Instagram

Претражи овај блог

субота, 9. август 2014.

Oriflame Tender Care univerzalni balzam

Zdravo :).

Danas vam ponovo pišem o jednom od omiljenih proizvoda iz Oriflame, koji vam je inače poznat iz posta o favoritima. Radi se o Tender Care univerzalnom balzamu, koji je inače prvi proizvod koji je kompanija proizvela, te davne 1967 godine i koji se zadržao do dan danas, što priznaćete, govori sve o samom proizvodu. Od dostupnih iz ove kolekcije- kokos, višnja, karamela, čokolada, badem, crna ribizla i klasični, bez ikakvog mirisa, ja trenutno koristim ovaj poslednji, kupila sam ga na nekoj rasprodaju. Jeste da su mi svi podjednako privlačni, ali mi trenutno najviše prija ovaj bez mirisa.

Šta kaže proizvođač:

"Хидрира исушена подpучја и обнавља мекоћу и еластичност коже. Специјална фоpмула са пчелињим воском и уљима чини балзам погодним за усне, лице, заноктице или за суву, гpубу или оштећену кожу."

PAKOVANJE: Proizvod dolazi u kockastoj, karonskoj kutijici roze boje, na kojoj su ispisani osnovni podaci o proizvodu. U kutijici se nalazi veličanstveni plastični  ćupić, takođe  nežne, roze boje. Na gornjoj strani poklopca nalazi se ugraviran zaštitni znak-pečat kompanije, srebarne boje. Pakovanje je zapremine 15ml. Ova slika ne prikazuje boje najvernije, ali sam je stavila da bi ste imali predstavu kako pakovanje ustvari izgleda.

*slika preuzeta sa interneta

GDE KUPITI/CENA: Kataloška prodaja Oriflame, u zavisnosti od kampanje od 229 do 499din.

LISTA SASTOJAKA:-preuzeto sa zvaničnog sajta- PETROLATUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLPARABEN.
Ovaj proizvod saddrži specijalanu formulu sa pčelinjim voskom i uljima.

OSOBINE: Sadržaj u ćupiću je žućkaste boje, i podseća me po boji na sam pčelinji vosak koji je jedan od ključnih sastojaka. Mastan je. Bez ikakvog mirisa.



MOJA ZAPAŽANJA: Moram vam priznati da me je reč proizvođača privukla ovom proizvodu. Iako sam ga prvi put  kupila iz čiste radoznalosti, sada je NEIZOSATAVAN deo moje svakodnevnice. Koristila sam  ga, i još uvek ga koristim za neku od sledećih problema: za suve usne, ispucalu kožu, ujede, opekotine, grubu kožu na laktovima, žuljeve, pete (samo pred spavanje, da se tokom noći lepo upije), neko vreme sam malu količinu nanosila i na područje ispod očiju jer mi krema koju sam tada koristila nije odgovarala pa sam, dok stigne druga, morala da se snađem. Potrebno je naneti jako malu količinu i utrljati u željeno područje zbog njegove strukture. Po nanošenju na kožu ostavi mastan trag, međutim posle nekog vremena se upije. Dakle, sa ovim proizvodom ne treba preterivati. Proizvod zaista radi svoj posao i pomaže kod suve kože. Pre bih rekla da je ovo vrsta nekog melema. Jedno pakovanje mi traje oko 3 meseca. Proizvod ću svakako nastaviti da kupujem i koristim, i naravno, svima vama ga mogu preporučiti jer će vam 100% odgovarati za sve gore navedene probleme koje sam i ja imala, ukoliko imate normalnu/suvu kožu. Kod masne ne znam kako bi taj proizvod mogao da deluje, ali za negu usana i ispucalih peta će sigurno odgovarati.

Da li ste probale ovaj ili neki sličan proizvod? 
Da li će se možda naći na vašoj listi za kupovinu?

Hvala na čitanju <3

11 коментара :

  1. Koristim ovaj od čokolade i meni je nešto najbolje zimi kada mi ispucaju usne, preko noći mi sredi sve :) Ne moram ni spominjati kako divno miriše :3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, i meni je čokolada fantastična, dođe mi da ga pojedem :D! Jako mi se dopadaju i crna ribizla i karamela :). Da li si probala još neki osim čokolade?

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  2. Lepo :3 I ja ga koristim,imam i od čokolade i kokosa,predivni su mi. Bukvalno ih namažem i sutradan mi se usta srede,a kad negde žurim a hoću da stavim neki svetliji ruž,pomešam ga sa šećerom,istrljam time usta i budu kao nova,nekako mi bude prijatnije sa tim ružem/sjajem. Pokušajte :3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se, ekspresno sredstvo za oporavak usana :). Hvala ti što si sa nama podelila ovaj trik. <3

      Избриши
  3. Moj je od višnje , mmmogo lepo miriše jedino što mi se ne svidja kad imam duge nokte ne mogu da ga lepo nanesem zavuče se ispod nokta .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Daaaaa, višnjica je jako lepa :). Ja taj problem rešim štapićem za uši, higijenski je i praktično :D

      Избриши
  4. Uvek imam bar jedan :) Probala sam karamelu, badem, kokos i klasicni. Ipak mi je kokos najlepsi miris a nega je jako dobra. Uvece stavljam na usne. Jedino mi smeta pakovanje sto se moze koristiti samo sa cistim rukama i kratkim noktima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma jedan, u svakom uglu kuće po jedan- tako je kod mene :D. Čim budu na nekom sniženju, poručim po nekoliko, znam da se to neće pokvariti ili baciti sigurno, čak sam sve svoje drugarice navukla na taj proizvod :D I meni je to malo smetalo, ali sada sam problem rešila štapićem za uši :D. Možeš da ga skratiš na dužinu tako da staje u ćupić i koristiti uvek i svuda.

      Избриши
  5. Pakovanja su preslatka baš. Nisam ih probala a baš sam želela ali drugarice ih ima i njoj se baš dopadaju :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj bilo koji, nećeš se pokajati sigurno će naći neku namenu :). Jako su dobri :).

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com