupovinu ove velike. Cena: 50ml oko 650din.

Pastel Colourblock Bag sam dobila sa 70% popusta na katalošku cenu jer sam ispunila jedan od uslova u prošloj kampanji. Jako mi se dopada krem-mint kombinacija :). Kataloška cena: 2399din

E sad idu najzanimljiviji proizvodii :)... Ono što se ne može naći u katalogu, a što je dostupno samo za registrovane potrošače :). Prvo što ću vam pokazati jeste ova kutijica za ruž koja se dobija uz kupovinu od 100boda za 99din. Jako mi se dopala i morala sam da je imam :). Boja je krem, a unutra se nalazi ogledalce i ima pink postavu. Te kutijice su mi skroz damske :). Ma divna je :).




A sledeći proizvod- Električni ručni set za manikir, koji je bio dostupan za samo 599din. Više o njemu u nekom od narednih postova :).


Da li ste vi ovog meseca kupovali u Oriflameu? Ako jeste, za koje proizvode ste se odlučili?
Da li želite da pročitate nešto više o nekom od ovih proizvoda?

Hvala na čitanju <3!


недеља, 7. септембар 2014.

Balea maska za čišćenje lica

Zdravo!

Za danas sam vam pripremila svoju prvu Balea recenziju, takođe i moje prvo iskustvo sa ovom markom. Kod nas u Pirotu nema DM marketa i zaista do sad nisam imala priliku da kupim niti isprobam njihove proizvode. Ovu masku sam dobila na poklon od sestre i jako sam radoznala što se nje tiče jer sam pročitala dosta pozitivnih utisaka o Balea proizvodima. Pogledajte šta sam napisala o "svojoj polovini" :D


субота, 6. септембар 2014.

O meni :)...

U postovima koje sam pisala mogli ste samo da naslutite kakav tip kose imam, kakva mi je koža, nokti isl. Ovaj post pisan je sa namerom da Vas bolje upoznam sa sobom, i da bi ste, prateći moje postove lakše procenjivali da li bi Vam neki proizvod možda odgovarao  ili ne. Naravno, sve to zavisi od pojedinca, i ne mora da znači da će, ukoliko imate isti/sličan tip kože ili sličan problem na koži kao ja, ista krema imati isti efekat i kod Vas i kod mene. Pre kupovine bilo kog kozmetičkog proizvoda, moja najiskrenija preporuka jeste savetovajne sa stručnim licem.


среда, 3. септембар 2014.

The ONE Colour Match senka za oči- Bronzed Brown

Zdravo <3!

Za vas sam danas pripremila recenziju Oriflame The ONE Colour Match senke za oči, u nijansi  Bronzed Brown. Senke sam već isprobala u All Nude Everything challenge-u, koji se nalazi ovde, pa možete videti kako izgleda na kapcima. The ONE kolekcija dostupna je, ako se ne varam, od aprila ove godine i sadrži dekorativne proizvode: The ONE Volume Blast maskaru u dve nijanse, The ONE 5u1 Colour Stylist ruž za usne koji je dostupan u 30 nijansi, The ONE  Power Shine ruž za usne- dostupan u 15 nijansi, The ONE Power Shine sjaj za usne- 8 nijansi, The ONE Illuskin tečni puder- 6 nijansi, The ONE Illuskin korektor- 3 nijanse, The ONE Stylo ajlajner-4 nijanse, The ONE Kohl olovka za oči- 4 nijanse, The ONE Colour Match dvobojna senka za oči- 8 nijansi, kao i proizvode za negu noktiju i lakove za nokte. Jedino što im nedostaje u okviru ove kolekcije jeste baza za senku za oči :).

