Instagram

Претражи овај блог

четвртак, 31. јул 2014.

Oriflame Optimals Oxygen Boost noćna krema za suvu/ osetljivu kožu

Dobar divan dan :). Posle višenedeljne pauze, evo me opet. Ne, nisam bila lenja tokom protekle 2-3 nedelje koliko me nije bilo, jeste, radila sam na nečemu.  Verovatno ste primetili da nema puno recenzija na blogu, to je zato što ne volim da pišem o nečemu u šta nisam u potpunosti sigurna, tako da, izvolite, zaronite u  moju treću po redu recenziju.

Sada vam, posle toliko potrošenih teglica, pišem o svojoj omiljenoj noćnoj kremi, Optimals Oxygen Boost, Noćna krema za suvu/ osetljivu kožu iz Oriflame-a. Namenjena je, dakle, suvoj i osetljivoj koži, svih starosnih grupa, odnosno svim osobama koje imaju problem sa zatezanjem kože, peckanjem, pucanjem kože, osobama čija koža vapi za hidratacijom i negom, osobama koje su neprestano izložene negativnom uticaju spoljašnjih faktora (oštećenja kože izazvana delovanjem okoline- izloženost zagađenom vazduhu, prašini isl, izloženost suncu itd). Jedina mi je zamerka (a verujem da se još njih slažu sa mnom), to što nema anti-aging efekat.



PAKOVANJE: Krema je lepo upakovana, u lepo dizajniranu kartonsku kutijicu. Samim pogledom na kutiju, belo- (bledo) pink boje možete zaključiti da se radi o "blagom proizvodu", tj proizvodu koji je namenjen za osetljivu, nežnu kožu, kožu kojoj je potrebna dodatna nežna nega.


Preuzeto sa interneta




A u kutijici, teglica od providnog stakla, čitko obeležena, sa roze poklopcem, zapremine 50ml. Ispod teglice nalazi se poduži svitak osnovnih karakteristika kreme, njenog sastava i upustvo za upotrebu na mnogo jezika. Krema je hermetički zapakovana, ispod poklopca nalazi se folija koja "čuva" kremu. 


Preuzeto sa interneta



SASTAV:  Glavni sastojak svih proizvoda „Optimals“ linije, koja sadrži šest kolekcija za sve tipove kože, jeste moćna švedska brusnica. Ovo voće jedan je od najsnažnijih antioksidanata i zato „Optimals“ kolekcija efikasno štiti kožu od negativnih uticaja iz spoljne sredine, omogućava ćelijama kože da normalno funkcionišu i pomaže u procesu regeneracije.


**Ključni sastojci su:

*Aktivni kiseonik – Tehnologija koja djeluje kao magnet i “privlači” molekule kiseonika u dublje delove kože – poboljšava se disanje kože.
*LINGON50:50TM– Zaštitna antioksidantna tehnologija koja neutrališe negativne efekte uticaja iz okoline te omogućava pravilno funkcionisanje ćelija kože. (** preuzeto sa zvaničnog sajta)

Lista sastojaka- preuzeto sa zvaničnog sajta: AQUA, GLYCERIN, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ISOHEXADECANE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PARFUM, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, SQUALANE, IMIDAZOLIDINYL UREA, CAPRYLYL GLYCOL, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, METHYLPARABEN, MANNITOL, POLYSORBATE 60, PROPYLPARABEN, FAEX EXTRACT, HYDROLYZED CRANBERRY FRUIT/LEAF EXTRACT, ETHYLPARABEN, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, GLYCOGEN, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, CI 77891, CI 14700.



GDE KUPITI/CENA: U zavisnosti od kampanje, kremu možete nabaviti po ceni do 499 do 699din, za pakovanje od 50ml, kataloška prodaja Oriflame.


MOJA ZAPAŽANJA: Jako mi se dopada dizajn pakovanja, čitko, pregledno, baš onako kako treba da bude. Ispod folijice nalazi se kremasta struktura bledo roze boje, sa blagim, skoro neprimetnim mirisom. Pošto je moja koža suva i osetljiva, nakon umivanja osetim zatezanje i osećaj je kao da će svakog trenutka početi da puca i da se ljušti, ponekad imam i osećaj peckanja. Nanošenjem ove kreme, jako brzo osetim olakšanje, kao da zaronim lice u vodu :D. Krema mi umiri, hidrira i lepo nahrani kožu tokom noći, ujutru koža izgleda sveže i nežna je kao svila. Zimus sam koristila i dnevnu kremu iz ove kolekcije, zajedno sa noćnom jer mi koža zimi dodatno "strada". U odnosu na dnevnu, noćna mi je za nijansu "masnija"- ako to može da se kaže za ovu kremu jer mi je jako lagana.

Ovu kremu bih kupila ponovo, ponovo i ponovo... Jako je lagana, osvežava, lepo hidrira i sadrži najbolje prijatelje kože- antioksidante, a dobro znamo da su oni neophodni kako bi naša koža sačuvala svoje zdravlje i mladalački izgled. Preporučujem je svima.



Da li ste probale ovu kremu? Kakvi  su vaši utisci? 
Koju kremu korištite za negu kože tokom noći?

5 коментара :

  1. Ako posle umivanja osetiš peckanje i zatezanje obavezno promeni sredstvo za umivanje, veruj mi , pokušaj da nadješ neko blago npr bez sapuna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja koristim Oriflame Essentials 3u1 sredstvo za umivanje, jako je blago, i ne sadrži sapune. To peckanje se javlja povremeno, nije kostantno. Hvala na savetu, razmotriću i tu opciju <3

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  2. Nisam isprobala ovu kremicu ali drago mi je da ti jesi - pravim spisak stvarcica koje trebam isprobati iz Oriflame-a i svaka preporuka je dobrodosla :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam Orimanijak :D. Ukoliko ti treba preporuka nekog proizvoda iz bilo koje kategorije, tu sam, samo piši :).

      Hvala na komentaru <3

      Избриши
  3. Koristim ovu kremicu od skoro, od proslog katalaoga, kada je bila na popustu, :-) i bas mi prija. Pozitivno sam iznenadjena.
    Bas sam zadovoljna. Lagana je, nezna, koza je stvarno sveza ujutru. Meni ocigledno bas odgovara. Sve preporuke.

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com