Instagram

Претражи овај блог

уторак, 19. август 2014.

Swedish SPA piling blato

Danas ću vam predstaviti jedan od noviteta iz moje tuš kabine :). Ovaj proizvod sam kupila po preporuci prijateljice, i tako duuugo sam ga lovila i strpljivo čekala da se pojavi u katalogu. Obožavam proizvode iz Spa kolelcija i imam ih dosta, ali uvek imam mesta za još. Posebni su mi i jedinstveni po svojim nesvakidašnjim sastojcima u odnosu na ostale kozmetičke proizvode, sa svakom upotrebom proizvoda sa nekim egzotičnim sastojkom  kao da se iz tuš kabine teleportujem baš na to rajsko mesto :). Baš zbog tih, u odnosu na druge proizvode, nesvakidašnjih sastojaka. Swedish Spa  piling blato iz Oriflamea je "intenzivni tretman koji otklanja nečistoće i podstiče cirkulaciju. S belom glinom i ekstraktom srebrne breze dubinski čisti i kožu priprema za saunu ili tuširanje. Vrši piling i dubinski čisti vašu kožu, detoksikuje je i omekšava. Sadrži HzdraCare+ " (izvor Oriflame.ba).


Ovaj proizvod dolazi u neprovidnoj, beloj tubici od meke plasitke, sa tirkiznim poklopcem- osnovne oznake o proizvodu su ispisane istom bojom. Sadržaj je 150ml i cena po kojoj sam ga ja nabavila jeste 229din (konsultanska cena), dok je kataloška cena 299din. 

Prilikom tuširanja, proizvod se lepo razmazuje na koži, tj zamazuje, s obzirom da se radi o piling blatu. Piling efekat je, baš kao što volim, grublji. Ukoliko dozvolite da vam se proizvod zasuši na koži prilikom tuširanja, onda će vam biti potrebni mrežica za kupanje, enegičniji pokreti i veća količina vode kako bi se lepo skinuo. Ova osobina dolazi od kaolina ili bele gline koji se nalazi u samom sastavu, a koja je zaslužna za pročišćavajuće osobine ovog proizvoda-  čisti i apsorbuje toksine, nečistoće i višak masnoće iz kože. Bela glina takođe leči bolesti kože i tonira je. 



Lista sastojaka: aqua, kaolin, glycerin, canola oil, polyethylene, cera alba, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, xanthan gum, caprylyl glycol, ceteareth-20, dimethicone, phenoxyethanol, parfum, imidazolidinyl urea, juglans regia shell powder, carbomer, propylene glycol, methylparaben, propylparaben, sodium hydroxide, ethylparaben, betula alba leaf extract, sorbitol, furcellaria lumbricalis extract, citric acid, ci 77891, ci 42090, ci 47005 (pereuzeto sa oriflame.ba)

Ključni sastojak ovog proizvoda je Hydracare+ kompleks- kompleks morskih algi bogat mineralima i antioksidantima koji hidriraju kožu, a kao glavni sastojak navodi se Furcellaria Lumbricalis Extract- ekstrakt crvene švedske alge i Betula alba- ekstrakt bele breze koji poboljšava strukturu i glatkostk kože.

Konačan sud: Ovaj proizvod je jedan od retkih koji su zadovoljili moje potrebe za čistom kožom, u pravom smislu te reči. S obzirom da se radi o piling blatu, koje sadrži kaolin, dođe mu kao maska za celo telo. Setite se kako je samo dobar osećaj kada skinete masku za lice :). E tako vam je na celom telu :). Koža je ispilingovana, svaka pora pročišćena i osvežena. Prilikom ispiranja ovog proizvoda potredno je da lepo istrljate telo mrežicom za kupanje, bez nje nisam sigurna kako bi se blato skinulo. Tokom tuširanja oseti se miris mente i ako se ne varam, skoro neprimetan miris bele breze. Nakon tuširanja prisutan je blagi efekat hlađenja. Najviše volim da posle ovog tretmana utrljam neku hranljivu kremu za telo. Ovaj proizvod bih sigurno kupila ponovo. Preporučujem ga svima OSIM osobama sa suvom i osetljivom kožom, mislim da će piling biti malo grublji za njih.



Da li ste probale ovaj proizvod? 
Koji je vaš omiljeni SPA tretman?



Hvala na čitanju <3!

6 коментара :

  1. Odlican proizvod , ja lovim onu penu za tusiranje isto iz ove kolekcije :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se :D. Penu sam skoro videla u katalogu, nisam sigurna da li je u pitanju prošli ili je bila neka rasprodaja, mogla je da se kupi za oko 300din :).

      Избриши
  2. Meni je piling sapun iz ove kolekcije smrdeo,i morala sam da ga se otarasim,a dva sam imala!! :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne mirišu isto sapun i ovo piling blato :). I mene je užasavao miris sapuna, kada sam otvorila onu kesicu i osetila miris ne znam ni ja čega, da padnem :D. Međutim, kada sam ga već poklonila babi i jednom oprala ruke njime, to je skroz druga priča, sapun skroz drugačije miriše :). Sada ga koristim ponekad za kupanje, kul mi je :D

      Избриши
  3. Ovo deluje genijalno,a mene zanima i ono sa slike kao sunđer šta li je ,tražim tako nešto :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste, upravo trošim poslednju dozu :D. To što se vidi/viri je piling sapun masažer :)

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com