Instagram

Претражи овај блог

понедељак, 11. август 2014.

NEW IN #2- Avgust

Pozdrav dragi čitatelji <3!

Verovatno ste primetili da moji postovi  New In, Favoriti i Potrošeni proizvodi kasne poprilično. Meni je jako žao zbog toga i ovom prilikom vam se izvinjavam. Post nije mogao biti objavljen jer sam imala zaista velikih tehničkih problema, i još uvek ih imam... Trenutno nisam u mogućnosti da slikam sve proizvode detaljno, pa sam napravila samo jednu fotografiju svega što je novo.



 U ovoj korpici, kao što možete videti ima dosta Avonovih i Oriflameovih proizvoda. Neizostavni noviteti iz Oriflamea su naravno tu :). Njih sam planirala da obradim u posebnom postu, kao mini recenzije, ali igrom slučaja, sada ćete moći da ih vidite samo ovako. Svi proizvodi su vam verovatno poznati, slika neće biti, pa koliko imate dodatnih pitanja u vezi nekog proizvoda, ostavite ga u komentaru <3.


1. Avon Advance Techniques maska za kosu sa marokanskim arganovim uljem- Ova maskica je bila u prošlom katalogu na sniženju, za samo 150din. Pošto sam ljubitelj maskica, nisam mogla da odolim proizvodu, a i da zanemarim cenu, tako da je ova maska bila moj izbor. Testiranje je u toku :).



2. Avon Foot Works osvežavajući sprej za stopala sa efektom hlađenja od limete- Preko potreban proizvod, s obzirom da sam posle treninga sva znojava i upaljena, pored tuširanja mi je bilo neophodno još nešto što će me dodatno ohladiti i negovati stopala. Ima super osvežavajući miris.



3. Avon Foot Works kamen sa pete- poručila sam ga iz specijalne internet ponude, o njemu nemam šta posebno reći, znamo svi za šta služi. Cena je oko 130din.
 
4. Avon Naturals losion za telo- nar i mango- osvežavajuće i lagano, idealno za poneki sunčani dan koji nas iznenadi. Lep osvežavajući miris, lagana struktura, relativno brzo se upije. Iz iste kolekcije i sprej za telo- Jedan već prazan čeka empties post, ovaj je štrcnut nekoliko puta. Obožavam.Cena po komadu 200din.



5. Avon City Rush gel za tuširanje i losion za telo- ova dva proizvoda sam dobila na poklon. Gel sam već imala, kolekcija lepo miriše, ali mi malčice isuši kožu, što će nedostatak dopuniti, nadam se, proizvod iz seta. Ovaj losion do sada nisam imala, tako da će ovo biti novo iskustvo za mene :).



6. Aura Explicit regenerator za kosu sa hranljivim arganovim uljem- kupila sam ga u lokalnoj parfimeriji, cena je nekih 20 dinara po kesici. u upustvu piše da se koristi posle bojenja kose, međutim, verujem da ne može škoditi mojoj kosi, iako nije bojena :).



7. Duru Gourmet gel za tuširanje Cherry Pie- Ovaj proizvod sam uočila kao nov u prodavnici u komšiluku, koštao je oko 200 dinara. Jako mi se dopada miris a i njegova gelasta struktura, nekako je gušći u odnosu na gelove koje sam već koristila.


8. Oriflame Activelle antiperspirantna krema- prva iz Oriflamea i prva koju sam ikad kupila. Baš me zanima kakva je. Sa njihovim dezadoransima imam lepo iskustvo. Cena je oko 300 din.


9. Oriflame Feminelle osvežavajuće sredstvo za higijenu intimnog područja- bili su na akciji, 2 proizvoda za 529 din. Ovo je jedino sredstvo te vrste koje mi odgovara.


10. Oriflame Giordani Gold sprej za telo i rool-on antiperspirantni dezadorans - zlatni, kasični, dobro-poznat-svima. I poklon od prijateljice, takođe :).


11. Oriflame Swedish Spa piling blato za tuširanje- njega obožavam! Prošle godine sam ga stalno poručivala i mogla sam ga naći u svakom katalogu. Sada ga nema, bio je na nekoj rasprodaji u ograničenim količinama i odmah sam ga poručila. Cena oko 300din.


