Instagram

Претражи овај блог

петак, 22. август 2014.

Bye, bye, my precious! Empties #2

Zdravo!

Iako je prošla prva polovina meseca i proizvodi se troše nenormalnom brzinom, tek sada sam uspela da napravim pristojne fotografije potrošenih proizvoda, tokom meseca jula. Naravno da je pola prazne ambalaže završilo u kanti refleksno, sve te prazne i beskorisne tubice iritiraju i samo prave pometnju. Pogledajte prazne bočice koje su preživele (za sada).


Oriflame Happy Skin losion za telo o kome sam pisala u junskim favoritima (post je ovde). Koristila sam ga jedno 2-3 meseca i pravo da vam kažem, pošto volim stalno nešto novo da probam, jedva sam čekala da ga potrošim :D. Naravno, uz njega sam koristila još jedan losion i kremu za telo, tako da sam ga lakše podnela. Losion je namenjen suvoj koži, sadrži hranljiva ulja i brzo se upije.


Oriflame Nature Secrets sprej za telo i rolon dezadorans- malina i menta. Ovi proizvodi pripadaju omiljenoj mirisnoj noti iz NS kolekcije. U okviru nje je dostupan i piling gel za tuširanje i sapun. Pored ovog spreja, koristila sam jedan i iz Avona, Naturals kolekcija nar i mango, koji je verujem većini dobro poznat, i koji se takođe nalazi u kategoriji potrošenih, međutim, flašicu sam bacila  :).


Oriflame Chocolate Dream krema za ruke, omiljena za dnevnu negu. Brzo se upije, lepo nahrani i nije previše masna.

Avon OnDuty antiperspirant u spreju- ovo je jedan od poizvoda koji me je razočarao. Ne pruža, pa da ne budem gruba, SKORO nikakvu zaštitu. Jedva sam čekala da ga se otarasim.


Oriflame PowerShine sjaj za usne koji sam koristila u All Nude Everything makeup izazovu- zadovoljna sam ovim sjajem, nije lepljiv, nema previše šljokica, sasvim pristojan i za dnevnu varijantu.


Avon Tahitian Holiday toaletna voda- jako mi se dopada ova mirisna nota, prava letnja, asocira na plažu, palme, more. Sadrži neke cvetne tonove, ali preovladava kokos i jako mi se dopada zbog toga :)


Avon Plump Pout ruz sam prošle godine, ako se ne varam, dobila na poklon. U pitanju je nijansa Frozen Rose. Posto mi telefon ne pravi baš najbolje fotografije, ostajem vam dužna fotkicu na kojoj se vidi nijansa.


Cotonet tuferi i OriflameOprifresh konac za zube- Ovi tuferi se kod nas (U Pirotu) mogu naći u marketu "Marmil" za 79din-120kom. Inače u Liliju i Golden Šajnu su od 120-150din. Prvi konac za zube koji sam probala je iz Oriflamea i koristim ga već 2-3 god. Košta oko 300din i stalno ga naručujem. Međuti, pošto nije bio dugo u katalogu, sada sam kupila da probam Johnson & Johnson. U suštini i nema neke razlike :D.



Možda se sećate uopredne recenzije ova dva pilinga za telo- ako je niste pročitali kliknite ovde :). To su još dva proizvoda koje sam potrošila, a čija je prazna ambalaža otišla prerano :D.

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda? O čemu biste volele da čitate u narednom periodu? <3

Hvala na čitanju <3!

10 коментара :

  1. Svidjaju mi se basove tvoje prazne bočice,prvo sam odgledala da li mogu da se recikliraju ;) paznju su mi privukli pilinzi za telo,kao i toaletna voda,kokos obozavam,bas me interesuje miris iste.. lepa nijansa sjaja za usne.. volela bih da pises o diy prirodnoj kozmetici i mozda i zdravom nacinu ishrane na tvoj nacin,iz tvog iskustva! Pozdrav draga! :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na predlozima :). Od tebe sam to i očekivala :). Već razmišljam o tim nekim temama za buduće postove :). <3

      Избриши
  2. Nisam koristila nijedan, ali zelim da probam Oriflame Nature Secrets sprej za telo. :D Ja imam Avonov sa narom i mangom(taj najcesce i koristim), lubenica, jagoda. Obozavam vocne mirise. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja, idealni su za leto :). Mada i vanila prija zimi :). Već mi je jedna prskalica od nara i manga u kanti, drugu koristim, već planiram koji ću sledeću da kupim :D. Verovatno ću se odlučiti za malinu i mentu, čim ga budem upecala u katalogu, ma poručiću celu kolekciju :).

      Избриши
  3. super potrošene stvari :D
    žao mi je što nisam ulovila Oriflame Chocolate Dream kremu za ruke, jer me oduševljava i privlači njena ambalaža :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ;). Kremica je stvarno dobra. Čak sam tubicu iskasapila na pola da bih pokupila to malo što neće napolje :D. Oriflame svake zime izbaci kolekciju sa čokoladom, tako da, ukoliko je pre toga ne kupiš, imaćeš prilike da to uradiš oko novogodišnjih praznika :D. Verujem da će već biti na nekoj rasprodaji ;).

      Избриши
  4. Mene zanima kako su ti se pokazali ovi Cotonet tupferi? Vrede li cemu?Danas sam ih videla u radnji.Inace,citam tvoj blog i svidja mi se:) Kristina,Nis:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno Kristina, drago mi je što ti se dopada moj blog :). Prati ga i dalje, uskoro sledi iznenađence :). Iskreno, ja i ne primećujem neku razliku između tupfera :D. Meni su ok :). Sad ne znam da li sam ti pomogla na neki način ali to je iskren odgovor :).

      Избриши
  5. Jaooo mene je ova malina odsusevila,godinama sam koristila onaj Frutinijev sprej od maline,ali evo mu dostojne zamene,posto njega vise nema!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja obožavam tu kolekciju :). Piling gel za tuširanje je odličan, cela kuća miriše na njega posle tuširanja :D

      Избриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com