Instagram

Претражи овај блог

среда, 16. јул 2014.

Bye, bye, my precious! Empties #1

Jedan veliki pozdrav pun ljubavi svima <3. Kako sam objavila NEW IN post, i kako su već došle nove stvarčice, red je da malo olakšam svoj kozmetički kutak i oslobodim se viška bočica, kutijica i slično. Imam običaj, da kada mi se jaako dopadne neki proizvod, uvek ostavim malo da mi se nađe :D. Čudna neka navika, ali volim da uvek imam taj proizvod i da se iznova oduševljavam njime :D.  I naravno, tako posle nekog vremena, moram da bacim omiljenu kremu za telo ili puder, a mogla sam lepo da se izmackam i nalickam. Sada sam, više, vođena razumom, odlučila sam da isčačkam i to malo i napravim neki red u ormaricu. Spremite se, polećemo :)!



Milk&Honey mleko za čišćenje lica sa ORGNSKIM ekstraktima meda i mleka- obožavam ovu kolekciju! Bila je na nekoj akciji i poručila sam celu, kreme za lice su fantastične, nisu masne, jako brzo se upijaju, divno hrane i neguju. Što se tiče ovog mleka za čišćenje lica, dajem mu maksimalnu ocenu. Ovo sredstvo jako nežno čisti kožu, i odgovara isključivo suvoj/veoma suvoj koži, kao i cela kolekcija. Pogodno je za sve uzraste.





Milk&Honey krema za područje oko očiju ORGNSKIM ekstraktima meda i mleka- Kremica baš lepo navlaži osetljivo područje oko očiju, tekstura je divna, miris blag. Nema anti-aging efekat, tako da mislim da joj je to jedini nedostatak :).




Oxygen boost noćna krema za suvu i osetljivu kožu- kako sam već u NEW IN postu rekla, omiljena noćna krema, a razloga za to je puuuno :).




Milk&Honey krema za tuširanje sa ORGNSKIM ekstraktima meda i mleka- Kao što sam već ishvalila sve predhodne proizvode iz ove kolekcije. Koža tela mi je takođe suva, ne odgovaraju mi gelovi za tuširanje, već kremasta sredstva i ovo je super. Preporučujem ga svima. Posle 3-4 tuširanja, garantujem vam, da ćete primetiti razliku, koža će vam biti nahranjena i umirena.




Nivea Pearl & Beauty krema za tuširanje- nežan Nivein miris, hidra IQ, fina struktura, nežno čisti, ne isušuje kožu. Volim ove kupkice :).






Oriflame More by Demi buter za telo- Bye, bye, my precious! Mackaćemo se mi ponovo, kada te nađem na sniženju!




Ni na trenutak zaboravljeno i zanemareno- ricinusovo ulje. Nisam sigurna koji je proizvođač, ali sa ovim uljem nema greške. Svi mi znamo koliko je dobro za negu kose i njen rast. Ja ga osim za masažu temena koristim prilikom bojenja kose kanom. Kosa je nakon toga sjajna i super meka na dodir. 



Oriflame EverLasting dugotrajni tečni puder sa kompleksom za obnavljanje kože- U suštini, zadovoljna sam ovim puderom. Prekrivna moć mu je srednja, jeste trajan. Desilo mi se da sam jedne večeri otišla sa šminkom u krevet, a već sledećeg jutra umesto, blagorečeno, katastrofe, iznenađujuć prizor- moja koža nije ispucala i suva. Znači, radi :D.  




Golden Rose Satin Smoothing puder sa ZF 15 i vitaminom E- ODUŠEVLJENA! Super prikriva (od 1 do 10, ju bih mu 10 dala), odgovara mojoj suvoj koži i traje, traje i traje...




A U MEĐUVREMENU...
Potrošilo se još i:


Kallos balzam za sjaj kose- vanila- Koji vam je poznat iz ovog posta.



Dove Invisible Dry rolon dezadorans- pozdravila sam se sa još jedin svojim favoritom.





Oriflame Pure Nature tonik za lice za osetljivu i suvu kožu sa mirisom lavande i borovnice- miriše fantastično! Često sam padala u iskušenje da gucnem malo :D.. Miris me podseća na onaj dečiji sirup od jagode :D... I jako mi je žao što ga nema više u katalogu L... Nadam se da ću naći adekvatnu zamenu... (nadam se da će mi aloja odgovarati). Bočicu sam, naravno, bacila :D... Tonik je iz ove kolekcije.


Preuzeto sa interneta



Koje proizvode trošite najviše, a koje najmanje? Šta vam je omiljeno ovih dana? Vaš predlog za sledeći post? :)

Hvala na čitanju <3 
 

2 коментара :

  1. pOCELA SAM I JA SKORO DA KORISTIM OVO RICINUSOVO ULJE I PREDOBRO JE KOSA RASTE KAO LUDA

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман1. мај 2016. 19:37

    koja je nijansa pudera.? promenili su pakovanje u stakleno sto i nije neki plus

    ОдговориИзбриши

Hvala što komentarišete <3!

popstrap.com