12. Oriflame The ONE 5u1 ruž za usne, nijansa Showcase Pink- Nijansu sam odabrala na eci-peci-pec i super je :)! Ne odgovara baš nijansi koja je prikazana u katalogu, ali sam imala sreće i pogodila pravu :). Zato uvek tražite uzorke kada poručujete :). Cena je oko 400din (kataloška)


13. Oriflame The ONE dvobojna senka, nijansa Bronzed Browns. Senka mi se dopada, boja je kao u katalogu, tako da se slobodno možete voditi ponuđenim nijansama. Cena: oko 400din


14. Oriflame Voyager toaletna voda za žene- takođe novitet, cena je 1499din.



15. Oriflame  Preppy Chic toaletna voda, Stylo kajal ajlajner u zelenoj boji i Silk Beauty krema za tuširanje su 3 proizvoda koja sam dobila od Oriflame u okviru programa reaktivacije. Oni nagrađuju čak i kad ne radite :D! 3 proizvoda po simboličnoj ceni od 200din.

*Sve slike su preuzete sa interneta




Da li ste  probale neki od ovih proizvoda? 
Kako vam se čine moji noviteti?




Vaše mišljenje mi puno znači! Pomozite mi u uređivanju bloga <3. Ostavite u komentaru svoje mišljenje o postu i  o čemu biste voleli da čitate narednih dana <3.

Hvala na čitanju! <3


10 коментара :

  1. Steta sto nema slika. Ovako je nepregledno i neinteresantno. pokusaj to da promenis. Sugestija je krajnje dobronamerna.
    Sve najbolje, veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potrudiću se da, ukoliko ne budem mogla da uslikam proizvode, ubacim slike na interneta. Hvala na sugestiji.

      Избриши
  2. lijepe nove stvari :D
    posebno mi je za oko zapeo Duru Gourmet gel za tuširanje Cherry Pie gel za tuširanje, nisam ga nigdje uočila, ni u trgovinama ni po blogovima
    i ovaj Oriflame ruž, tj. općenito ta linija ruževa :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja nisam viđala Duru gelove za tuširanje po ovim većim marketima i parfimerijama. Ovaj sam kupila u prodavničici u komšiluku, misilim da je proizvođač turski. Mogu ti reći da divno miriše, kiselkast miris višnje i sladunjav vanile, pa možeš zamisliti kakva je to kombinacija :D. Spremam recenziju, naravno :D. Što se tiče ovih novih Oriflame 5u1 ruževa, baš mi se sviđa nijansa koju sam poručila, približno je ista kao na slici koju sam objavila :). Obrati pažnju ako slučajno poručuješ, obavezno traži da vidiš uzorak jer nijanse uživo nemaju veze sa onim u katalogu :D

      Избриши
  3. Sviđaju mi se noviteti,pogotovo ovaj Avon Foot Works,već ga dugo namjeravam kupiti a i parfem izgleda fruity...meni uopće nisu bitne slike osim ako nije riječ o swatch-u...dapače!
    Jako lijep post :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga <3. Ja sam ga poručila u prošlom katalogu, bio je na sniženju. Jako mi se dopada miris i lepo osveži stopala, uživanje je za sva čula :D, a mogu reći da se brzo i upije :). Što se tiče slika, i meni su postovi sa slikama zanimljiviji, pa sam evo, ubacila slike sa neta (samo je prva sa korpicom moja), kako bi ljudi znali koliko toliko o čemu pričam. <3

      Избриши
  4. Divni noviteti. I ja posjeduje m Avon sprej i obožavam ga, predivno miriše. :-)

    ОдговориИзбриши
  5. Svidjaju mi se svi proizvodi,a najvise mi je zapao za oko onaj Oriflame Swedish Spa piling blato za tuširanje.:)
    Moram brzo u potragu za njim ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E to blato ja jako volim, i uskoro ću pisati više o njemu :). Ako imaš neku prijateljicu koja se bavi prodajom Oriflame proizvoda, zamoli je da te obavesti čim bude u nekoj specijalnoj ponudi jer ga više nema u katalogu/ ili veoma retko, a čim se pojavi negde, rasproda se još prvog dana :D. A ako želiš da sama kupuješ direktno od Oriflamea sa popustom i dobijaš poklone, za to mežeš meni da se javiš da te uputim :). Hvala na čitanju i komentaru <3

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com