Proizvod o kojem ću vam danas pisati sam poručila u prošlom katalogu, zajedno sa ružem iz iste kolekcije, koji su tada prvi put predstavljeni u katalogu. Nijansa za koju sam se odlučila je Bronzed Brown, nekako mi je ona najlakša za kombinovanje, a može poslužiti i za dnevni a i večernji makeup. Ovako izgledaju nijanse dostupne za poručivanje:

Printskrin: Oriflame.rs
A ovako izgledaju uživo:



Proizvod dolazi u čvrstoj kartonskoj kutijici ljubičaste boje, sa prljavo roze oznakama proizvoda na sebi: naziv proizvoda, informacije o proizvođaču i lista sastojaka koja se nalazi sa bočne strane i koju sam morala malo da potržim, jer sam je očekivala na nekom vidljivijem mestu.

Lista sastojaka:
Mica, Talc, Paraffinium Liquidium, Zinc Stearate, Magnesium Carbonate, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Nzlon-12, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Alumina, Silica, Methylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, +/-: CI 16035, CI 42090, CI 77007, CI 77288, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77891.

Sama senka dolazi u ljubičastom pakovanju od 2g. Izrađeno je od čvrste plastike, koje je već jednom testirano na pad i prezivelo :D. Kada se otvori senka, na gornjem poklopcu se nalazi ogledalo, što mi se jako dopalo. U pakovanju dolazi i aplikator. Iako se retko kada služim njime, mogu vam reći da je jako kvalitetan i čvrst. Jedna strana aplikatora je veća, a druga je poput vrhova onih aplikatora koji služe za postizanje smoki efekta. Evo slike:




Colour Match dvobojna senka, kao što sam naziv kaže, sadrži dve nijanse. Prva, svetlija nijansa ima svetlo braon-bronzanu boju, koja, kada se nanese ima odsjaj na ljubičasto i sadrži shimer. Druga, tamnija nijansa je nešto između braon i sive, takođe sadrži shimer, ali u jako maloj količini.

Što se piglemtacije tiče, svetlija nijansa je manje pigmentovana od tamnije, što se može videti na swatchevima. Proizvođač kaže da se ove senke mogu nanositi i vlažnim aplikatorom, kako bi se postigao dramatičniji efekat. Swatcheve sam uradila (s leva na desno):

1. Suv aplikator bez podloge     2. Suv aplikator sa podlogom      3.Vlažan aplikator bez podloge
 4. Vlažan aplikator sa podlogom

Dnevno svetlo, bez blica

U kući, sa blicem

Iskreno, nisam primetila neki veliku razliku u nanošenju između suvog i vlažnog aplikatora bez baze, ali velika je razlika u nanošenju senke sa bazom. Kada sam senku nanela na kapak bez baze, bila sam blago razočarana jer sama senka nije bila uopšte intenzivna i trajna, več se od svetlije nijanse video samo shimer, a od tamnije je bila blaga boja. Tako da, moj savet je, ukoliko želite intenzivniju i trajniju boju na kapcima, da ovu senku, kao i ostale, ne nanosite bez baze. Nanošenjem senke vlažnim aplikataorom na kapak sa bazom dobija se fin, metalik izgled.

Konačan sud: Dopada mi se pakovanje u kojem dolazi proizvod, lepo ozgleda, od čvrste je plastike i već je testirano na pad sa visine od oko 1,5m :D. Dopada mi se i aplikator, čvrst je. Sad senka ko senka mi je ok manje-više. Senku vam ne preporučujem da nanosite bez baze jer onda nećete ništa postići, osim blagog sjaja svetlije nijanse i neke bledunjave boje od tamnije. Malo bolje je stanje kada senku nanostite vlažnim aplikatorom. Sa bazom nema greške. Kada je nanosite sa bazom i vlažnim aplikatorom, dobijete lep metalik izgled na kapcima. Nijanse se jako lepo stapaju jedna sa drugom i lako se blenduju.



Koja je vaša omiljena nijansa senke za oči? Da li ste probale ovu ili neku drugu kombinaciju iz ove kolekcije?


Hvala načitanju <3!


popstrap.com